- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz WaterWave #19198 üzenetére
Bazki!!! Ki vagyok batistától!!!
Nagyon gyors! nem hiszem el! amúgy már rég benne van az aláírásomban!
Nem tudom mit csinált ez az ember, de le kalappal!
Lehet a kernelt eltalálta nagyon
Én full wipo-os vagyok!!! Csak az a tuti!(#19199) DeathAdder : Igen, gyorsabb! Smoothabb, bár most jön cfbench, de nem is érdekel az eredmény igazán, csak, h legyenek számok is magamnak, kíváncsiság...
Kikészülök KH3-tól!![ Szerkesztve ]
-
dundidandi
csendes tag
Jon a Batistabol NO WIPE is?
Ti mi alapjan (Sogi, leginkabb te ) mondjatok, hogy ez, vagy az a jobb? Csak siman az elso 5 perc, kezelofelulet elmenye,
vagy a "befejez" gomb megnyomasa utan rogton szetfustolitek a cuccot mindenfele teszt-programokkal? -
Sógi
addikt
válasz killerjohn #19204 üzenetére
Samsung i9100 Screen Protectors SGP Ultra Oleophobic
Már sok hufot előttünk fóliákra, de ez előtt le a kalappal
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz alba-regia #19192 üzenetére
sajnos nálam 25:30-nál elvesztette a hitelét a film, amikor az "úriember" talált egy IC-t, ami X nyomtatás után "blockolja" a nyomtatót...
-
Sógi
addikt
válasz killerjohn #19207 üzenetére
Nem kell vagdosni, csak fokozott figyelemmel feltenni!
Full kijelzős, csak a hangszoró és a home gomb van kivágva!(#19209) F-ECT$: mai napi rom történet: full wipe recoveryből - KH3 alap re-parttal - Criskelo v13 + nin205 - full wipe recoveryből - Batista fel...
Azt megjegyezném, hogy mióta fent van batista azóta 100-ról 98-ra ugrott az akku, úgy hogy volt 9 perc kijelző használat és még csak 19 perce megy az akku 100%-ról calibrationnal
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz ForRedGlory #19126 üzenetére
KG6: 2G-n kb 1%/óra az elmúlt 3 órában (51->48%).
Dive ever, work never.
-
Sógi
addikt
válasz killerjohn #19212 üzenetére
Kamera jónak tűnik, löttem 3 képet szobában félhomályban, vakut tolta, gyorsan exponált és nincs világos felületen kitty sem
Képek élesek, de ez miniteszt volt...
UPPSZ: félre értettelekCsinálok egy full backupot és feltolom ninp205-ős kernelt batistára
[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
elsö kamera védve van de kristály tiszta,
na ezt benéztem,kevesebett kellet volna inni nem rontja,mégse ittam anyit,sógi én ittam és te irkálsz ösze visza[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
killerjohn
addikt
hehehe mármint a kameránál nincs kivágva a fólia?
DjBlero: és nem rontja a képet?
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Sógi
addikt
Nah!
[XXKH3] LeoMar75 Rom Revolution v2.6 - Kitchen App (és ugyebár revolutionban lesznek rá témák is, ha minden igaz ) Ezmiez: "Kernel CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH3-v4.1"...
+
Exynos Extreme 5.0 ★ KH3 ★ ...So what are you waiting for?[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
na én elteszem magam holnapra,mert holnap meló
jó éjt mkinek
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
HardRic
addikt
Holnap nyaralás, megnézzük mit alkot a telefon. Felraktam megint a ninph kernelt hátha más lesz valami.
Ne írjatok majd olyan sokat. Áhh, lehet is nektek beszélni... -
R2D20208
addikt
Sosem próbáltad darkyt ?Helyedben adnék egyszer esélyt neki, és témázhetó. Most a Gingerway Blue ocean beta téma van nekem, a darky simán bevette, másra nem ment fel. Egyébként 7 óra alatt 45 perc kijelző 20 perc telefonálás, pár blue küldés fogadás , 1 ora zene, 9 % ot evett. És kurv...ra smooth. Majd egyszer adj neki esélyt. Vagyis ne hallgass rám, csak mondom, k. jó lett ez is...Battistának ugyanaz az unalmas témája maradtt amugy ?
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
No.01
őstag
Jo reggelt
Az elmult napok alatt olvasott GPS tesztek/tapasztalatok vegett kisebb GPS tesztet fogok eszkozolni... Google-t fogom hasznalni mert szvsz azzal meg keves a tapasztalat.
Felraktam a 3G watchdog-ot is igy a pontos adatforgalmat is tudni fogom majd...Addig 2 kerdes hatha nem csak en hasznalom es v.ki mas mar tudja a valaszt...
1) altualis sebesseg/eppen megengedett sebesseg kijelzese
2) sebessegmero kamerak jelzese (legalabb hanggal)Este jelentkezem
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Almáéknak elgurult a gyógyszerek..... [link]
Én nem tudom honnan veszik, hogy ők gtalálták fel az okostelefont....? Nekem már 2006ban Qtek telefonos PDAm volt.... esetleg a smartphone szót... de mást nem.... szifon akkoriban még..... térben sem volt....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
veterán
Jó reggelt
Rakattam fel fóliát a kijelzőre.
A következőt tapasztaltam,nem csúszik rajta az ujjam,hanem leragad,pedig tiszta a kezem nem izzad.Mi lehet a gond
Lehet hogy leveszem. -
DjBlero
őstag
válasz gyuri2008 #19235 üzenetére
[Samsung i9100 Screen Protectors SGP Ultra Oleophobic]
ez nagyon jó folia ,nekem és Sógi kollégának nagyon bejött
Ebay en tudod megveni,magyarországon nem kapható(#19240) gyuri2008
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Levenni hogyan tudom,hogy ne sértsem meg a kijelzőt?
-
DjBlero
őstag
-
veterán
Próbálom leszedni de nem jön le
Na sikerült[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz gyuri2008 #19247 üzenetére
Szerkesztes gomb...
Sogi: Azthiszem en is teszek egy probat es rendelek egy ilyen SGP neo hybrid tokot...
Mintha a Jadro altal linkelt videoban azt lattam volna, h a tokhoz adnak egyet ajandekba...
Eddig Brando Ultra Clear parti voltam, de az itt nalunk eleg korulmenyesen beszereszheto igy a tobbseg Adapt-ot hasznal... nem rossz, de a Brando jobb. Nem mellesleg 16-19EUR 1db!Elfogyott a kave a kocsit is megtankoltam fojtatjuk utunkat... udvozlet Domburg-bol
Telefonrol huhh de maceras ez a link beszuras...
[ Szerkesztve ]
-
gyl66
tag
Valaki feltette az új kh3-as leomart? Nekem teljesen eltünt a market, mintha kimaradt volna a romból... más is tapasztalt ilyet???
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa