- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
tibibi
őstag
válasz devil-k #73689 üzenetére
Arról szó nem volt az,hogy kit mennyire zavar az itt a lényeg mint írtam biztos van akit zavar, engem és még x átlag felhasználót biztos nem .Ezért kár elriasztani a vásárlástól.Egyébként 150 cm (olyan tartalmat még nem sikerült alkotni amiért nagyobb tv-t vennék.) A projektor meg nem is értem ,hogy válthatna ki egy tv-t
[ Szerkesztve ]
-
djxp01
senior tag
válasz devil-k #73939 üzenetére
Köszi, de én igazából azt néztem, hogy a samsung billen a plusz gombok, amik kimondottan a tv-t irányítják, hasznos dolog lehet, ha az ember pl. nem akarja a másik távirányítót fogdosni a csatornaváltáshoz, vagy kikapcsoláshoz, vagy hangerőállításhoz. Szóval lehet jobban jár az ember a gyári smart billentyűzettel, mint pl. a K400-zal, vagy a Rapoo-val?
regisztrált: 2005-07-05
-
djxp01
senior tag
válasz devil-k #73941 üzenetére
Mi a bajuk a embereknek a gyári Smart billentyűzettel? (azonkívül, hogy 4 ezerrel drágább, mint pl a K400) Most nézem, van rajta return gomb is, tekerés, rec gomb, merülés jelzés, műsorújság, stb.. Túl gagyi a touch pad-je? Vagy mi a baj vele? kbd1500
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2005-07-05
-
Lipton
őstag
válasz devil-k #74101 üzenetére
Regen nem is igazan volt "elerheto" nagyobb tv sem minosegi tartalom. Most megnezve egy VHS anyag azert elegge dobbenetes. C64-hez 14-es monitor volt anno
Hiaba egyre nagyobbak mar az uj tevek egy 50-es mellett ugy megy el az ember hogy hat ez azert nem olyan nagy... En is azt hittem hogy hu milyen nagy lesz majd a 46-os es hat mara mar elegge kicsinek latom... -
kisninja
őstag
válasz devil-k #74207 üzenetére
Mert igazi városi állat vagyok. Samunak állítólag szép sőtét a fekete míg az Lg-nek vannak gondjai. Tehát ott a samu nyert. Hangban az lg nek van subwofja...
Családban van egy F es 6400 es, hát a sebességgel nem nagyon vagyok megelégedve, nekem egy régi LG-m van..powered by: ®MAJORMÜVEK®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- LG V30 - vezércsel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest