Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz #33253120 #86346 üzenetére

    "Nem fogja beírni a címsorba, hogy http://www.kedvencpizzam.hu hanem beírja a google-ba, és majd az dob valamit. Ez viszont a kedvencpizzamnak nem frankó, mert ők csak egy lesznek a sok találat között, és akár előfordulhat az is, hogy bár rájuk kerestek, de mégis mástól fognak rendelni"

    Ebben igazat adok neked, ellenben komoly személyi és anyagi erőforrásokat fordítunk arra, hogy egyes lapjaink jó helyen jelenjenek meg a keresőben. Mi csak weboldalakkal foglalkozunk, de azok teljesen mobilra optimalizáltak. Csekkoljuk windows, linux, ios, android alatt, chrome/ie/ff/opera böngészőkkel, és egy külön gárda nyomozza, hogy milyen keresőoptimalizálás szükséges hozzá (meg még ki tudja, mi kell, én csak egy vagyok a csapatból, van ami keresztül se megy rajtam, már csak a végeredményt látom).
    Ez csak a fejlesztőgárdán múlik, hogy hogyan jelenik meg, és még csak app se kell hozzá. Egy android+ios app összedobása annyival bonyolultabb, amennyire nem éri meg az esetek nagy részében. Jobb, ha egy ütősebb weblapot dobsz össze. Arról nem tehetek, ha egy magára valamit adó cég egy egyszemélyes ezermestert foglalkoztat mindenre. Nem véletlenül vannak a profi sitebuilderek, designerek és marketingesek. Ezeket nem lehet összevonni.

    Látom, hogy faszán el is írtam :DDD
    Egy webre optimalizált faszán megcsinált web oszt csókolom.
    Helyesen: Egy mobilra optimalizált faszán megcsinált web oszt csókolom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák