- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
dorkababa
aktív tag
Ikon200al is van havirészlet vajon?
-
diamond1
tag
válasz Gigabyga #2654 üzenetére
nekem is ez volt rajta, és kétlem, hogy újabb gyártás lenne mint az enyém, amióta felraktam a jg3as firmet, nem nagyon tapasztalok lassulást, pedig a memóriát ugyanugy le tudom vinni akár 16 MB-ra is nem ettől függ. ezek szerint pedig jól végzi a dolgát az android.
amit még észrevettem hogy processzorhasználat sokkal kevesebb lett "alapjáraton" mint az XXJF3-mal. most 8-16% között ugrál, akkor meg 15-30% körül mozgott.
az aksi 9 óra alatt 0%-ot merült most este...
készenlétben nagyon jó.
viszont nem a gps, wifi vagy videozás eszi az aksit, hanem csak simán ha be van kapcsolva a kijelző, de az nagyon. nem kell hozzá a fent emlitettek használata, hogy percek/órák alatt több %-ot merüljön az akksi. -
Gigabyga
aktív tag
Tudtok pár oldalt adni,amin találok live wallpappert?
-
tariattila
veterán
válasz Gigabyga #2658 üzenetére
tényleg nem kell/szabad formázni... Li-ion/polymer akksik halála a lemerítés is...túltöltögetni sem kell... nincs formázási időszak csak egy max kapacitás elérési idő... ha kell fel lehet dobni 10-20percre is vagy egy két órára...semmit nem jelent...
A kikapcsolvatöltés is csak urban legend...Szóval a térerő rendben van azt mondod......huhhhh....
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok engem most hívtak a T-Mobile-tól adategyesztetés miatt, de le kellett mondanom mert Ikon200-al mégse lehet megrendelni Csak akkor azt nem értem hogy a webshop-ban akkor miért is engedi azzal megrendelni??
na mind1 a csaj a média mánia S díjcsomagot ajánlotta hozzá ugyanazért az árért (5000ft) de nem tudom hogy 500MB mobilnet-forgalom mégis mire lenne elég?
azért sűrűn használnám netezésre, de letölteni és youtube-hoz természetesen WiFi-t használnék ergo mobilneten csak simán böngésznék és a widgetek használnák.
így elég lehet egy hónapig?
-
diamond1
tag
válasz GeneraL_XTX #2661 üzenetére
A sima bongeszovel ami benne van, aaz 20-30mb forgalmat csinal ha egyszer megnezem vele idokep.hut animalt felhokeppel...
-
tariattila
veterán
válasz GeneraL_XTX #2661 üzenetére
nekem symbianon az opera mobile-al simán elég 100mega...még sok is...
Kár, hogy androbotra csak a mini van az meg desirén elég vicc volt... Ha lenne olyan böngésző ami szerveroldali tömörítést végez plusz kikapcsolható a képek betöltése akkor 500mega mindenre elég lenne...
Van ilyesmi böngésző már? Skyfire-t próbálta valaki? -
GeneraL_XTX
veterán
egyébként nem tudom h ki mondta hogy a westendben a samsung boltban meg lehet nyomkodni a telefont, mert ln ma voltam bent és a csávó azt mondta h nincs bekapcsolható készülékük
-
Gigabyga
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #2663 üzenetére
nekem is net500 csomagom van 2000ftért és bőven elég...
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz tariattila #2664 üzenetére
Én is 100Mb csomagot használom, a gyári böngésző kiváló ugyanazok a beállítások benne vannak mint az operába
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Gigabyga #2667 üzenetére
és mennyit neteztek vele? gondolom a flash eszi rendesen....de ezekszerint lehet állítani a böngészőn és így csökkenteni az adatforgalmat?
mindenesetre kell majd egy nagyon jó adatforgalom számláló, ami lehetőleg külön számolja a 3G és wifi adatforgalmat. létezik ilyen?
illetve jó lenne ha pl estére ki is lehetne kapcsolni az adatforgalmat a picsába
-
woodpaul
őstag
válasz GeneraL_XTX #2665 üzenetére
Jaja, én is a Samsung boltban néztem meg, de nem lehetett bekapcsolni. Így kikapcsolva meg azért annyira nem ájultam el tőle, de még simán lehet befutó.
Valóban fontos kérdés, hogy van-e 3G/HDSPA forgalom számláló Androidra. Nekem MédiaMánia S csomagom van 500MB-os kerettel, képek nélküli böngészésre bőven elég. Csak hát ha meglesz az új készülék, egészen másként fogom használni, mint a Windows Mobile 6.1-es készüléket. Szóval, nagy dilemma ez az 500MB vs. 1GB... Főleg, hogy utóbbi esetén ötvenvalahány ezerért meglenne a készülék. Csak hát 2 évig havi 11 ezer forint azért húzós (MédiaMánia L díjcsomag).
Androidő
-
matt22
tag
válasz GeneraL_XTX #2669 üzenetére
Forgalomszámlálónak én a Netcounter nevű appot használom. Külön méri a wifit és a mobilos adatforgalmat napi/heti/havi bontásban. Be lehet állítani hogy figyelmeztessen ha a forgalom meghalad egy általad beállított értéket.
Egyébként ha otthon van routered és hazaérve bekapcsolod a wifit,akkor a telefon automatikus lekapcsolja a mobil adatforgalmat. Ha kikapcsolódik a képernyő, automatikusan kikapcsolja a wifit és visszaállítja az adatforgalmat. Be lehet azt is állítani hogy képernyő kikapcsolás után is maradjon wifin, de akár a mobilos adatforgalmat teljesen le is lehet tiltani. Olyan kombinációt állítasz be ahogy neked a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
bár egyre inkább húzok a 3GS felé, mivel az csak 80k lenne és nem 115, az ikon200-ban meg sokkal jobban érezném magam...
és az is nagyon gyors és szép és jó legalábbis amire nekem kell (net,videó,játék)
-
woodpaul
őstag
válasz GeneraL_XTX #2674 üzenetére
Őszintén szólva én már nem vennék 3GS-t, vagy ha mégis, az iPhone4 megjelenése után, hiszen elvileg akkor annyiba fog kerülni, mint a 3G most. Csak az a gond, hogy ez szeptember előtt nemigen fog bekövetkezni.
Androidő
-
GeneraL_XTX
veterán
4G-t meg a vele tapasztalható problémák miatt nem vennék.meg tuti hogy rohadt drága lesz.
nem kell olyan telefon amit nem lehet normálisan megfogni.
most nézegettem a 3GS-t a T mobile boltban délelőtt, iOS4.0 alatt is kibaxott gyors volt, a kijelzője meg még mindig gyönyörű
[ Szerkesztve ]
-
Gigabyga
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #2669 üzenetére
Most tapasztaltam egy picike hibát de nem tom nem zavaró a netnél ránagyítottam oldalra belaggolt de ez javítva lesz úgy is...
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
én dézin a datacounter-t használtam és az volt a baja, hogy a widgetet nem frissítette automatán... be és ki kellett lépni az app-ba, hogy a widget az aktuális adatmennyiséget mutassa...
remélem ez a netcounter műxik rendesen... mert fontos, hogy látni lehessen...KEZD UNCSI LENNI A KÉT GALAXYS TOPIKBAN UGRÁLÁS... NEM???
[ Szerkesztve ]
-
TwentySix
aktív tag
válasz tariattila #2682 üzenetére
En a Stats nevu programot hasznalom, kivaloan mukodik, ki es bemeno hivasidoket, az sms-eket es a wifi/3g adatforgalmat szamolja.
Widget nincs hozza ugyan, de a netcounterhez sincs.....Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Robertoq
őstag
Én 9 napja vettem a telót. Azóta felkerült jó pár app és azóta észreveszem én is a lassulást. A probléma egy részét az adja, hogy a progik beírják magukat autostartba, amit egy programmal lehet beállítani, de ahhoz root kell. Ezért újraindítás után is már ott futnak feleslegesen. Az okés, hogy az andorid memóriakezelése jól ki van találva, de mégis változik a kép ha kilövöm a nem használat appokat. Ma nemrég sikerült eljutnom odáig, hogy a fényképezőnek csak fekete képe volt, ki akartam lépni, de megfagyott, csak akksi ki-be segített! DE!!! Egy pillanatra se bántam meg!! Ugyanis a hardver a lényeg, a firmware kb első körös, még nincs annyira optimalizálva, bugos, de majd jön rá a frissítés és minden jó lesz! Ezzel meg még nem álltam be normál használatra...
Egyébként van egy fényképezőt érintő bug, ami a legrosszabb számomra jelenleg, hogy a kameránál bekapcsolom, hogy a gps koordinátákat is mentse a képhez. Megtalálja a jelet, csinálok egy fényképet, 2mp előnézet, aztán mire visszavált kamera képre, addigra ez a funkció ki van kapcsolva. Beállításokba vissza, nincs bepipálva, úgy kell megint bepipálni, de van, hogy még az fényképkészítés előtt kikapcsolja magát. Tapasztalt bármelyik tulaj ilyet?
-
moco22
aktív tag
csak egy ötlet. otthon wifi van, tehát ha netezek a telón, akkor a saját böngészőjét használom. ha viszont nem otthon vagyok és internetezni akarok, akkor az opera mini kajálja a legkevesebb megabájtot. próbáljátok ki. kicsi, gyors, keveset eszik.
Samsung S22 Ultra
-
moco22
aktív tag
jééé mennyi ismerős
szia migabiSamsung S22 Ultra
-
moco22
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #2677 üzenetére
van 4g eladó, 300.000 Ft. és még olcsón is adják, mert amúgy 360.000
Samsung S22 Ultra
-
TwentySix
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #2690 üzenetére
Azert abban a vetelben nem biznek meg, valami nem tiszta ott..... Nagyon csokkentett aron adja valaki az egyik legkurrensebb (mar akinek) telefont, hat....
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Gigabyga
aktív tag
válasz Robertoq #2685 üzenetére
Nálam ezek a problémák miért nem jeletkeznek????Fent van rengeteg progi de semminél se lassult be..
A nagyítás laggra is rájöttem csak annyi volt a probléma hogy a betű formát átállítottam alapértelmezetről másikra....visszalőttem és tökéletes.
Kamerás problémát sem tapasztalom,megtalálja a helyet becímkézi visszalépek és ugyan úgy bevan pipálva.
Nem tom mik lehetnek ezek... -
Robertoq
őstag
válasz GeneraL_XTX #2686 üzenetére
Kilőni éppen ki lehet, csak macerásabb, meghát nem szeretem ha valami akaratom ellenére történik
-
Tropp
csendes tag
Nnna, megint lement a TV-ben a meccs előtt a Galaxy-S reklám... Mindig eszembe jut, hogy vajon a reklámban hogyan tudják nézni rajta a focimeccset, ha nem telepítettek rá gyárilag semmilyen TV lejátszó programot, a marketből pedig nem letölthető - mivel Magyarországról nem látszanak a fizetős programok...SPBTV, Sling.... Gondolom a Samsung nem azt reklámozza, hogy mindenki álljon neki crackelt progikat letölteni, meg hackelni a telefont...
Szerintetek a GVH mit szólna egy fogyasztók megtévesztéséről szóló beadványhoz? Az is megérne egy menetet, hogy a Samsung weboldalán a TV távírányító funkciót reklámozzák, ami szintén nincs benne....
-
Gigabyga
aktív tag
Ha kijön valami gyár frissítés a telóhoz akkor csak megjeleni egy ablak vagy felhívás hogy lelehet tölteni?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest