Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
adoks
aktív tag
válasz bubimaci #27399 üzenetére
Pc-n valamilyen particionáló programmal, kétfelé particionálod a vinyót.
Pl. Partition Magic,Partition manager stb. Rengeteg ilyen van.
Ha nincs más megcsinálhatod a windows lemez-kezelő szolgáltatásával is.Utána megformázod valamilyenre, tök mindegy mire mert a tv úgy is átformázza XFS-re.
Rádugod a tv-re, megformázza és kész.
Nekem 62GB os partició van erre a célra és eddig mindig elég volt.
Nem tudom mekkora vinyót akarsz megosztani, de szerintem 100-150 giga
mindenre elég. -
air
nagyúr
válasz bubimaci #27605 üzenetére
- Digitális (HD) jelnek nincs minősége, Az vagy van, vagy nincs. Így nincs min rontania a videónak. Ha a jelszint nem megfelelő, akkor egyszerűen nincs kép. Ha bithibák vannak a jelben, akkor kockásodik, "koszolódik" a kép.
- Meg kell nyitni azt a hordozót a TV-n a források között amire a felvételeket készíted, és az opciós menüben van lehetőség a törlésre, de formázhatod is az egész eszközt.
- A Csatorna menüben a hangolásnál keress olyan opciót hogy kézi.
- Csatornalistát szerkeszteni a TV-n nem lehet. Ki kell exportálni pendrive-ra, PC-n megeditálni ehhez való progival, majd a szerkesztett listát visszatölteni a TV-be.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
vlevi
nagyúr
válasz bubimaci #28095 üzenetére
Ha kézit indítok, és megadok egy frekvenciát, pl. 522kHz, akkor csak azokat dobja ki és hangolja újra, ami ott volt.
De érdekes ez a kézi hangolás, automatával megtalálja az HBO, Cinemax, ... csatornákat a 346kHz-en, de ha kézzel indítom a 346kHz keresését, akkor 0 csatornát talál.
Viszont az automata nem találja a 134kHz-es Sport1, TV paprika,... adókat, azt meg csak kézzel lehet megtalálni...Az előbb beraktam egy linket a UPC oldalára, ott nézd meg, hogy nálatok hol jön az M2, és csak azt a frekit keresd kézzel.
-
Tutu7030
veterán
válasz bubimaci #28345 üzenetére
Nálam volt ilyen, de nem júpíszi, hanem tarr. Az újabb modulok nem megfelelően működtek együtt a d6570 tv-vel. Próbáltunk vagy 4-5 modult, mindegyik vacakolt. Végül a b650-ből tettem át a modult, mert az jól kezelte az újabb modult is(pedig a b650 nem is ci+ foglalatos).
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
válasz bubimaci #28373 üzenetére
Okozhatja sok minden. Nálam 3 tv megy conax modulokkal, és csak az egyik modul vacakolt, de az mindegyik tv-vel. Sok próbálgatás után találtunk olyan modult, ami legalább a b650 tv-vel már jól működött, így ki tudtam cserélni a két tv között a modult.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
vlevi
nagyúr
válasz bubimaci #28345 üzenetére
Múltkor nekem is volt ilyen megszakadás. De sajnos kockásodás és hang akadozás gyakrabban előfordul. Van úgy, hogy viszonylag hosszú ideig semmi, tehát tökéletesen jön a HD adás, ahogy kell, de aztán elkezdi. Van, amikor a 4:3-as SD adásban is megjelennek a kockák
Samu C650 tévével. -
sandró60
addikt
válasz bubimaci #57097 üzenetére
UPC-nek nincs valami internetes oldala,hogy tájékoztasa a kedves ügyfeleket?Kötve hiszem minden valamire való szolgáltatónak kell ilyen internetes oldala lenni.Ezt nem kötözködés képen irtam.Amúgy szokták mondani"ki a te barátod" Amúgy van ilyen fórum is itt a PH-n
[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz bubimaci #57097 üzenetére
Passz. Még diginél sem néztem utána, mert rángatózik az agyam, ha arra gondolok, hogy megint össze kell kókányolni a sorrendet
RudY: ebben igazad van, gépen azért mégiscsak egyszerűbb.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest