Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3toraph

senior tag

Sziasztok!

Összeraktam a gépet. Win7 felmegy rá pendriverol, lassan de fut rajta. Tesztelni még nem teszteltem, mit bír, elvileg menni fog a film streamelés és a seed szerverezés (kipróbálták mások akiknek van, náluk megy, innen a feltételezés :) ).

Pozitívumok:
    - A netről letöltött Vista driverek jók win7 prof. 32bit-hez.
    - A már említett pendriverol bootolás.

Negatívumok:
    - Nem megy a raid kártyámmal. Ha beteszem a kártyát, be sem bootol, azt írja ki hogy nem bootolható eszköz, nézzem meg a manualt. Próbáltam az ide vinyó mellett és csak egymagában is, ugyanaz. BIOS-ba sem tudok így belépni, nem veszi be az F2-t. Szóval ez felejtős. :(((
    - Hangos a ventije, úgy látom hogy nem szabályoz (fölé a házra a procihűtő helyett raktam egy 92mm-st, azt is tekerte állandóan magas fordulaton, szerintem maxon). De legalább tűrhetően hűt, 28 fok alatt tartja terhelés nélkül. 92mm ventivel 3-4 fokkal hűvösebb volt.

Ezért úgy néz ki, csak vennem kell egy IDE-SATA átalakítót. Valamint, kezdenem kell valamit a hűtéssel, mert ez így hangos (kell valami 1-2 csatornás olcsó szabályozó). Vagy esetleg próbáljam meg nagyobb bordával, passzívra tenni?

Csaszykj, sikerült azóta tesztelned valamit?

Üdv

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák