Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Psytech

    senior tag

    válasz beast27 #37486 üzenetére

    Figyelj, full őszintént: a formája nagyon bejövős, fehérben nekem nagyon tetszik ez, az üveg borítás minőségi, tényleg fasza cucc érzetét kelti. Terhelés alatt jobb felül melegszik, szerintem kibírható (egy S3 is melegszik..)
    Egyelőre használom a gyári launchert, nem olyan rossz, csak nagyon sok más helyen van mint Samsungnál... víz-porállóság előny szerintem... Van súlya, nem fújja ki egy szél a kezemből!!! Végre!! Nyamvadt Samsung nem tud ilyet, egyedül az i4s volt hasonló jó érzés kézben fogni... Kijelző alapbeállításon tényleg nagyon nagyon fakó, de egy kis kalibrációval el lehet érni vele egy elfogadható szintet, amit még látsz hogy fakó, de már nem nagyon zavaró mértékben... Az üvegborításért cserébe én ezt elnézem a Sonynak meg mert olcsó volt :DDD

    Apró szoftveres okosságokból itt sincs hiány, csak nem majmolja őket úgy mint a Samsung... Mert pl rengeteg mindenhez lehet külön többalkalmazásos indítási parancsot adni pl ha töltőre dugod vagy ilyen... és ez gyárilag, nem utólag appal és jól működik..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák