-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sdd2
veterán
reggelt
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
nggabi
félisten
reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
bok92
addikt
Napot! Munkát!
-
Cyberpunk
félisten
válasz beast27 #34201 üzenetére
Viszont sokkal jobb címek vannak PS-re. Nálam ez döntő. Most sorold szépen fel hány exkluzív cím van a xbone-ra! A multi címek nem számítanak, mivel azok jönnek minden platformra. A multiplayer meg pont az, ami engem nem izgat. Nálam az kimerül az MMO-kban PC-n.
RazorGTR1: mert a PS3-nak annyi lesz, ha kijön a 4 igaz? Ugyan már, dehogy!
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
beast27
senior tag
válasz Cyberpunk #34207 üzenetére
Ezen lehet veszekedni nap-estig hogy melyik a jobb de úgyis az lesz a vége hogy (a box jobb ) ízlések és pofonok mert kinek mi a fontos, még egy érv az xbox mellett (csak hogy lásd nem hagyom magam ): jobban kézre áll az xbox controllere (kényelmesebb ) mint a ps controllere
[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
Cyberpunk
félisten
-
beast27
senior tag
válasz Cyberpunk #34211 üzenetére
Nekem fontos a multi azért jön be jobban a box, csak hogy lásd mennyire, cod mw3 multiban van jb 500 órám, bf3 multi kb 450 óra, halo reach multi kb 100 óra és lassan a második kontrolleremet használtam el + az xbox glass-t (vagy hogy hívják) is elég komolyan kihasználom
[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
nggabi
félisten
a náthás kva életbe
holnap meló, tiszta takony vagyok
"szenyor dzsíííí"
-
bAtt001
addikt
na milyen az idő nyugaton srácok? kabát kell már?
-
Impressa
őstag
Delet mindenkinek!
Sz@r idő van!Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
GrooveHero
addikt
szépjónagyot
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bok92
addikt
Pangás van... Egy óra és gó hóm/ remélhetőleg..
-
Weeman1
veterán
-
MurdR
veterán
válasz lafaty80 #34210 üzenetére
Jól nyomod ecsém
Egy olyan kemencét én is elfogadnék, de azt csak saját háznál, és az igencsak 2-4év még...Viszont küldhetsz valami jó marha receptet, amivel fincsi az ha véresen van sütve a husika
Meg azt is megsúghatod, hogy a marhának melyik a legolcsóbb része ami jó steaknek[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Piwi
veterán
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Délutánt.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés