- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agoka07
senior tag
Sziasztok, Kernel-t próbáltam telepíteni, de Failed-et kaptam, azóta a telefon ezt a képed adja bekapcsoláskor:
Mit tudok tenni ennek orvoslására?S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Janou
őstag
válasz Segnior_Barthez #21799 üzenetére
Van valami olyan oldal, ahol össze vannak gyűjtve a kernelek és a modemek? Mert gondolom nem lehet akármilyen kernelt/modemet bármilyen romra (GB, ICS, JB) feltenni... Nekem amúgy most az Avatar rom van fent azzal a kernellel és modemmel ami benne van alapból. (És nem tudom megnézni, hogy milyen van rajta. )
-
Janou
őstag
válasz Segnior_Barthez #21807 üzenetére
Hmmmm... Van pár cucc!!!
-
Janou
őstag
válasz agoka07 #21810 üzenetére
Először is 1.3-as Odin kell. [link]
Kell egy 3 fileos GB rom pack [link]
Így beállítani mindent és mehet a flash.
Drivereket gondolom feltetted előtte, ha nem kellenek azok is. Ha megáll a flash, lehúz, aksi kiszed, újrapróbálkozás.
Nyugodtság!
Egyébként az 1. hsz-ben vannak ezek pontosan leírva onnan tudod nézni mi a teendő.
-
agoka07
senior tag
válasz sziku69 #21816 üzenetére
Az újrarakásnál,itt megállt:
<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> Enter CS for MD5..
<ID:0/003> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<ID:0/003> Please wait..
<ID:0/003> Checking MD5 finished Sucessfully..
<ID:0/003> Leave CS..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Set PIT file..
<ID:0/003> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> zImage
<ID:0/003> param.lfs
<ID:0/003> boot.bin
<ID:0/003> Sbl.bin
<ID:0/003> dbdata.rfs
<ID:0/003> factoryfs.rfsfölül a zöld sáv 2/3-ad nál megakadt. :/
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
sziku69
őstag
-
g0dl
addikt
Ismeri/használja valaki a xprivacy alkalmazást?
Igazából openpdroid-ban gondolkodtam, mikor ezt megtaláltam, és most nehéz dönteni.Szerintem egy ilyen biztonsági alkalmazás kötelező.
xprivacy http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2320783
openpdroid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36678558 -
agoka07
senior tag
válasz sziku69 #21820 üzenetére
Nem akar sikeredni, 4 szer tettem újra, vártam 20-30 percet, az utóbbinál közel egy órát, de jön elő a logó ami csak indul újra. Alól a funkció gombok világítanak, de nem akar tovább lépni. :/
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
( V )
veterán
ajánlott olvasnivaló
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Janou
őstag
Mennyire gond az hogyha a Rom manager hibával leáll ha el akarom indítani? Frissítéseit eltávolítottam leállítottam, újraindítottam a telefont, sehogy nem működik.
-
fcbarca
őstag
sziasztok.tudnátok linkelni a mostani legstabilabb,leggyorsabb ROM-ot erre a telóra?és a telepítési leírását is..nagyon megköszönném
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Ebben kérnék egy kis segítséget, remélem most már jó helyre írom a problémám.
Kiegészíteném még azzal, hogy 2.3.3-as firmware és XXKF8-as bulid van a telefonon.
(Szívesen cserélem bármire, ha van jobb. )[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hozzám került az ismerős telefonja, amire Cuna 2.5-öt szerettem volna tenni, de lehet lesznek bonyodalmak. A képeit kell róla menteni, semmi mást. Tudom a rom telepítés nem formázza a belső sd-t, de én szívem szerint formáznám inkább.
Jelenleg gyári JVT 2.3.4 van rajta 2e recoveryvel, és a gépre csatlakoztatva nem ismeri fel az eszközt. Gondoltam sebaj, toltam neki egy gyári resetet, az nem törli az sd-t, de sajnos utána sem változott a helyzet, USB eszközt nem lehet felismerni. Az enyémet felismeri ugyanez a kábel ugyanaz az USB port (laptop), tehát a telefonnal lesz a bibi. Megmondom őszintén így nem merek semmiféle romfrissítésbe belekezdeni.Próbáltam download módban is csatlakoztatni, szintén ismeretlen eszköz...
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #21832 üzenetére
USB hibakeresést ki-bekapcsolni természetesen próbáltam, de mióta megírtam az előző hsz-már olyanokat is csinál, hogy bedugom, és pittyeg folyamatosan, mintha nonstop csatlakoztatnám-kihúznám-csatlakoztatnám...
Szerintem ez nem egészséges SGS.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
g0dl
addikt
CM10.1.2-höz érdemes valami egyéb kernelt felrakni, vagy jó az ami abban van?
-
Dondenis
aktív tag
Sziasztok. Hogy tudom megállapìtani hogy be van e ázva egy sgs? Ha jól tudom vannak benne valahol "indikátorok" amelyek elszineződnek. Ez igaz lehet? Ha igen milyen színű beázva és normál állapotban? Előre is köszi
-
Janou
őstag
Újabb problémába futottam. Gmail alkalmazást elindítom és ahogy frissíti az üzeneteket hibaüzenettel kilép. "A gmail alkalmazás sajnos leállt." Mi a megoldás ?
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
CM 10.1.2 alatt a Titanium backup arra panaszkodik, hogy nem kap root jogot. Mit kell tegyek?
-
őstag
Hát az érdekes. Elvileg mikor elindítod titanium backup-ot, vagy olyan műveletet csinálsz vele, amihez root szükséges, fel kéne ugrania superuser-nek, egy allow és egy deny gombbal. ( így )
Ha ez nem történik meg, akkor nézz bele superuser-be, nem e lett esetleg véletlenül végleg megtagadva a root jog titanium backup-tól. Jobb ötletem hirtelen nincs.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
XaraX
addikt
Olyan gondom adódott a lányom telefonjával, hogy tegnap óta hívás esetén nem lehet hallani semmit kb 40 másodpercig, aztán működik rendesen.
Feldob egy ablakot, hogy" a com.android.phone folyamat nem válaszol"
Választhatok, hogy várakozás, vagy leállítás.
Mi a fene baja lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest