- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
( V )
veterán
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Keem1
veterán
válasz korcsillio #79853 üzenetére
Béke poraidra barátom
-
legenda
-
legenda
-
korcsillio
addikt
💤
-
Weeman1
veterán
Reggelt
Végre péntek.
Xiaomi 11T Pro
-
nggabi
félisten
reggelt. péntek +1
"szenyor dzsíííí"
-
Shingen
addikt
Ha már itt sokszor a melegség a téma.
[link]風林火山
-
Piwi
veterán
válasz maggi1886076 #79873 üzenetére
a dagadt pingvin meg épp viz alatt elégíti ki a sisakost
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
tresh
veterán
-
bAtt001
addikt
ennyit arról hogy Samsung és prémium... tesóm vadi új s6ján recseg a hangszóró és két hét után az ujjlenyomat olvasó is beszart. a premium garancia meg olyan prémium hogy mondtak neki egy két hetes várható javítási időt... ezért nem veszek én többet a túlárazott vackukból
-
muratomi1
senior tag
Azért álljon meg a menet. Ismeretlen ratyikat nem engedek magam mellé
Más: Mit ne mondjak szar az élet. Nyertem egy kibebaszott lg tv-t amivel semmi baj nincs csak az h nincs mellé távirányító. Na már most gondoltam én ebadta h a note 3-on irányítanám a tv-t de bazmeg a köcsög vacson meg az amire frissült az nem adja be lehetőségként Magyarországot, és irányítószám alapján se talál meg, próbálkoztam egyéb országoknál is persze de ott az a gond, hogy az LG tv-t nem kapcsolja be.
Próbálkoztam samsung topicba nem tudtak csak lebénázni. Hülye buzik.
[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
zoltanz
nagyúr
Lehetne droidra is iTunes, tablet-ről tudjak zenefájlokat másolni iPhone-ra. Winfosra persze van...
[ Szerkesztve ]
-
muratomi1
senior tag
válasz nggabi #79885 üzenetére
Jéé nem is gondoltam erre..
De az van h Kiskunlacházán nincs LG bolt, max rendelni lehet de az 1 hét.. nekem meg most kéne. de ha van telefonom akkor miért nem lenne jó az? Mi a szarért nem müködik..take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
válasz nggabi #79891 üzenetére
Kapise. nem érdekes.
V: nyugodtan bkphtd.
Weeman: akkor mákod van. Gplayen sokan vannak akiknek nincs magyar régió. Viszont van egy másik program de az interneten keresztül irányítja.[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
Xiaomi 11T Pro
-
bAtt001
addikt
válasz #33253120 #79899 üzenetére
megnézzük, elvileg azt mondták h még nincs helyszini a modellre mert nincs alkatrész nincs hozzáértő stb stb gondolom kamuhegyeknyalóka mert céges telefon, semmi papir róla, de ha törik is cserélikkali jah h S-ről elhagyták a prémium garanciát? vagy mivan most? mert akkor még nagyobb gáz a samsung mint eddig gondoltam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest