-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz Smithy23 #119594 üzenetére
Bár végig nem néztem, csak tesztelgettem, de nálam ilyen paraméterekkel nem volt gond, le tudta játszani:
HEVC / 64 Mbps / 3840x2160 / 23.976 / 16:9 / Main 10@L5.1@High / 4:2:0 / 10 bits / HDR / BT.2020▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
HookR
addikt
válasz Smithy23 #119629 üzenetére
A #119076-ban írtam rövid élménybeszámolót az első benyomásokról.
Azt rögtön az elején érdemes leszögezni, hogy ez nem felső kategóriás modell, így nem is nyújt mindenben kiemelkedőt. Bár nincs összehasonlítási alapom a 7xxx/8xxx-es modellekkel, azt meg tudom erősíteni, hogy a mozgásmegjelenítésen még lehetne javítani. Gondolom ez nagyrészt a 60hz-es frissítésnek köszönhető. Nyilván 120(/240)Hz esetén nem kell annyit bűvészkedni ~24fps-es tartalommal a folyamatosabb mozgásmegjelenítés érdekében.
Ha erre háklis vagy, akkor jobban zsebbe nyúlva a felső kategóriás modellek közt kell nézelődni. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor Mediamarkt-ba/Euronics-ba érdemes elzarándokolni saját USB-s tartalommal a személyes tapasztalatok gyűjtése érdekében. Én eredetileg úgy voltam vele, hogy a fájdalomküszöb 250e Ft, de utólag nem bánom, hogy 165e Ft-ból sikerült kipipálni a TV-csere kérdését (talán egyedül azt, hogy 55"-os változatból nem sikerült PVA panelest kifogni). Ár/érték alapján szerintem jó választás, merem ajánlani.UPC felvevős HD boxával az SD adás is teljesen vállalható. Az alacsonyabb felbontásból fakadóan természetesen homályosabb a kép, de mentes a szembeötlő kódolási anomáliáktól (Mediamarkt-ban a DIGI-s Eurosport-on az országúti kerékpáros közvetítés ijesztően csapnivaló volt). Ezzel kapcsolatban alkalomadtán (kedv és idő szerencsés együttállásakor) tervezek egy összehasonlítást csinálni, mert van CI+ kártyám. Kíváncsi vagyok, hogy a TV saját elektronikája milyen eredménnyel szolgál a boxhoz képest.
[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
HookR
addikt
válasz Smithy23 #119651 üzenetére
Biztos, hogy ebben az árban a 2+2 év gari is benne van? (Lehet, mert korábban is volt példa ilyen akcióra.)
Amit én kihámoztam még a vásárlásnál: az Extreme Digital-féle +1/+2/+3 év az egyfajta biztosítás 3. fél által, ami nem keverendő a Samsung 'házhoz jövünk' típusú gyári garanciájával és (az alapértelmezett 1 éven felüli rész) nem összevonható vele. Samsungtól is vehetsz (ebben a kategóriában) maximum +2 év gyári garanciát az alapértelmezett 1 + (regisztráció esetén további) 1 éven felül, azaz összesen maximum 4 évre kiterjesztve, de arra más árszabás vonatkozik: Samsung kiterjesztett garancia árlista - TV
A +1 év (így összesen 3) 20e Ft, míg a +2 év (így összesen 4 év) 35e Ft.[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Spórolós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest