- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz tomisanzero #13849 üzenetére
Igen, azt érti. Ha oda felmásoltad, de wipe-ok után nem látja, akkor recovery-ben advanced - > reboot recovery, utána látni fogja a belső SD-t. Ezt nekem is mindig eljátssza. Ja és arra figyelj, hogy a zip-et az "install update from sd card" menüpontban keresd, ne az "install update from sideload"-nál (egyes recovery-knél van ilyen opció is).
Strauss:
Akkor kezdd a legelejétől, Odinnal flashelj fel JW8-at, Semaphore, és úgy próbáld meg a Slim-et.
[ Szerkesztve ]
-
Strauss
senior tag
Bmeg , ezt nem hiszem el... a slim en is fc zik a keyboard.....
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Mr X
veterán
válasz Strauss #13853 üzenetére
A JW8 a GingerBread szoftver egyik verziója, kiindulási alapnak tökéletes.
Tsunami601:
Ne ijedj meg, ha esetleg bootloop lesz (nem indul el, csak mutatja a logót), előfordul GB-JB váltásnál, ha jól tudom, a fájlrendszer módosítása okozza. Ha ez van. akksi ki, aztán megint bootolj recovery-be (hang fel + home + bekapcs), aztán mindenféle wipe nélkül telepítsd mégegyszer a romot.
[ Szerkesztve ]
-
Strauss
senior tag
Vmi gaz van... restoret csinaltam, de csak alogo jelentkezett, aztan akku ki , majd ujra bement recoverybe , es egy csomo iras futott vegig , h nem talalja,....
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Strauss
senior tag
Ami eredetlileg el volt mentve... de mar mind1.. megcsinaltam az odinos verziot , igy mar jo.most tennem fel a slimet, de a semaphore logonal megallt.... ok , most elindult kivettem az akkut, ill atirta a CWR t ujabbra..
[ Szerkesztve ]
-
Strauss
senior tag
Hmm-- felment a slim, nem latja a SIM kartyat , fel sem ajanlja a PIN lehetoseget, feltettema GApps ot is utana , de az is ugyanugy fc zik.
[ Szerkesztve ]
-
Strauss
senior tag
Megoldottam, a CM 10 ment fel , gapps nelkul , a marketet meg majd felteszem kulon, nehez szules volt
-
( V )
veterán
válasz Strauss #13861 üzenetére
ezzel a gapps-al próbáltad? CyanogenMod 10.0.x 4.1.x 20121011
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
jjeahh
nagyúr
Sema 2.8.0-ra más 720p patch kell, mint sema 2.6.6-ra? Tud valaki dobni egy linket? Mert nem találom...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
macsek18
aktív tag
Üdv! Elite vagy CM10? Nekem ami nagyon fontos,hogy a Gps tökéletesen menjen,mert elég sokat vezetek külföldön. Eddig jól elvoltam a Tiger-ral,de egyre több hiba jön elő. Szóval megérett a cserére. Mit javasoltok?
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! aki szerint nem jok az jb romok, azoknak mondom h a Beast Rom V3 Linaro 212oraja (igazabol 252 mert szarakodtam a processzor orajelevel, es ig valahogy eltun 40 o :\ ) megy hibatlanul, es gyorsan! sztem ez stabil! 10nap alatt max 2szer3szor lassult be picit, de aztan 1-2 perc alatt eszhez tert! Csak az apollo fc-t egyszer, de azt ugyis ruhellem
-
( V )
veterán
válasz macsek18 #13866 üzenetére
az új Elite kiadást még nem próbáltam, de a 14.1 v4 hosszú távon (3-4) elvérzett nálam, több idegesítő hiba is előjött uh visszatértem a CM10-re és ott tényleg semmi gondom: előző kb. 200 órás üzemidőt is csak
azért kellett megszakítani mert frissítettem a nightly-t, amúgy tökéletesen fut a legkisebb gond nélkül! GPS működik rendesen, csak ritkán pontatlan, bár az etalon szerintem még mindig a GB-s (pl.JW8) romok, ott tű pontosan követett le![ Szerkesztve ]
-
polomaa
aktív tag
Malco romjai lehet,hogy nem a leggyorsabbak/bár a gyorsaságukkal sincs gond,/ de mindig stabilak,hibamentesen futnak.A Beast 4.2.1 is ugyanolyan stabil mint a v3,remélem hamarosan lesz már CNA 4.2.1 is.
macsek18 Nem kell más,install rom majd mindjárt gapps.Ha nem jön be a saját kernele,akkor azt is cserélheted/semaphore,devil,vagy mackay kernelre.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
-
k.soma
senior tag
[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Mr X
veterán
-
dbalazs123
aktív tag
Én próbáltam az új elitet. Elsőre nagyon tetszett, és tényleg villámgyors, de később rájöttem, hogy egy idő után nem tudok wifiről netezni. Csak rácsatlakozik a hálózatra, de nem "kékül be". Ha újraindítottam a telót bekapcsolt wifivel, akkor a wifi ugyan ment, de úgy elkezdett akadni az egész rendszer, hogy használhatatlan volt. Lehet a sema kernel miatt volt amire a mackayt lecseréltem. Modemcsere sem segített. Devillel el sem tudtam indítani, mert a phone folyamatosan fc-zett. Most én is visszatértem a 14.1 v4-re. Nekem még nem volt problémám vele.
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
CM 10. 0 stable ROM hoz 2.6.6 os kernel a legjobb ? vagy esetleg vmi más? Ill , status baros akku kijelzés vhogy megoldható , már úgy megszoktam a másik telón...[ Szerkesztve ]
-
bubu333
tag
válasz dbalazs123 #13877 üzenetére
Már írtuk egyszer hogy az F7 alá nem jó a sema csak a mackay.
-
Mr X
veterán
válasz macsek18 #13880 üzenetére
Itt vannak a CM romok, 15-én jött az uccsó nightly.
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Tonyk
veterán
válasz Strauss #13878 üzenetére
Status baros akku? Miért neked nincs ott akkukijelzés? Vagy tán %-os akkura gondoltál? Mert az meg alapból benne van, csak ki kell választani a Beállítások - Rendszer - Értesítési sáv - Akkumulátor állapotjelző stílusa alatt.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
( V )
veterán
válasz jjeahh #13883 üzenetére
nem hinném, hogy más patch kell alá, lévén szinte ugyan az a disztró!
linket meg fórum keresővel tuti találsz: [link]
(#13878) Strauss
hogy legjobb-e az kinek kinek relatív, de kétségtelen hogy nagyon jól végzi a dolgát!hogy van-e most más jó kérdés, a Dvil az utóbbi időben számomra elég követetlen lett, a mackay-t esetleg meg lehetne még nézni, bár szerintem tudásban a Semaphore jóval előbbre van!
[ Szerkesztve ]
-
Strauss
senior tag
Eddig a status baron volt egy csík az jelezte az akkut , most ilyen lehetőség nincs. csak % , ikon, vagy kör...
V : ok , akkor megy 2.6.6 - aztan meglatjuk. ( remelem nem jarok ugy mint tegnap ejszaka... :p )
[ Szerkesztve ]
-
-
( V )
veterán
válasz jjeahh #13888 üzenetére
ezt próbáltad? link ha ezzel sem működik akkor még valószínűleg várat magára a dolog.
viszont ahogy olvasom a krampusz készül egy dual boot (4.1.2 / 4.2) kernellel, csak ugye a közelgő ünnepek miatt nem halad vele. remélhetőleg azzal majd akkor nem lesznek ilyen problémák!
-
macsek18
aktív tag
Na felraktam a legfrissebb nightly-t és a keyboard szarakszik. Most lehúzom azt a gaps pakkot amit V kolléga tett fel,rem azzal jó lesz?!
-
macsek18
aktív tag
Bocs a dupláért. Az írja,hogy az android billentyűzet (AOSP) alkalmazás sajnos leállt. Ez felvillangat akkor is ha nem kell.
Elég csak más gapszot felraknom? Már újra flasheltem a rom-ot,de nem javult a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
macsek18
aktív tag
+1
Újra raktam a gapsot,a kernelt és ua. Az android bill sajnos leállt. Most ilyenkor mi van? -
Strauss
senior tag
válasz macsek18 #13893 üzenetére
TEgnap ugyanezzel szivtam en is.. Felteszed a Romot , aztán egy masik billt. alapertelmezetnek teszed , majd mehet a gapps ... ( Én egy régebbit tettem fel , nem tudom ez szamit- e ) nekem már rendesen működik.
-
k.soma
senior tag
Küldene valaki egy jó JW8-as ROM-ot ami nem CM7? Mert Saurom és MesoROM sem ment fel.. A gyári JW8 nem jó, mert nincs elég beállítási lehetőség.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Twitch
tag
A 2.8.0 sema kernelt hogy kell telepíteni normálisan 15.-i cm alá, állandóan bootloop -.-
Samsung Galaxy S [ ROM: TsunamICS 2.5 | Kernel: Devil3_1.0.3_VC | Modem: KB3 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest