Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Mini PC
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz dlaccc #55524 üzenetére
5 méter felett számít a kábel minősége, pláne 10 méternél.. gondolom amikor előjönnek ezek az anomáliák nagyobb bitrátájú filmet nézel.
Nekem egy 15 méteres ilyen neet kábelem van, ez csak Angliából szerezhető be, egyenesen a gyártó árulja. BD50 3D-ben tökéletesen átmegy (53 Mbps).Btw. rendeltem egy mk220-as logitech vezeték nélküli kombót kemény 6 ezerért, igaz nekem így pc miatt lényeges, de a smart részleg is kompatibilis vele állítólag, nem kell 20 ezerért csoda samsung billentyűzetet venni (itt korábban szóba került ahogy láttam).
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz dlaccc #55535 üzenetére
Itthon nincs is nagyon alternatíva, mert a szar kínai kábeleket árulják mindenhol, egyedül a Kácsa marad 40 ezres médialejátszó áron. Szabvány szerint is ajánlott a 24awg ekkora méretnél, tripla árnyékolás, vastag réz érpár dukál.
Ha mindenképp fontos az ekkora távolság én helyedben vennék egy kábelt, kérhető fehérben is (ebay-en és amazonon képviselik magukat). Fusd át a termék leírást.
Sok pénzt költhetsz el a gyenge minőségű kábelek miatt ugyanúgy, visszafizetik a pénzt, ha nem váltja be az ígért eredményeket (rákérdeztem vásárlás előtt), és élettartam garancia.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.