- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
nah este majd kereshetem ki...mire hazaérek és letölthetem lesz vagy száz új komment
persze THX érte az oxxke2 az nem régebbi mint ami a mostaniban benne van?
nem vágom igazán ezeket csak betűket nézegetek abc sorrendben
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz DonDragonka #12063 üzenetére
aztarohadt
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz poczabence #12225 üzenetére
3 emberről tudok, aki cserélte i4-ét valami másra (akár SGS2-re is)....cégnél managementnek van olyan....de hát nem kommentálom inkább
A galaxy S is vajsimán fut 2.3.4-el...mégsem 2magos csoda....akkor ezekszerint ott is optimalizált a szoftver. De első ránézésre a Galaxy Ace is egész korrektnek tűnt nekem.....
mire nálunk kapható lesz az i5 (amitől semmi extrát nem várok....esetleg NFC chip abban lesz SGS2-ben meg nincs....hát magam alá nem hugyoznék ettől azért) addig lehet mi már itt fél éve nyüstölni/élvezni fogjuk a kis masinát. Legalábbis nekem ez az első androidos telóm, Nokia 6300 után óriási váltás volt, de másfél hónap után még mindig egy ÉLMÉNY kézbevenni és csinálni vele bármit is. (mondjuk egy olyan díjcsomagnak örülnék mint amit ismerős kötött odakint osztrák T-mobilenál ugyanerre a telefonra...inkább le sem írnám ide...aki tud németül utánanéz...mert lehet kitörne itt a parasztlázadás....jó persze értem én...jobban keresnek, jobb életszínvonal....logikus hogy majd minden olcsóbb ....persze tisztában vagyok vele, hogy el lehet menni innen )
-
pzstm
titán
válasz F-ECT$ #12246 üzenetére
pont most nézegettem én is
2 év hűség az előfizetésre ?
1 év hűség a Go!Net L díjcsomagra ? 94990HUF volt mikor én Június elsején vettem.
Most meg ugyanilyen feltételekkel 123 491 HUFiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz DeathAdder #12254 üzenetére
simán...legfrissebb gyári ROM-ban is van magyar menü. XW vagy XX-es ROM kell és azokban van magyar menü
-
pzstm
titán
válasz DonDragonka #12290 üzenetére
This app is incompatible with your T-Mobile Samsung GT-I9100.
Pedig úgy letölteném
-
pzstm
titán
válasz DonDragonka #12293 üzenetére
asszonykának szifon 3gs-e van. Örülni fog a Viberemnek
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz tombike #12486 üzenetére
az utód már a 2.3.4-el jelent meg
Én egész biztos vagyok benne, hogy 2.3.3-al jelent meg. Nem kötekedés meg óriási THX első hozzászólásért, csak ez feltűnt.
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
ui.: jó reggelt minden kedves fórumtársnak
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz jackbacsi87 #13176 üzenetére
tok és fólia együtt 1200?
-
pzstm
titán
válasz plejik #13191 üzenetére
játék ami terheli a telót, pörgetia procit, ír-olvas adatokat...logikus hogy melegszik
HUTCHDB: Üdv a klubban és használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz plejik #13198 üzenetére
pont ezaz...azok még tleefonok voltak
AMúgy milyen ROm van fent? (mert a legújabb XXKG2-es alatt nekem jóval kevésbé melegszik a komolyabb játék alatt is...KE2-vel még érezhetőbb volt a hő)
-
pzstm
titán
válasz plejik #13205 üzenetére
hát ODIN nevű csodával érdemes, 3+1 fájlos ROM-at felrakni pl.
Sajnos nekem épp el kell rohannom, de rengeteg ember van itt aki szívesen fog segíteni, illetve különféle linkekkel bombázni
-
pzstm
titán
válasz plejik #13210 üzenetére
Ezt letöltöd. Rendszergazdaként megnyitod az ODIN-t.
Telefon download módba rak (hangerő le+home+power gombok nyomva tartása)
Gépre rádugod.
Odin egyik rublikája sárga lesz. MAjd a korábban linkelt, kitömörített fájlból betallózott ODIN-ba a szükséges fájlokat a képen látható módon és rányomsz a startra.
(re-partition legyen bepipálva)Tényleg rohanok, remélem sikerülni fog.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz ForRedGlory #13227 üzenetére
és most meg ilyen-olyan szabadalmi hülyeségekkel szórakoznak
-
pzstm
titán
jó estét az uraknak. XXKG3-ból jól látom, hogy csak 3+1 fájlos ROM van? Mert akkor kizárt dolog hogy megnézzem milyen
-
pzstm
titán
kösssz...akkor jó szórakozást másoknak hozzá, a jelenlegi XXKG2-m is bőven túlmutat számomra a tökéletes fogalmán
Motyi: nem. már csak azért sem mert az 2.3.4-es volt...bár XXKg1-re rakhatták volna akár az egyfájloat....de én KF3-ról váltottam szóval nekem jó volt
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
nem fontos...mint mondtam teljesen hibátlan a cucc....majd valami nagyobb előrelépésnél (XXKH...) felrakok újat.....
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
I9100XWKG3 ## CSC = VNZKG1 EXT4.PIT 2.3.3 New Zealand 2011 July DOWNLOAD
bár a 2.3.4-es világban nem hinném, hogy bárkit is érdekelne
-
pzstm
titán
Valakinek frissült már?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest