- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #15297 üzenetére
"Azért kivi leszek, az egész játék fel tud-e majd nőni a trailerhez"
ÉN ÉN ÉN Tan'tóbácsi!!! Válaszolhatok?!?!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
aizen92
addikt
válasz callmeakos #15300 üzenetére
Nem normális! Kösziii!!!!
(#15301) .LnB: Kérlek!
Btw. Még azelőtt készült rólad ez a gif, mielőtt Tom Hardy lett belőled?[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
.LnB
titán
válasz aizen92 #15302 üzenetére
Nem-Nem
Csak van bennem egy velem született reakció, ami akkor tör elő belőlem mikor azt olvasom, hogy a Call of Duty jó. (és/vagy a MGS rossz játék)
Mutatom, ez az:<sátáni kacaj>
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
aizen92
addikt
Most láttam ezt a Modern Family-s képet. Hatalmas. Megkönnyeztem.
Tényleg jó ez a sorozat? Vicces, nem uncsi, nem epizodikus? Másik kérdés, angolul vagy magyarul üt jobban?(#15306) joshua7: Köszi! Rá is pillantok akkor!!
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz aizen92 #15304 üzenetére
Itt van a szóban forgó rész
Érdemes megtekinteni. Beteg
Phil egy igazi állat[ Szerkesztve ]
All→M8
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #15307 üzenetére
Magyarul nem üt akkorát, mint a William Hurt angolul.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
aizen92
addikt
Október 5. az első rész. Kicsit várni kell még
Arra készülni kell, hogy nem egy 2. évad szintű színvonal lesz. De a téma marad, így annyira nem lehet majd rossz. Spoiler ( és a Brody rajongók itt felhozzák mindig hogy blabla szerelmes vagyok Brodyba, blabla nélküle már nem az igazi, blabla. )
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz callmeakos #15307 üzenetére
Na egész jó kis sorozat.
Nem egy Brooklyn 99 humorforrás, az kb. az első perctől megfogott, de jó lesz ilyen reggeli/vacsi közben nézni.Kedvencem eddig:
-Mitchell, who was that?
-It's my mom.
- Oh, yeah, right, 'cause the last time she was here,the refrigerator magnets rearranged themselves... into a penta- Grandma! Hey-Hey!Zseniális a szövegíró, olyan fricskák vannak benne
Ja és Phil egy isten. Már látom magam 5-10 év múlva
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Utopia évadzárót alig várom már. Remélem berendelik a következő évadot - nem túl nagyok a nézettségi adatok.
-
-
törölt tag
Mi ez a SoA őrület? Nem úgy volt, hogy 5 évad után vége? Most meg olyanokat olvasok, hogy első évad?
-
gzbotii
nagyúr
Valaki nézi a Silicon Valley-t?
IMDb azt írja, csak 2015-ben jön a 2. évad. Ez komoly?Ezen kívül, milyen kis sitcomot ajánlanátok?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gyuromoj
veterán
Joker a Gotham új előzetesében!
Kemény motorosok 7. évad - Trailer
Vince Vaughn a True Detective 2. évadában?
A Sikoly TV-sorozat pilotja rendezőt kapott
A sebész 1. rész - Premier kritika
A S.H.I.E.L.D. ügynökei - Hamarosan a Viasat 3 műsorán!
A Walking Dead alkotója pontosan tudja mikor hal meg a kedvenc karakteredPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
válasz gzbotii #15317 üzenetére
Nézzük. Miért ne lenne komoly? Idén volt az első évad, jövőre jön majd a második.
Sitcom: The Big Bang Theory, Két pasi megy egy kicsi
szerk: ha kis sitcom alatt a kevés évaddal/résszel rendelkezőkre gondoltál, akkor tárgytalan a fenti kettő.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gzbotii
nagyúr
válasz spammer #15321 üzenetére
Up-to-date vagyok a TBBT-vel.
A masik nem nagyon fogott meg, lattam jo par reszt.Altalaban a sorozatokban ugye nyaron van a szunet es osszel folytassak. En legalbbis igy tudom.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
spammer
veterán
válasz gzbotii #15322 üzenetére
A Két pasi eleje gyenge, kell neki 1 évad mire jobb lesz. De ha későbbi részek sem fogtak meg, akkor tárgytalan.
Egy szezonban egyszer megy egy sorozat, de azok lehetnek őszi, téli-tavaszi (midseason) vagy nyári sorozatok is akár, attól függ, hova rakják őket.
Csak míg mondjuk egy Supnat 22-24 részes és megy szeptembertől májusig (két nagyobb, meg pár kisebb szünettel), és aztán megint szeptemberben jön az új évad (tehát gyakorlatilag "nyári szünettel" fut), addig pl. egy szeptemberi Boardwalk Empire 12 résszel 3 hónap alatt ki is fut, vagy pl. a Silicon Valley is kifutott 2 hónap alatt a tavasszal. De ettől még nem lesz belőle őszi sorozat, így az új évad is csak jövőre érkezik.
Szóval ez a "nyári szünet" dolog a hosszabb évados (>20 rész), ősszel induló sorozatokra igaz, mert azokat nyújtják, mint a rétestésztát (ősztől-tavaszig vagy nyár elejéig).
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Másnak is feltűnt vagy csak nekem ,hogy a Leftoversben tisztára látni lehet a kontaktlencsét a szereplőkön? Csak azért mert eddig semmilyen más filmben vagy sorozatban nem vettem az ilyet észre..
halahala
-
tPedro_
őstag
Most fejeztem be a Hamlock Grove 2. évadát, rákerestem a neten a szereplőkre.
A Roman Godfrey-t játszó srác Bill Skarsgård .Csak a bio-t olvasva esett le, hogy egyik testvére Alexander Skarsgård a másik pedig Gustaf Skarsgård.
-
Bad Pritt
félisten
válasz tPedro_ #15325 üzenetére
Az apjuk meg Stellan Skarsgard. Olyanok már, mint a Baldwinok voltak 20 éve, minden sarokra jut belőlük egy.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
lemmy9
őstag
A Killing s01e01-be 10 percet belenéztem, remélem nem ez a vörös antipatikus muff a főszereplő!
Akkor kasza.Kérem vissza Sofie Gråbøl-t.
[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
FireKeeper
nagyúr
könnyed nyári szórakozásra ajánlom a You're the Worst-öt. a párbeszédek nagyon jók, a főszereplők között jó a kémia, a mellékszereplők tényleg viccesek. aki mondjuk nem bírja a lájtos szexjeleneteket az tekerjen bele a pilotba
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
aizen92
addikt
válasz FireKeeper #15335 üzenetére
Beteg cucc atrailer alapján . Köszi!
UTOPIA első évad befejezve. Áhhhh. Sokadjára: Hogy én ezt miért nem találtam meg előbb. Omg. Tökéletes , minden van benne, amitől jó számomra egy sorozat.
Bár van egy naaagyon rossz érzésem, hogy a második évad nem fog így ütni. De majd ha lemegy az utolsó rész, bedarálom azt is!
-
spammer
veterán
válasz mayday00 #15337 üzenetére
Jaj, mert ebben nem jó csaj van, nagy csöcsökkel, akkor már rossz választás, mi? Ez nem a CW csatorna. Nem szép nő szerintem sem, de attól még -számomra- szimpatikus, és ami a lényeg, hogy a karakterét nagyon jól hozta, teljesen jó választás volt a szerepre (jó színésznő). Holderrel együtt minden idők egyik legjobb párosa ők ketten.
--
(#15335) FireKeeper: nálam érik a kaszára az is, meg a Married is. Bár heti 20 percre elmegy mindkettő, de annyira könnyedek, hogy alig van bennük valami.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Pali1119
tag
válasz #54715584 #15316 üzenetére
Nem, a mostani 7. lesz az utolsó. Az őrület meg nem nem meglepő, beszarás, hogy évadról évadra hogy tudja Sutter emelni a színvonalat. Nemrég kezdtem el és már az 5. évadnál tartok. Kőkemény.
Az mondjuk hatalmas, hogy ugye drámasorozat és junkie-n is majd' minden részhez odakommentelik, hogy semmi jó dolog nem történik velük és csak a szar ömlik rájuk folyamatosan. Ahogy majdnem sikerül kimászniuk az egyik problémából egy még nagyobba esnek."Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
viharhozo
addikt
-
spammer
veterán
válasz viharhozo #15342 üzenetére
Nem vagyok házas, de éltem hosszú évekig párkapcsolatban, tudom miről akar szólni. Csak az a baj, hogy elvileg komédiának kellene lennie, annak viszont gyenge. Drámának meg túl felszínes, egyszerű. Két szék közt a pad alá esete. Ráadásul nincs is igazán történet, csak ilyen élethelyzetek, meg ad hoc események, és valahogy nem áll össze az egész.
-
tonyrulez
őstag
Lost szinkronja milyen? Végre rászántam magam hogy elkezdjem, és már elegem van a sok angol dumából
4 8 15 16 23 42
-
spammer
veterán
válasz tonyrulez #15344 üzenetére
No mi van, csak nem a junkie, illetve a közelgő 10 éves évforduló adott ihletet?
Én szinkronnal néztem nagy részét annak idején, még TV-ben láttam a pilotot is, aztán valamikor a vége fele (talán utolsó évadnál) váltottam angolra. Eredetiben nyilván jobb, de a szinkronhangok szerintem teljesen rendben voltak, szóval nyugodtan bevállalható így is.
-
-
törölt tag
Utopia 2x05
A 2x01-nél picit megakadtam, kellett pár nap, míg újra elővettem, de nem bántam meg. Nem számítottam a történésekre, igazából nem is nagyon gondolkoztam rajtuk, mert annyira vártam a soritól, hogy majd kiderülnek a dolgok.
Gondolom a paranoiás emberek meg ki vannak akadva, ha nézik
Remélem az utolsó rész is olyan lesz legalább, mint az előtte lévőek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest