-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz philoxenia #84900 üzenetére
A kameránál.... Neki már homárdákó sem jut....
-
Keem1
veterán
válasz philoxenia #84900 üzenetére
-
Shingen
addikt
-
ux1
addikt
-
Weeman1
veterán
Szerintetek elcseréljem a Redmi Note 3 pro-t egy Note 4-re?
Xiaomi 11T Pro
-
GrooveHero
addikt
válasz Shingen #84913 üzenetére
Ém most cserélem le a fehér xiaomi mi5 pro-t...feketére. kő valakinek?
Mi 5 pro, 4gb RAM, 128gb ROM, fehér, két hetes karcmentes, első másodperctől kezdve tokban tartom és tempered glass van a kijelzőn. Ha kell kép megoldható. Angliában lakom, szállítás megoldható.
Remélem sárkánybá nem ordíjja le a fejem, ha igen, előre is bocsi a hirdetését.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Shingen
addikt
風林火山
-
bAtt001
addikt
válasz philoxenia #84921 üzenetére
hát persze hogy szeretem, ki nem szereti a nyitott női lábakat? jah a topic nagy része, elnézést kérek magamból indultam ki
dagadtmadár persze hogy jobb, ez nem kérdés, de annak az árából 2 ilyet tudok venni...
-
Keem1
veterán
Légyszi valaki linkeljen már egy normális keresést a következőre: 3,5 mm jack elosztó 1 anyával és 2 apával.
Mert itt minden van, csak az nem, ami nekem kéne. Nem tudom, mit qrok el a keresésben, de a fordítottjából Dunát lehetne rekeszteni.Szerk: nem a klasszikus headset géphez osztása, hanem két bemenet 1 hangszóróhoz. Tehát mindhárom ág sima 3 pólusú sztereó, csak 1 anya bemenet és két apa kimenet. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Utálom átdugdosni a hangfalat a tévé és a gép között. Sajna az erősítőn csak egy RCA bemenet van, abba megy az RCA-jack hosszabbító. És a jack-es végét szoktam ide-oda bedugni, épp hol van rá szükség. Így arra az egy szem jack apára menne az Y elosztó anya oldala, és így egy jack apából két jack apát csinálnék. Na de ha a hülye eBay kereső tudomásul venné, hogy nekem nem a fordítottja kell.
-
Keem1
veterán
válasz philoxenia #84939 üzenetére
Conrad... a múltkor is basztak visszahívni egy potméter rendelésemre. 3x is hívtam őket, "még beszerzés alatt van, majd hívjuk". Azóta is hívnak...
Megrendeltem eBayről, 2 hét alatt megjött Hongkongból, a magyar Conradtól 3 hónapja folyamatosan "jön".[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz philoxenia #84942 üzenetére
Nem jó
Ezek a headsetes változatok. Be: 4pin jack, ki 2x3pin jack.
Nekem: Be 3pin jack, ki 2x3pin jack. Ugyanazt a bemenetet kéne ketté osztani. -
Shingen
addikt
Mi ez a sok hozzászólás megtáltosodtatok?
風林火山
-
Keem1
veterán
válasz philoxenia #84944 üzenetére
Áh, ez az, sárkánybá'Mégse...
Ez a fordítottja
Mindegy, hagyom a picsába, megoldom máshogy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic