Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz Misi 007 #1750 üzenetére
Hi!
Toled es mindenkitol kerdeznem hogy Samsungnal letezik egyaltalan C6700-as LED TV??
Ugyanis tobb webshopban is latom ezt a tipust de mellette ott nincs C6500-as!
A samsung weboldalan pedig csak C6500 es C6510 tipusokat hoz ott pedig C6700at nem latok akarhogy is keresem!
En arra gyanakszom hogy idegesitoen es erthetetlenul 1 TVnek 2 nevet is adtak a magyar webshopok, ar keresok szal arakat nezve is kisertetiesen azonosak a 6500 es 6700 argepes arai! Vagy pedig orszagonkent eltero tipus jelzessel kerulnek a polcokra ezek a TV-k.Ontsunk mar ebben a kerdesben tiszta vizet a poharban nekem van igazam vagy ez valoban 2 kulon TV lesz a valosagban?
Illetve C6510 es C6500 kozott csak designe kulonbseg lenne egyik feher masik fekete tokozasu?[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
Hi!
Szeretnem segitsegeteket kerni, haloszobaba szeretnek TV-t venni a marka 90% hogy Samsung lesz viszont a nagy kerdes hogy egy 26"os LCD TV-t vegyek vagy egy 27"os Monitor+TVtuner kombot?
Jelenleg UPC kabelen kapom a TV adasokat analog kihalofelben lesz 1 even belul szal mindenkeppen STB-n keresztul digitalisan szeretnem nezni majd a jovoben ezt a TV-t is igy jelenleg a SCART csatlakozas lesz a legfobb alternativa a TV es az STb kozott!
Ennek megfeleloen a keret 100-120k HUF lenne kb. ehhez merten az alabbi konkret tipusokat nezegetem:Samsung P2770HD Monitor + TV
LE-26C350
LE-26C450
UE-26C4000Tovabbi elonyt jelentene ha szamitogeprol, laptoprol tudnam filmnezesre is hasznalni vagy legalabb USBrol lejatszana filmeket.
-
khorvat
senior tag
válasz szaszapi #1833 üzenetére
En ugy tudom hogy 32"nal kezdodnek a normalis Tv panelek 32alatt a HD Ready Tv-k is TN panelesek a monitorok meg vegkep ebben az arfekvesben!
Most hetvegen letesztelem hogy egy 32-es TVbol mit latok az agybol ugyanis hulyen hangzik de lehet tul nagy lesz oda mivel a szoba 2,3m szeles tehat maximum 1,5-2mrol tudom majd nezni a TV-t azzal sem nagyon lesz gond hogy oldalrol milyen kepet ad hiszen az ágy fixen meghataroz egy40-50fokos szoget kozepen onnan kb mindig jol latom!
Szamitogep eseti jellegu, laptop viszont gyakrabban lenne hozzakotve mivel ezzel teljes multimedias tartalmakat tudok megjeleniteni, USB csak kenyelemsebb lenne neha nem kellene laptopot bezsinorozni allandoan.Ehhez kapcsolodoan ki milyen fali konzolt favorizal dontheto forgathato 10-15kg, 26-32"os TV es/vagy monitorokhoz?
Illetve letezik olyan konzol ami 200x200 es a 100x100at is tudja ha kozben valtozna a rajta levo kijelzo es ezzel a VESA szabvany tipusa is!? -
khorvat
senior tag
válasz Spyter2 #3589 üzenetére
Es monitorkent 60Hzen tudod majd hasznalni sok szerencset, eros szemet es jo nagy tavolsagot hozza!
En egy LE32B650-est probaltam mar 2,5-3mrol vezeteknelkuli bill. + egerrel jatekra nagyon jo ,de netezni szovegszerkeszteni katasztrofalis!Ja es LED-eknel sok esetben gond a "felhosodes" ezt egy eros fekete kepernyo egybol kiadja.
[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz Spyter2 #3592 üzenetére
Mert a videokartyak nagy %-ban ennyivel szolitjak meg az LCD TV-ket, volt mar korabban rola szo itt PH forumon es talan cikk is! Akik ezeket akkor teszteltek korbejartak a temat es ez lett a vegso megallapitas hogy meregdraga VGA kari kell hogy 100-120MHzen jelenitsd meg a PC-d kepet!
-
khorvat
senior tag
10.20-as firmware 4, 5 szeriahoz!
Firmware 10.20 -
khorvat
senior tag
B650T2 biztos hogy nem IPS? Oldalról ha nézed eltudsz rajta olvasni pl. egy doksit vagy összemosódnak a betűk! Nekem is LE32B650 LCD TV-m van eddig abban a tudatban voltam hogy IPS panel van benne!
Amúgy ki kell próbálni, hogy az adott panel milyen a Panaban és milyen a Samuban és válaszd azt a TV-t ami neked jobban bejön a napi használatodhoz mérten!
-
khorvat
senior tag
Hi! Megkérdezem itt is, mert a márkafüggetlen LCDtopikba csak az epöl fröcsögés megy! Alma TV LOL még viccnek is rossz egy vicc legó cégtől sznoboknak!
Pár éve nem vagyok már benne a TV-s új modellek követésében, ezért tanácsot szeretnék kérni tőletek!
Az alábbi kritériumoknak minimum megfelelő TV készüléket keresnék, várok konkrét márka típus ajánlásokat is, esetleg tapasztalatokat mi az ami nem olyan fényes mint, ahogy a gyártók reklámozzák stb.
Ár: 100-150ezer HUF
Márka: Favorizált márkám a Samsung , de szóba jöhet LG, Sony, Panasonic, Philips is, a többi márka számomra felejtős!
Méret: 32" - 81-82cm
Képernyő felbontás: Full HD
Tudás:
- Smart, internetre csatlakoztathatóság UTP kábellel kialakított már tehát elég az ethernet LAN csatalkozó, nem fontos,hogy Wifis legyen de ha azt is tudja nem probléma
- CI+ interfész, ami UPC mediacarddal tökéletesen működik
- Videó, kép , zene lejátszás USB háttértárról, minél szélesebb formátum támogatottság mellett (mkv, dolby stb.)
- Roteren keresztüli NAS háttértár elérése és arról megosztott media mappa megfelelőkezelése, zene, kép videók lejátszása, mintha az USB háttértár lenne.
- UPC digitális TV adókról mediacarddal dekódolva felvétel készítés és azok visszanézése ugyanazon TV-n, hasonlóan előműsor megállítása visszatekerése mint ahogy a mediaboxok tudják. Ezen funkcióhoz, ha a NAS egy kijelölt mappáját lehet használni külön előny, de ha csak USB-s háttértárral megy az is elegendő!
- 3D képesség ha van nem baj, illetve ha adnak hozzá ajándék szemüveget előny lehet.
Csatlakozók: Minimum 2-3db HDMI csatlakozó, a már említett ethernet csati és 1-2 db USB 2.0 vagy 3.0 csatlakozás
Felhősödéssel ne kelljen sokat szórakozni , sírni hogy cseréljék! Lehetőleg jó százalékban legyen szép tiszta képe![ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz Teo.papa #53429 üzenetére
Köszi az infót!
Szerencsére teljesen leszoktam már a box nyújtotta dolgokról, ezt csak a mediacard mellé kerestem volna ha már TV-t cserélek szeretném a legtöbbet kihozni belőle ami esetleg hasznos is lehet, de úgy tűnik ezeket nem érdemes hajszolni akkor! Magamban ki is vettem a kívánalmai közül!
Most a méretezésben szeretnék kicsit mozgolódni.Régebben - 2009 - csak egy 32"-os Samsung fért el a rendelkezésemre álló 880mm széles x 690mm magas x 300mm mély helyen, egy 37"-os már nem!
Úgy látom közben a Samsung már nem forgalmaz TV-t 37" méretben ezt mikor vezették ki, boltokban se lehet már találkozni 3D Smart 37" Samsung TV-vel vagy ilyen nem is létezett soha?Lehet ez a 37" hiánya arra sarkal, hogy szakítsak a Samsunggal mint TV márkával, vagy maradok a 32" méretnél itt viszont elgondolkoztató, hogy a UE32F6510-el is ugyanazok problémák fenn állnak mint a fentebbi méretben megjelenő F6500 sorozatnál?
LG úgy látom forgalmaz 37" 3D Smart TV-ket és a méretük is megfelelőnek tűnik 855x587x225Ez a Smart HUB 2.0 ér vmit, ki mire tudja használni mennyire kiforrott ez a dolog, ezen erősen gondolkodom , hogy szintén kihagyom és spórolok pár 10ezret egy F6100-as sorozattal megelégedve.
F6100 3D képessége csak leírva szép vagy vmit ér is a gyakorlatban aki próbálta mit tud elmondani erről? -
khorvat
senior tag
válasz hackeeeee #53437 üzenetére
Én ezeket néztem ami neked megfelelhet:
UE32F6400 - 125ezer - 3D , Smart, Full HD
UE32F6100 - 105ezer - 3D, Full HDF6400 tulajoktól kérdezném, hogy a készülék rendelkezik CI+ nyilással, mert a Samsung oldala nem írja hogy igen, de az UPC mediacard kompatibilis listán szerepel?
[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz Markizmark #53440 üzenetére
Köszi, ezek szerint van CI+.
Kár, hogy itt a magyar oldalon nem képesek hiteles információkat közölni!Újabb lépés a Samsungtól elfelé, hiába a jó szervíz, ha gagyi a weboldal
Egyre inkább azt érzem LG lesz ebből, meg is keresem azt a topikot is a tapasztalatokat meghallgatni.
Igaz amit Te linkeltél az AK végű, magyaroldalon pedig AW lehet pont ebben különböznek!
[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz Markizmark #53445 üzenetére
Köszi!
Akkor lesz benne, ha nálad fizikailag is így jól kivehető!
-
khorvat
senior tag
válasz liptak.t #53715 üzenetére
Korábban működött az USB, vagy sose volt használva ezelőtt?
A pendrive-ok fájl rendszere milyen, próbáld FAT, vagy FAT32-vel hátha segít!
Miért akarsz FW frissíteni, vmi hibára vársz javítást tőle vagy csak mert van frissebb? Én ez utóbbi kategória vagyok néha szívok is miatt, de hát ilyen ez a frissítési mánia! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest