- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
Hello
Tudom nem ide kéne, de nem találtam a milyen okostelefont vegyek topicot
Szóval, a kérdésem az lenne, hogy mennyiért mennek most a garimentes, de szinte kiváló állapotban lévő, független rootolt s2-esek? -
bajusz15
senior tag
CyanogenMod 9 - Nightly build-nél android boltja nálam nem működik. valami javaslat esetleg?
Köszi! -
bajusz15
senior tag
Hello!
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet ilyen hátlapot venni? 06:58nál lesz. -
bajusz15
senior tag
Hello!
Más is tapasztalta már, hogy a készüléke magától, random időközönként "bekapcsolja" a zárt képernyőt, mintha megnyomtuk volna a feloldó gombot? Ezt meg csinálja párszor, aztán abbahagyja. Nagyon idegesítő, főleg ha ezt este csinálja, hosszabb ideig, kb 40%-ot leszedve éjszaka.. Ez már a harmadik rom rajta, amivel csinálja, nem értem mi baja lehet :S Valaki valamit? -
bajusz15
senior tag
Köszönöm Mindenkinek a segítséget!!
-
bajusz15
senior tag
Hello!
10000 hsz-t nem szivesen olvasnék el, úgyhogy kérdezek egy gyorsat. Melyik most a legjobb S3-as rendszer az S2-höz? Előre is köszi -
bajusz15
senior tag
Lehet én vagyok a béna, de saját csengőhangot hol tudok állítani?? Se a hívás/hang lehetőségeknél nem találom, illetve ha a zeneszámot választom ki, ott sincs olyan lehetőség, hogy beállítás csengőhangnak..
-
bajusz15
senior tag
Hello!
EZ a memóriakártya jó az S2-esbe? -
bajusz15
senior tag
Hello.
RR_JB_V3.0.9_AOKP_B4_4.1.1 van a telón ( remélem mond majd valakinek valamit ) és azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet külső sd kártyát formázni? Valószínüleg vírust kaptam, vagy én nemtudom, de a külső sd kártyát ha csatlakoztatom a gépre, minden mappából 5db van, telón zeneszámok is megsokszorozódtak, ha rányomok valamelyikre, random, hogy melyiket játssza le, melyiknél nem csinál semmit. Tárhely menüben találtam egy olyat, hogy sd kártya törlése, de egyszer már megjártam, mert a belső tárhelyet is sd kártyaként jelzi, azon meg több minden van, így nem mennék bele egy dupla vagy semmibe
Előre is köszi! -
bajusz15
senior tag
A legújabb frissítésű ( 11.05 ) drag racing nevezetű játék során tapasztalt már valaki megfagyást? 10 perc játék után a játék korrektül megfagyott, a hang beakadt és csak akksi ki-be segített.. vírusos lehet a telóm? melyik vírusírtót ajánljátok?
-
bajusz15
senior tag
Természetesen, csak a play-ről leszedett/telepített játékok/programok vannak a telón. De ezzel a rendszerrel - Resurrection Remix_JB_V3.0.9_AOKP_B4_4.1.1 - van hogy beakad a wifi és nem tudom kikapcsolni, a telóra néha rájön a szaggathatnék, befagyások pár másodpercre. pár oldallal arrébb leírtam, hogy az sd kártyán lévő mappákat a teló klónozta, 5 van minden mappából. Ezekből viszont csak az egyikben található "eredeti" tartalom, gondolok itt zenére elsősorban, a többi mappában ugyan bennevannak szintén, ám elindításkor nem történik semmi, gépen szintúgy. Ezért kérdeztem valami vírusírtó után.
-
bajusz15
senior tag
válasz skylinelaca #47408 üzenetére
Köszi hogy kipróbáltad, nálam is tökéletesen megy, mígnem a kamera körüli rész meleg nem lesz, és akkor jön elő a hiba. Kipróbáltam, 5x futottam neki, megvártam amíg lehűl, majd mind az 5 alkalommal akkor állt meg mikor "túlmelegedett". Legalább a játék figyel arra, mikor elég
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest