- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz GrooveHero #28500 üzenetére
Jaja, előbb a webes felületen kell jóváhagynod. De ezt csak egyszer, utána soha többet.
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #28500 üzenetére
a dátumos átutalás tuti lehetséges, butaság lenne ha nem lenne a másikra úgylátom dagimadár már válaszolt arról nekem fogalmam sincs
-
GrooveHero
addikt
válasz beast27 #28490 üzenetére
Én a mgagm részéről maradnék a Qlimax, stb.-nél. Q-dance események, van egy pár belőle, általában Hollandiában tartják, mert ott van ennek a zenének a melegágya
Na oda kimennék. Vagy ide:[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
beast27
senior tag
válasz GrooveHero #28507 üzenetére
Még valami hard style-os rendezvényt emlegetett, persze ennek a nevére sem emlékszem
Én már annak is örülnék ha az OSG-re kitudnék menni[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
válasz GrooveHero #28513 üzenetére
En jump/hard style fesztiválról írtam, bár ez ilyen sensation white szerű dolog csak hard style zenével
[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
GrooveHero
addikt
válasz beast27 #28514 üzenetére
Ez mind az. Na jó, talán van köztük egy kis Hardcore is. Senstaion White hardstyle zenével egyenlő Sensation Black.
Tiesztó, meg ármin ván búren, meg ilyenek, akik altató zenét játszanak ők lépnek fel a White-on, a kemény mag az Sensation Black.
telán a legjobb sensation black anthem a mai napig (szerintem):
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
beast27
senior tag
válasz GrooveHero #28515 üzenetére
A sensation-t csak azért hoztam fel példának mert amire én gondolok az is zárt helyen van és "egy estés"
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz beast27 #28517 üzenetére
Akkor viszont már szűkül a kör, lehet a Qlimax lesz az. Bár megtévesztő lehet, mert ugye sötét van, és azt hiszed, hogy zárt tér, pedig lehet, hogy nem. Nem tudom, hogy be lehet e húzni a tetőt. Mert a Qlimax-et itt a GelreDome arénában rendezik mostmár elég rég óta.
-
beast27
senior tag
válasz GrooveHero #28518 üzenetére
Az biztos hogy zárt helyen van (valami nagy arénában talán, még annyit tudok róla hogy (talán 2011-2012-es) fesztiválon valami nagyon brutál lézer show volt
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz beast27 #28519 üzenetére
Hm...passz akkor. Nem is biztos, hogy Q-dance esemény volt, vannak rajta kívül más bulik is, attól függetlenül a "zenészek" oda is meg vannak hívva, gondolom én.
De megkérdezhetnéd haverodat, hogy melyikre gondolt, úgy a legegyszerűbbWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz GrooveHero #28515 üzenetére
Armin a kedvencem, imádom a zenéjét :-)
-
GrooveHero
addikt
Ízlések és pofonok, nekem például nagyon lassú a trance és hasonlók. Techno a minimum, de olyan 160 bpm körül érzem jól magam
De azért a speedcore, terror már nekem sem jön be, a már sok, részemről megállok a hardtechno/schranz-nál
De az estek 90%-ában csak hardsyte és hardcore-t hallgatok. Néha mondjuk becsúszik egy két klasszikus, over the rainbow, meg ilyenek. Sőt van amikor Frank Sinatra-t hallgatok, vagy Morricone szól[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz GrooveHero #28528 üzenetére
Te menetelni szeretnél, én meg repülni
-
sdd2
veterán
Reggelt. Indul a móka
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-