Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz sandró60 #44863 üzenetére
Igen, elméletileg. De mivel évek óta PH! tag vagyok, és tudom, hogy itt nem csak azt a 5-10 típust ismerik, amivel foglalkozik az áruház, inkább itt kérdezek.Aztán majd megnézem van e nálunk,és mi a véleményük róla esetleges meghibásodásilag, visszahozásilag, ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz sandró60 #45037 üzenetére
Ha az első témaindító HSZ-t elolvasod,(én most megtettem), ott láthatod hogy multimédiáról és még sok minden másról van szó, tehát nincs igazad, mert nem csak a kijelző a témája a topiknak, innentől kezdve kérlek ne moderálj engem, mert sem jogod sem közöd nincs hozzá, mert nem tértem(tünk) el a témától!!
[ Szerkesztve ]
-
gukker1
tag
válasz sandró60 #45136 üzenetére
Nekem is megfelelt volna a tv médialejátszója,ha......kezelte volna a 3d BD ISO formátumot,így kellett vennem
egy Egreat r6s-t,ez aztán mindent lejátszik,a 24p mód is gond nélkül működik.
Ja és a lejátszón lehet zoomolni a filmekbe,nem szívesen égetnék be még egy tv-be sávokat a 16-9-től eltérő formátum miatt."WE BREAK FOR NOBODY"
-
sepsi0
őstag
válasz sandró60 #45287 üzenetére
Válaszod jogos de tudnom kéne, hogy a tévémmel melyik "kompatibilis".
Szóval tapasztalatok alapján melyik olvasó a legjobb a tv-m hez. Gondolom az áruk alapján vannak teljesítmény és minőségbeli különbségek.Ha nincs tapasztalat áttérek a másik topikba.
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz sandró60 #45282 üzenetére
Nézegettem már őket, az áraik jók, de itt a fórumon olvastam, hogy ők is bolti garit adnak.
Nekem mindenképp a normál Samsung garancia kell, a hologramos matricával.
Ez a legtisztább. Kijön az ember, megnézi, elviszi, javítja, visszahozza.(#45289) Flashget :
Az edigitalban sajnos már nem forgalmazzák a kiszemelt típust, de egy ilyen akciót tényleg jó lenne kifogni.A minap regisztráltam egy mobilt a Samsung oldalán, és kimásoltam azokat a boltokat, amelyeket ki lehet választani mint forrást. (ekkor tudatosult bennem, hogy a speedshopos gari sem normál, hanem bolti (nem volt hologramos matrica) - bár egy 16k tétel esetében ez még nem feltétlenül akkora probléma).
Szóval a lista:
Annex Hangcenter Kft.
Auchan
B2B Solution Kft.
BestByte
Biki Hi-Fi Shop Sony Gold Shop
Cooper Europe Kft.
Cora
Családi Kör Műszaki Szaküzlet
Degorex Kft. Debrecen
Djuice
Dream Tv Kft.
Ekron Kft. Szervizpont
Elektrikó
Elektro Digit Műszaki Szaküzlet Hódmezővásárhely
Elecro World
Elektro Zala Plaza
Elektron-X Műszaki Áruház
Elektro-top Műszaki Áruház Százhalombatta
Elektro-top Műszaki Szaküzlet Budapest
Euronics
Euroworld Műszaki Kisáruház Balassagyarmat
Extreme Digital
Hifinet
Idea Műszaki Áruház Sopron
Infomatéka Budapest
Klub Média Budapest, Dunakeszi
Klubmedia Pécs
Lite Wellness Club
Literáti Electronic Kft. Békéscsaba
Media Markt
Metro
Műszaki PcP Áruház Paks
NR-Ker Műszaki Szaküzlet Gyöngyös
Photo-Hall
Planvideo Gyenesdiás
PM-Outlet Kft. Dorog
QWERTY Computer Kft.
Samsung Experience Store (Allee)
Samsung Partner Üzlet Gyöngyös
Samsung Szerviz
Saturn
SEBO Műszaki Szaküzlet Szombathely
Selex-M Kft.
Telenor
Tesco
Trivex Műszaki Áruház Zalaegerszeg
T-Pont (T-Mobile)
Video 2000 studio Kft. Jászberény
Vodafone
Zelektron Műszaki Áruház ZalaegerszegAmi egyből látszik, hogy több bolt (photohall, elecro world) már rég megszűntek. Van köztük olyan, ami a kiszemelt 40es6100-at bőven 300k fölött kínálja. Szóval kicsit komolytalan.
Jó lenne egy olyan lista, ami összeszedi a korrekt garanciát adó, és jó árakat kínáló boltokat.
(bocs a hosszú hozzászólásért) -
Jovanny2
őstag
válasz sandró60 #45436 üzenetére
De, az 5V elég az összesnek, mert annyi a névleges feszültségük (a számítógép USB is 5V ). Az áramerősség nem elég némelyiknek, éppen ezért van egy HDD (1A) feliratú USB port a TV-n, azzal 100%, hogy megy akármelyik 2,5" HDD.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
válasz sandró60 #45438 üzenetére
Én nem is a kérdésre reagáltam, hanem a válaszodra. Szerintem Neked kéne elolvasnod a saját válaszod figyelmesen: "Sajnos azért van olyan 2.5"-ban is aminek nem elég az 5volt". Ez volt a tévedés, az USB szabvány feszültség 5V. Sem több, sem kevesebb. Ha kettőbe dugod be, akkor is 5V. Peace.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz sandró60 #45438 üzenetére
A tévém tipusa EH4500.A Samsung erről a tipusról"elfelejtette"az1A-usb-t.Ami van 2db az mind a kettő 0.5A
Nem akarod vagy mégis elkerűlte a figyelmedet itt a kérdező a vinchesterről érdeklődöt..
Akor ha 2-tőbe"dugom"akkor biztos az adat átvitel mivel nem egy vezetéken megy.Azt te is jól tudod Y usb kábellel lehet megoldani[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz sandró60 #45440 üzenetére
Ne menjünk bele nagyon, de azért az Y kábelről még egy kis tudnivaló: Nem megy az adat két kábelen, nem biztosabb az adatátvitel, a második (általában vékonyabb kábelű) USB csatlakozónak nincs adatátviteli szerepe, kizárólag az áramerősség növelésére szolgál, nincs is benne 4, csak 2 szál, a pozitív illetve a negatív szál. Majd vágd le, és nézd meg.
Az eredeti kérdésre: nincs megszabás, az általánosan használt típusú (1,8", 2,5"; 3,5") és méretű (2TB-ig simán megy) vinyók simán mennek vele, max. Y kábel kell a nagyobb áramfelvételű 2,5" HDD-khez, ahogyan a kolléga írta.Szerk.: Minek privátban? Erre jó az OFF-topik. Ha fals infót kap a kérdező, azt illene inkább privátban.
[ Szerkesztve ]
-
ryger
aktív tag
válasz sandró60 #45457 üzenetére
A kici kinaiak mar megint tamadnak
Mas
Van itthon egy regi Philips plazma es az a gond, hogy az ablak pont szemben van vele igy tukrozodik nagyon az egesz es szinte semmit nem lehet latni napos idoben. Felvetodott bennunk, hogy ha lecsereljuk egy LED-re akkor javulna-e a helyzet?
A kinezett darab egy SAMSUNG UE46ES6800 3D Led Tv lenne mert atolvasva a LOGOUT-os "bibliat" nekem nagyon tetszik a dual core-os cpu(vagymi) mert mar telefonoknal is kell a finomabb, akadasmentes mukodeshez es hosszutavra jobbnak gondolom.Legyszi erositsetek meg vagy cafoljatok a tukrozodessel kapcsolatban.
Koszonom elore is. -
batkagt540
csendes tag
válasz sandró60 #45613 üzenetére
Hát azt nem tudom mit jelent az "okosítás???", de most reseteltem ahogy írtad...most keresi csatornákat. Még azt nem találtam sehol, hogy miként kell a firmwaret frissíteni, illetve egyáltalán szükséges-e, s az, hogy csak angol a firmware a tv-ben a magyar nyelv azért megmarad???
Bocs a sok butának tűnő kérdés miatt.
-
barbi020
csendes tag
-
tothl42
csendes tag
válasz sandró60 #45774 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogyha a "felhősödés", ami a képen van hivatalosan nem hiba, akkor azzal a kifogással, hogy "többet ment, mint mondták, mert én láttam a szerviz menüben" nem hivatkozhatok és nem kérhetek cserét.
Mert jogszabály szerint 3 napon belül csak hibás terméket lehet cseréltetni.
(Mellesleg nem tűnik olyannak, mint ami 2 hétig porosodott bemutatóként...)
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz sandró60 #45780 üzenetére
Bakker ha ezek így felhősödnek, akkor nem is veszek 6000-es szériából Samut. Volt egy B650-es LCD Samum az super volt ilyen gondja nem volt....
A 6000-es széria ilyen csak v. az 5-ös is? Az LG LED-ek is felhősödnek? Ott tudtommal más a panel nem nagyon hallottam ott gondokról ilyen téren...[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz sandró60 #46261 üzenetére
Szerintem is kábel lessz a dologból nem akartam de nincs más választásom. Telómmal például a TV mellett teli wifi jel van. Megpróbáltam közelebb tenni a rootert a TVhez, úgy hogy a rooter kb 3 méterre volt a TV től közvetlen rálátással úgy is csak 4 egységnyi jel volt a TV-n. Nem akartam kábelezni de szerintem az lesz. Pedig direkt ez miatt vettem egy dupla antennás wifi rootert.
-
Garsza
veterán
válasz sandró60 #46275 üzenetére
Két rooterrel is próbáltam mind a kettővel ugyan az volt. Pontos tipusokot most sajnos nem tudok mert melóban vagyok. Az első egy TP-Link egy antennás régebbi 150 Mb/s a másik Levelone WBR-6012 dupla antennás. Azt használom most. Lejátszani pedig az Allsher segítségével próbàltam mkv és avi filmeket egyik sem ment.
-
BigSlim
csendes tag
válasz sandró60 #46496 üzenetére
Hali! Sajnos úgyse jó, ugyanúgy 2-őt villog Akkor marad a szervíz. Amúgy tavaly októberben lett vásárolva. De már vagy a 3-ik tv ami meghibásodott abban a szobában, és mind már újkorában, az előző is samsung volt... elvan átkozva az a szoba
Note 8, Mate 20 Pro, Note 10+
-
JoeYi
őstag
válasz sandró60 #46666 üzenetére
igen, próbáltam én is keresni a megfelelőbb szót, mert szó sincs arról hogy az 5xxx totál szar lenne. Inkább csak aki még nem vásárolt azt próbálom a 6000-es széria felé tolni.
Mindettől függetlenül teljesen egyetértek veled, hogy az 5xxx-ek is jó ár/érték arányúak, és még én se hallottam vissza ismeretségi körből, hogy bárki megbánta volna hogy ilyet vett.
-
bakancs446
csendes tag
-
kovbal79
csendes tag
válasz sandró60 #46730 üzenetére
Én ezt értem... de mindennel csinálja, még ami nyomorult mp3-ba van tömörítve, az is ..
Igazából csak arra vagyok kíváncsi, mi okozhatja a hibát. Nem ugrik a hang, nem csúszik, nem recseg, egyszerűen kimaradnak :-P Elfogadom, ha csak ennyit tud a lejátszó része, csak ki szeretném zárni a hardver hibát, és azt hogy én csináljak vmit rosszul... -
beroka79
csendes tag
válasz sandró60 #47072 üzenetére
Igazából sokrétű a probléma.
Kezdődött azzal, hogy a Sugarsync beállításakor (ami többedszerre sem sikerült, hálózati probléma miatt, ami nincs, mert tökéletes a gép) egyszer csak újraindult a gép. Ekkor gyanus volt, hogy a képe elállítódott (elhókult, pedig sírtam a gyönyörűségtől a régi CRT tévém után, olyan szép képe van ennek). Többszöri menüből való full-factoryra, vagy képvisszaállításra sem akart helyreállni, csak és kizárólag a SM Factoryjára. Ez gyönyörűen nyomot is hagyhatott a készülékben log szinten, ahogy külföldi lapokon utána olvastam.
Igazából ennyi a probléma.Azóta sem csinált baromságot a TV, ezt a húzását is linuxra fogtam, ami benne ketyeg, ahogy olvastam.
Ami miatt a szervíznek jövése kellene hogy legyen, nem vizuális, hanem hallható. De ezt is több órás netezés után találtam meg, hogy lehet, hogy én is belecsöppentem a 7-8000-es széria alaplapi hibájába, mert első körben IPTV-s csatornaváltáskor pattogott a hang. De csak akkor és csak 1 patt, amikor csatornát váltok. Nagy nehezen azt is sikerült kitapasztalni, hogy ez is csak akkor hallható, ha szeretném a hangszínt beállítani. A másik, hogy halk sípolást hallok a hangszóró felől. Ez este gáz, mert akkor se busz, még egy légy se és akkor már hallani 3 méterről is halkan. (Mondjuk feleségemnek fel se tűnt. )
Összességében véve gyengéi ellenére maximálisan meg vagyok elégedve a tv-vel, csak nem kellene egy sw bug miatt garit bukni. Mert bug az van benne még rendesen, ahogy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest