- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
sunny474
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1622 üzenetére
nálunk még mindig szar,16ból megkapok 7-et és amikor felhívom őket "nemtudjuk még mikorra várható" a tetves kurva annyukat szopatják itt h a gyászba merik kitenni a saját oldalukra h okt-15-től,nov 9 van és sehol semmi ezeket perelni kéne de most komolyan csak uyge szart sem érnénk vele......
-
sunny474
csendes tag
válasz temp123456 #1667 üzenetére
nov 22.még mindig sehol az emelés,és amikor felhívtam őket még halvány lila gőze sem volt h mikor lesz,"hiányzik egy eszköz" haggyuk már bazdmeg csak ide nem érkezett meg.....kamu szar az egész csak lusta gecik és basszák megcsinálni.Aki tervez h szar rubicomra vált gyorsan felejtse el mert 1 rakás fos
-
sunny474
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1678 üzenetére
ha eddig nemvolt emelés(Szentes)nem is lesz márciusig?MIAFASZ?!! Komolyan ezeket elkéne égetni....16/2-eset fizetem és megkapok belőle 7/1.6-ot GRAT RUBICOM!
[ Szerkesztve ]
-
sunny474
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1680 üzenetére
Hát remélem tévedsz csak ugye azért már nagyon bosszantó....még mindig csak annyit mondanak h "nemkaptuk meg még az alkatrészt",haggyuk már,rendeltem már amerikából ittvolt 2 hét alatt,lehet más jellegű dolgot de h hónapok alatt nemtudják beszerezni:'( Rem télleg átveszi a UPC mert az legalább nem 1 megbízhatatlan fos.
-
sunny474
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1685 üzenetére
A UPC megbízhatóságát onnan gondolom h nővéremnek pesten az van és az sose megy el,rendesen karbantartják.Kérdéses h kis városba h megy ez^^
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest