- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
dorkababa
aktív tag
válasz tariattila #3300 üzenetére
3g eseten tokeletes volt nalam pulse es e63kozt
-
dorkababa
aktív tag
válasz tariattila #3300 üzenetére
akkor hivj fel egy galaxyst sztem LOL
-
blueye
veterán
Miota feltettem a TaskKillert minden OK.
Ezek szerint az android memoria kezelesere is oda kell figyelni... Nem gondoltam volna.... -
tariattila
veterán
válasz dorkababa #3304 üzenetére
LOL! Galaxy S-ről hívok csak engem nem hallanak... ezért kérdeztem más tulajt is ITT a topikjában... Érted?
(ha a pulse-on vagy a nokián érdekelt volna ez akkor oda írok...)közben a fring (és a nimbuzz fórumon is) olvastam, hogy nem működik a mikrofon és a hátoldali kamerát használja videóhívásnál...
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz ForRedGlory #3296 üzenetére
De aranyos mikor kergeti a lézert! Ott még kölyök volt?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ForRedGlory
félisten
Igen, még csak alig 5 hónapos volt. azóta "felnőtt".
Amúgy meg LOL... itt vertem a fejem a falba, hogy youtubeon valamiért csak 480p-vel került fel a mai két videóm, és merő kíváncsiságból megnéztem a kamera beállításait... Emlékeztem, hogy az egyik érték 720 volt, de a másik csak 480, miután alaposabban megnéztem... Szóval nem is HD-ban vettem fel a videókat... Kész... na holnap letesztelem akkor a HD képességeit is. most kb hülyének néznek youtubon, hogy miért toltam fel egy rossz minőségű videót, de ez van
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Valamelyik topic lakó próbálgatta itt a mobile tv-t, de nem sikerült neki. Megoldódott? Azért kérdezem, mert ha nem, akkor ugye nem wifi-n próbáltad nézni? Az csak T-s nettel indul. Bocs ha evidens dolgot mondtam.
-
gyurczy
őstag
válasz ATM_automata #3292 üzenetére
ATM_automata: Annak tűnik, dehát ki tudja...
tariattila: Akkor nálad lesz a hiba, az enyémmel semmi gond, simán szikronizáltam a névjegyzéket a Kies-el.
Nálam ez van fent:
PDA:I9000XWJG5
Phone: I9000XXJG1
CSC: I9000TMHJG4 -
ATM_automata
őstag
Igen, mobile TV csak 3G neten megy, Wi-Fin nem..én is bele szaladtam még anno a pulse-nál.
Geotaggingnál érdekes dolgot tapasztaltam. Van amikor működik....de hogy mitől függ azt nem tudom. Kipróbáltam az erkélyen...nem ment. Kipróbáltam 3 utcával odább az utcán, ott egy képet lőttem és működött is. Aztán kimentem a város szélére, ott megint semmi, pedig kinn voltam egy mezőn....utána megint erkély, és megint nem ment. Olyat tapasztaltam, amit mintha írt itt volna valaki, hogy bepipálja a GPS opciót a kamera appban, aztán amikor megint fotóz, akkor meg nincs bepipálva...na ez van nálam is.
Írtam a samunak a my samsungon, hogy ilyenek vannak. kíváncsi leszek a válaszra.
Amúgy nyüstöltem kicsit a kamerát, szerintem nagyon jó. Panoráma képet is csináltam vele...szép lett.
[ Szerkesztve ]
What else?
-
ATM_automata
őstag
válasz ATM_automata #3311 üzenetére
Annyiban pontosítanám a geotagging infót, hogy most csináltam 11 képet, abból 5-ön van rajta, a többin nincs és össze-vissza kerül rá a képekre, tehát nem az első 5 az utolsó 5, hanem hol rajta van hol nincs.
What else?
-
gyurczy
őstag
válasz tariattila #3313 üzenetére
Én frissítettem az itt belinkelt oldalról.
Beállítások/Rendszerhangerő
-
F-ECT$
titán
Wave vagy Galaxy S? Ha valakinek volt már kezében mindkettő, melyiket választotta és miért? Sokkal nagyobb a Galaxy kijelzője? Vajon utoléri a Bada az Androidot? Mikor lesz elérhető a fizetős bolt belőlük? Vagy elegek az ingyenes szoftverek? Megéri a Galaxy a +40e Ft-ot? Egyszerűen nem tudok dönteni.
(Írtam a másik topicba is.)Dive ever, work never.
-
row
csendes tag
Segítsetek pls, nagyon kuka vagyok a témához...
Letöltöttem az ndrive-ot a marketről. "Download complete!"...lecsatlakoztam a netről.....elindítom a progit, de csak homokórázik vagy 10 perce....Gyanítom elcsesztem valami bézik dolgot. -
bllo
tag
Hi!
Az én környezetemben van mindkettő, én személy szerint teljes mellszélességgel a Galaxy S mellett vagyok!
A szoftverellátottság Badára jelenleg még kriminális, tehát csak a jövőbe vetett komoly hit mellett szabad beruházni rá. Hardveresen nagyon jó a Wave, de alig lehet kihasználni . . .
A Galaxynál ilyen probléma már nincs, a Market végtelen forrást kínál, viszont sokaknak nagy lehet a 4"-os kijelző . . . Érdemes kézbefogni, nekem simán tetszik, de persze ízlések és pofonok. A vaku hiánya is problémát okozhat a Galaxynál, ha valakinek nagyon fontos a fotózás rész. De szerintem ez elhanyagolható, a fő felhasználási terület úgysem a fotózás.
Összességében szerintem a Galaxy S előnye hatalmas, és elvitathatatlan, a kérdés csak az, hogy megéri-e Neked ezt az árkülönbséget. Nekem igen! -
TwentySix
aktív tag
Ma reggel feltettem az XWJG5-ot, lecserelve az eredeti XXJF3-at (ami nincs is a listan a samsung-firmware oldalon), + egy kis root, elsore felment az odinnal, semmi problema nem volt.
Ugy erzem sokkal gyorsabb lett, nem laggol, nem lassul be (eddig).A WIFI lekapcsolast nem tudom meg hogy meggyogyult-e, de talan holnapra kiderul.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Maegoss
tag
Azért az Android Marketet nem kellene dicsőiteni, mert hiába van benne sokkal több alkalmazás, csak néhány országban (US, UK, stb., Mo. persze nem) tudsz alkalmazásokat vásárolni, a többiben csak az ingyeneseket lehet letölteni. Rádaásul az Android Market már kb. két éve létezik, de a Google-nek még mindig nem sikerült bővitenie a fizető országok listáját. A Bada magyar alkalmazás boltja viszont már most, egy-két hónappal az indulása után irja, hogy nemsokára lehet majd benne vásárolni. (Csak zárójelben megjegyezném, hogy a magyar Apple AppStore kb fél évvel a nagy országok AppStore-jai után startolt.)
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Nekem volt mindkettő, a Wawet cseréltem Galaxy S-re, nem bántam meg de néhány dologba jobb a wawe, anyagminőség, kamera,aksi,egyszerű nem igényel nagy tudást a rendszer használata, az androiddal többet kell foglalkozni ami nekem jobban bejön, a fő ok a cserénél a kijelző mérete volt egyébként, ha van konkrét kérdésed tedd fel megpróbálok válaszolni
-
Alex91
félisten
válasz Maegoss #3320 üzenetére
(Csak zárójelben megjegyezném, hogy a magyar Apple AppStore kb fél évvel a nagy országok AppStore-jai után startolt.)
Mert addig itt nem is lehetett iPhone-t kapni, mondjuk...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
TwentySix
aktív tag
válasz tariattila #3322 üzenetére
Ma reggel is 3G-n talaltam a telefonom, holott WIFI-n hagytam este, az energiagazdalkodasnal termeszetesen a never van beallitva....
Lehet hogy nem mervado egy alkalom, mert eleg messze volt a routertol, nagyon gyenge volt a terero.... Adjunk meg egy ejszakat neki, kozelebb hagyom a routerhez.
Tokeletesen egyszeru volt a frissites az Odinnal, eloszor csinaltam en is ilyent, szajbaragos leiras van hozza. 3 fal letolt, odin indit, telefon hangero le-menu gomb-bekapcs kombinacioval indit, feldug USB-re, odinnal a 3 fajlt betallozni, es kesz is.....
Persze utana egy kis Root neki sosem art....
Persze ez csak fuggetlen keszulekre igaz, a T-s nem biztos hogy ilyen egyszeru.[ Szerkesztve ]
-
bllo
tag
válasz Maegoss #3320 üzenetére
Viszont Andoroid alá létezik MarketEnabler, aminek nem tudok róla, hogy lenne Badás verziója . . .
Illetve Android alá külső forrásból is lehet telepíteni, Badánál ez adott?Azért szerintem szoftverellátottság tekintetében kérdés nélkül durván a Galaxy felé húz a mérleg. Most. LEhet, hogy hónapok/évek alatt ez a trend megfordul, úgy legyen . . .
-
TwentySix
aktív tag
válasz tariattila #3326 üzenetére
Egyebkent mas teruleten javitott, tenyleg nem lassul a telefon alacsony memorianal sem.
[ Szerkesztve ]
-
TwentySix
aktív tag
válasz tariattila #3328 üzenetére
Kiest tettem fel, majd le is toroltem, a driverek maradtak csupan....
kozben megtalaltam a firmware changelog-jat:New European FW - I9000XWJG5
Changelog:
- improved energy management in suspend mode
- updated YouTube, Google Maps
- Change Low-memory Killer Thread
- many minor fixes
http://www.multiupload.com/H9K9HGE3CKSamsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
ivatti10
aktív tag
Sziasztok!Wifihálózatnál beállítottam a nevet, titkosítást, jelszót. Ennek ellenére nem tudom csatlakoztatni. Kell állítani rajta még valamit? Esetleg a routeren? Mi lehet a probléma? Tud valaki segíteni? Köszönöm szépen előre is! Sziasztok!
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ATM_automata
őstag
-
gabesz839
senior tag
Hello.Érdeklődnék hogy hol kaphatnék a galaxi s-hez valami jóféle tokot,esetleg egy link jó lenne.
Továbbá:a marketban ven-e adatszámláló progiEgy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
TwentySix
aktív tag
válasz tariattila #3330 üzenetére
A magyar benne van, ha erre gondolsz, bar nem probaltam.... Ezen kivul van meg egy csomo nyelv, de gondolom ez nem erdekel mar
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok valaki frissítette már a romot T-s készülékén?
ha igen melyik megoldással sikerült? odinos megy rajta?
-
bossvico
senior tag
háj mindenkinek.
hogy lehetne megoldani, hogy bejövő hívásnál csak némítom, nem kinyomom?
próbáltam ezt a lefordítom a telót, de nem csinál semmit.R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
arnoka
tag
válasz ForRedGlory #3309 üzenetére
En praltam, de sajnos nem megy a tre netem, es nem tudom miert!
„Ahol hiányzik az értelem, ott a lárma foglalja el a helyét.”
-
ForRedGlory
félisten
Zenére a MortPlayer Musicot ajánlom. Nagyon jó, és jó a widgetje (!) is. Valaki múltkor hiányolta a zene widgetet. Na ebben van, és jó is.
-
Gigabyga
aktív tag
-Kinek mit ír ki a KIES,mikor frissíteni akarja a Firmware-t?
Nekem azt,hogy az én készülékemen lévő fw nem frissíthető..Diamond1azt írta,hogy őő úgy tudja az készülékemen lévő fw a legtutibb mert ezt biztos lehet majd frissíteni..
-Van erről valami hír hogy mikor jön ki hivatalosan valami frissítés?
Froyo 2.2 android vagy Gyári samsung javítás....[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
-
Gigabyga
aktív tag
válasz ATM_automata #3344 üzenetére
Zselés/szilikon "ráhúzós" tokot itt tatabányán a plázába lévő GSM es gyerek mondta,hogy tud olyan tokot rendelni rá...
Jó tok amit biztos tudok az a Golla Gavin fasza minőségi tok...
Tokokból sokat kipróbáltam már de ez eddig a legjobb..
-Volt már Forcell tokom 1hónapot bírt és levált a belső velúr borítás.
-Kemény Kristály tok(ez csak egy kemény műanyag keret) 5nap után a hideg-meleg környezett miatt széttörött.
-Zoknis tok ez volt a legelviselhetőbb,de állandóan begyűrődött és ha nem igazgattam mindig el akkor kilógott a telefon fele..
Ezek Pixon készülékkel voltak tesztelve...[ Szerkesztve ]
-
Gigabyga
aktív tag
válasz koxminator #3346 üzenetére
Érdekelne igen.előre is köszönöm!
akkor lehet igaz,ha a Samsung bejelentette hivatalosan,vagy a Google inc.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz gabesz839 #3334 üzenetére
Én egyértelműen a 3G watchdogot ajánlom. Nagyon sok dolgot be lehet állítani.
Pl. Beállítod a havi limited (vagyis, amennyi adatforgalmat generálhatsz, amekkora előfizud van), és beállíthatod, hogy mikor jelezzen, hány százaléknál.
statisztikázza a napi forgalmat, a hetit és a havit, továbbá mindig csinál egy statot, hogy az elmúlt időszak adatait figyelembe véve, mikor éred el a limitet.Más:
Flikie Wallpapers HD ... most töltöttem le, és nézegetem. Kurva jó, de rengeteg kép van benne, embertelen mennyiségű, így időbe telik, míg becasheli a telefon. Érdemes megnézni, lehet vele vadítani ismerősöknél, hogy mik nincsenek a galériádbanTudtok egy jó twitter progit? Nekem jelenleg ez van fent, de ha a bejegyzésekben van link is, akkor az nem kattintható, így meg sem tudom nyitni, így pedig szar az egész, lévén híreket olvasnék rajta, de hiába a link, ha nem tudok rákattintani. Az meg nem járja, hogy leírom egy lapra, a linket, majd böngésző megnyit, és bemásol...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest