Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok,

    ha nem megfelelő a topic, kérlek irányítsatok majd át a pontosabb helyre. a gépem szakmai topicjából már eljöttem, ahogy néztem, nem a gép típusa lesz az ok (inkább hálózati gond OS szinten vagy wifi hardver). adott a probléma, van egy új laptopom itthon és azóta rendre elmegy az itthoni háló, ha a laptop csatlakozik wifin. a router egy wdr 3600.

    az itthoni hálón zömmel 2.4ghz-et használ minden, ez 3-4 telefont jelent, egy Dell E5450-et (W8.1) és az én szóban forgó E7270-em (W10). emellett van itthon vezetékes 1gigabit hálón két PC (W7 és W8.1). a régi E6440-emmel (W8.1) nem volt gond soha, az E7270-el jött a jelenség és a W10-el. többszöri próba után is ez a gép tűnik a ludasnak. az E5450 nem csinált még ilyet eddig, bár ma volt egy furcsa dolga, szerintem véletlen.

    ami az ip ütközést kizárja, legalábbis szerintem, hogy az E7270 a mobilom hotspotját is kinyírja. a jelenség mindig ugyanaz. csatlakozik a hálóhoz, egy rövid ideig (pár mp - perc) működik, aztán lefagy a betöltés és összeesik a hálózat. újraindítás (router vagy hotspot) és újracsatlakozás után megint jó, random ideig.

    a jelenség gyakorlatilag ugyanez, közben keresem a hiba okát én is.

    szerintetek mi lehet az oka? előre is nagyon köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák