- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
homola_m
tag
Valaki tudna ajánlani megbízható forrásból Galaxy S-hez jól működő aksit?
Nemrég ebay-ről rendeltem gyárinak feltűntett akkumulátort ami elég érdekesen viselkedik. 50% alatt képes pár óra alatt 0-ra merülni.
A Samsung boltban 8 ezer ft-ért adják a gyári aksit (gondolom itt csak nem hamisítványt kap az ember) de ennyit nem vagyok hajlandó kiadni érte...
Előre is köszönöm a tanácsokat! -
Karee11
tag
Az lehet, pár játékot telepítettem az utóbbi időben, biztos egyikben lapult egy ilyen reklám. Most már töröltem őket, tehát elvileg megnyugodhatok
Egy kérdés az itt fórumozóktól. DPS manager van alapból CM10.2-ben. Ehhez nincs valami kiegészítő, amivel profilokat csinálhatok? Nekem fülhallgatóra van beállítva a hangszínszabályzó, amikor kocsiban rákötöm a hifire ott viszont bömböl, majd szét szakadnak a hangfalak olyankor az "Analóg erősítés" szintjét is lejjebb kell vennem. Valami olyan profil készítő kéne, amivel a hangszínszabályzót és az erősítés szintjét is el lehetne menteni
Mondjuk ez régóta problémám, hogy reggel indulnék és 5 percig állítgatom a DSP managert, hogy kocsiban is szépen szóljon, természetesen utána a füles szól rosszul
-
( V )
veterán
válasz Karee11 #23448 üzenetére
nálam egyszer az iránytű app - Super Compass kezdett el kínai kamu sms üzenetekkel dobálni!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
pilu01
senior tag
Valamiért a GB és a Sema felrakása után a CWMben Wipeok után, hiába nyomtam, nem lépett a belső memóriára!
Ha betettem a külső sd-t, arról hibásan telepítette a romot, betöltött de az első ablakba ahol a nyelvet kell kiválasztani, A beállításvarázsló leállt üzenettel fogadott!Na!
A megoldás végül is az lett, hogy Wipeok után, reboot recowery, így előjött a a belső mem, és csak így tudtam felrakni a 7, 9, 10-et!Más, új rendszeren (10.2) hogy veszem rá a készüléket az usb kapcsolatra?
(#23457) Janou
Én a Compass Pro v1.2.19-t ajánlom, eddig elég jól muzsikál
[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
Úgy nézz ki, hogy én is megvállok ettől a jó kis telótól.
Nagyon bejön nekem egy másik. Mindenben megfelelne számomra.
De a fél szemem itt lesz a topikon! :-)
Ha valaki ilyen telót keres, eladó az enyém.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Lackó74
csendes tag
Sziasztok!
Help!
A telokám nem tudja letölteni az aktuális frissítést. Elkezdi eljut feléig-harmadáig és kiirja hogy sikertelen.
MIt lehet tenni?
ALternativ letöltés?
CyanDelta meg nem talál semmit..
:-(
már nagyon vártam hogy frissüljön mert az előző upgrade óta nem megy a youtube-m.. stb..[ Szerkesztve ]
-
Lackó74
csendes tag
Sziasztok!
Ez a 1900 mAh aksi megoldaná a gyorsan merülő galaxy-m problémáját?
Kompatibilis?
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=255666523&pnr=10001&foto=1 -
Twitch
tag
Skacok legjobb miui v4 kombó (rom,kernel)? Más rom is szóba jöhet lényeg a stabilitás 4.0+
Samsung Galaxy S [ ROM: TsunamICS 2.5 | Kernel: Devil3_1.0.3_VC | Modem: KB3 ]
-
pilu01
senior tag
Hol kell a mass storagét bekapcsolni?
Nem adja fel a lehetőséget a telefon ha rádugom PC-re!
CM 10.2 -
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Rootolás elott állok egy 2.3.6-os Gingerbread-es telefonnal és egy olyan kérdésem lenne, hogy az Efs mappát újra le kell-e menteni elötte mivel amikor még gyárilag 2.1-es firmware volt rajta akkor már lementettem ezt a mappát de közbe ugye frissítve lett a telefon.?
Másik: Tudnátok-e ajánlani egy egyszerű megbízható egyklikkes alkalmazást a rootoláshoz (unroot funckcióval is rendelkezőt), mert eddig a Z4Root-ot használtam de ezzel már nem működik.
Köszi előre is.
-
Eternitys
aktív tag
válasz Tamás88 #23478 üzenetére
Ok köszi, és melyiket érdemes megpróbálni Semaphore verziók közül?
A telefonom
Alapsáv verzioja: I9000XXJW4
Build száma: Gingerbread.XWJW5Valamint nézegettem még a "Superoneclick"megoldást is rootoláshoz, azzal vagy hasonló egyklikkes megoldásokkal már nem műkodne a rootolás a 2.3.6-is verzión?
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Próbálta már valaki ezt a kitkat romot [link] ?Van hozzá gaaps is!Csak érdekelne wifi működik e ,meg ,h milyes hiányosságok vannak még benne ?
-
wiERHcSc
tag
Hali! Hova kell tenni a csengohangot, meg az uzenetjelzot, hogy ha a gépre kötöm USB- n, akkor ne masszanak el!
-
Eternitys
aktív tag
-
pilu01
senior tag
válasz Imi1981 #23481 üzenetére
Én a Mackay félét próbálom éppen, meglepően jó, és működőképes napi használatban, bár még csak két napja van fenn!
Akkuidőről nyilván nem tudok érdemben szólni, de nem tűnik rossznak!Amit hiányolok, vagy lehet még nem találtam meg, az értesítősávról vezérelhető képernyő fényerősség, illetve a prittyegés eltüntetése ha a hangerő gombokkal rakom felv. le a hangerőt.
-
pilu01
senior tag
válasz Imi1981 #23488 üzenetére
Igen én is néztem mindegyiket, de amikor felraktam ez volt a legfrissebb, talán a harmadik verzió a Mackay 4.4-ből, azért ez került fel.
Minden működni látszik eddig, wifit, adatkapcsolatot, rootot természetesen elsők között néztem, természetesen mennek.
Az lepett meg a telepítésnél, hogy a rom után automatikusan felrakta a gappsot is, meg a CWM felületét szokni kell mert más mint a megszokott.
Ja meg felraktam még a JVO modemet hozzá. -
wiERHcSc
tag
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogyan lehet szinkronizálni a konyvjelzőimet? Mindig mikor hozzáadok egyet az a gugli lementi és hiába törlök ki belőle, ha újra rakom a telót, újra Vissza rakja az összeset :-(
-
zlatan77
aktív tag
Üdv mindenkinek újra a klubban.
Az S4 mellé beszereztem egy SGS-t.
Céges mobilként fog üzemelni.
Jó néhány éve kiestem az itteni romolásból.
Tudnátok ajánlani egy jó kis gyors,de azért megbízható romot? (Gfpeti ne ajánljon )
Lehet JB vagy ICS is.
Illetve én anno semaphore-t használtam.
Most is jó az vagy inkább Devil?
Ja és,ha nem nagy kérés,akkor linkket is szeretnék kérni a romhoz és a kernelhez.
Köszönöm. -
[lAyCsI]
addikt
próbáld ki mellé ezt is: GPS status én úgy tapasztaltam hogy gyorsabban talált műholdat, igaz útközben ezzel is eldobálta többször is...
-= No way back from Here =-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest