- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz Vikthor #11154 üzenetére
Elsőre nem tudtam mit kezdeni vele. Furcsa volt. Aztán azóta lement párszor.
Nekem is az volt az első tőlük, mai napig emlékszem mikor megvettem, hazaértem(70km) és alig bírtam kivárni, hogy végre meghallgassam. Majd lestem ki a fejemből, hogy bazzzAzt azért remélem, sikerül megélni, hogy végre kijönnek a remasterelt albumok. A The Haunting-ra nagyon kíváncsi vagyok milyen lett úgy. Na azon is akkorát döbbentem. Oda meg vissza vagyok a mai napig a gitárhangzástól.
Ezt az egy számot a zenekar tette ki róla. -
Bjørgersson
félisten
új at the gates
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ellia
addikt
Kint az új Amorphis, adja elsore kora reggel
-
nagyúr
-
Akelaus
senior tag
DEVILDRIVER - Country Heroes feat. Hank III (Official Lyric Video)
Nagyon várom ezt az albumot, néha rám jön, akkor hallgatok egy kis country zenét.
Arcana: A képen lévő 3. albumot megvettem anno kazettán, a Hammer miatt. Azt el-elhallgattam, aztán azóta kb. semmit.
Szokott lenni metál mentes nap nálam, akkor semmit nem hallgatok. Néha jó a csend.Amorphis: kíváncsi leszek a véleményekre, mióta a neten kikerült 4-5x meghallgattam a bónuszos verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
válasz Vikthor #11158 üzenetére
Sosem értettem mi az hogy valaki csak ezt vagy azt a műfajt hallgatja / szereti ( a rajongókról , akik kb. megrekednek 1-2 együttesnél nem is beszélve). Kb. olyan ez mintha mondjuk csak horrorfilmet nézne (mindegy milyen trágya), vagy csak almalevet inna (mindegy hogy milyen cukrozott műanyag ) stb. Az hogy valami metál vagy nem metál az kb. semmit sem jelent nekem abból a szempontból hogy tetszik vagy nem , hallgatom vagy nem.
-
Elemental
addikt
Rákerestem. Te jó ég
Marad a sia furler.Néha azért benn marad a metál. Tegnap Sylosis szólt hazáig az oviból. Előtte meg betoltam neki a süss fel napot
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Az új Amorphis lemezt képtelen voltam végighallgatni.. Ajjaj, azért ez nem jó jel. Ilyenre még nem volt példa.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
válasz snecy20 #11164 üzenetére
A gitártorzítás más mint az eddigieknél megszoktuk és annak a hangereje is mintha a szinti "mögé" bújna. Nekem nincs bajom úgy vele, de továbbra is tartom álláspontomat, hogy Pasi Koskinennel igazi az Amorphis, Toni hangját meg már megszoktam. Összességében egy megszokott letisztult Amorphis album ez, én megveszem, tetszik ez azért annyira.
Bocs ez lemaradt. Az a női kórusos rész azért nálam majdnem cigányútra ment... Az nem várt volt tőlük.
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
snecy20
nagyúr
válasz Vikthor #11165 üzenetére
Hát igen, talán a legnagyobb gond, hogy az Eclipse - Silent Waters kettős óta, ami az "új" érának a csúcsa tőlük, csak ugyanazokat a köröket futják újra és újra...míg a 2006 előtti Amorphis zenéje azért mindig rejtett nem kevés újdonságot, progressziót, meglepetést.
Jah, néhol már azt hittem, Theriont hallok...
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
válasz Vikthor #11165 üzenetére
Hangzásban kb. a 2015-ös, igaz a gitár (néha) hátrébb van.
Ami nekem új, az a szimfonikus részek és a kórusok. Olyan Therion (talán még a Dimmu Borgir is beugrott) módra. Erre sokadik hallgatás után is felkapom a fejem.snecy20 : Pont azon filóztam miközben ma hallgattam, de talán tegnap este is, hogy tuti az új albumot indítottam el, és nem az utolsót (2015)?
Azt ugye nem csak én vettem észre ki is énekel az egyik dalban? Anneke van Giersbergen.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz snecy20 #11168 üzenetére
Az At The Gates-ig még nem jutottam el, a Thy Catafalque viszont minden nap lemegy legalább egyszer.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
válasz Vikthor #11158 üzenetére
Én elmúltam 40, úgyhogy már csak kétféle zenei műfajt ismerek - van a jó zene meg a szar zene
Amúgy általában a rock környékén mozgok, ami sokszor metál, sokszor meg nem. Alkalmilag mást is szívesen meghallhatok. Itt van pl. ez a gyöngyszem, ami ma jött szembe a Spotify-on - huszonegypáréve hallottam utoljára...
Egészséges Fejbőr - Sziklaöklű JoeSzegény Sziklaöklű Joe
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bjørgersson
félisten
Fates Warningot szereted?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #11169 üzenetére
At The Gates: a keverés egy fos lett szerintem.
-
snecy20
nagyúr
válasz Bjørgersson #11175 üzenetére
Hát, már 23 éve is jobb volt a megszólalásuk, az biztos.
-
Akelaus
senior tag
SINSAENUM - Final Resolve Csihar+Joey Jordison és a Dragonforce basszer Frederic Leclercq (itt gitáros) bandája.
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #11173 üzenetére
fécvóning? ammeg mi?
Distant vision tempting water
Fall to my knees I'm going to drink it dry
Blazing desert sun reflection
On the water he caught my eye
Up in a tree looking at me
Vulture of fear why don't you go away
"You're mine one day
Spit out the sand be on your way""We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Akelaus #11159 üzenetére
Az a helyzet, hogy a country része tetszik a dalnak, a maradék nem.
-
james001
veterán
Új 5FDP... Hát vegyesek az érzelmek. Még nem hallgattam végig,kb a felét nyomtam le,meg kicsit belehallgattam a többibe... De eléggé meh. Az első 4 szám még tök jó,de aztán kicsit mintha elfáradna az egész... Rá voltam hájpolódva nagyon de kissé csalódtam,pedig a Got Your Six tetszett
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bjørgersson
félisten
válasz snecy20 #11176 üzenetére
Ez a legnagyobb bajom vele, mert egyébként simán hallgatható anyag lenne, de ennyire kritikán aluli keverést régen hallottam már. Ahogy mondod, 23 éve is jobban szóltak.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Akelaus
senior tag
válasz Bjørgersson #11185 üzenetére
Állítólag direkt ilyen a keverése. Én meg pont ezért nem is hallgatom.
-
-
nagyúr
válasz canniball #11187 üzenetére
Malakian szerint inkább SoaD-os lesz - meglátjuk, de nem annyira jó hír. Nekem is az tetszett az elsőben, hogy kicsit "elbranchel" az anyazenekartól, meg Tankian első lemezében is ez volt a jó. De úgy tűnik, ők ketten most annyira nincsenek közös platformon, Malakian célozgat rá, hogy tele van ötlettel, de SoaD lemez, az nem várható...
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
james001
veterán
Végighallgattam a teljes új 5FDP albumot,hát a végére se lett jobb Van rajta sok szám ami pörögni fog azért tuti naponta is akár de a többi csak lassú csöpögős nyálas izé,egyáltalán nem 5FDP style szerintem... Pedig vártam mint a messiást Eddig az új Parkway Drive visz nálam mindent idén,igaz eleinte fikáztam de már azóta beleszerettem
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Peterhappy
őstag
Én nem különösebben ismerem a Five Finger Death Punchot, de többen is azt írták, annak hatásai lelhetőek fel benne. Szóval jó szórakozást hozzá
-
canniball
nagyúr
Amikor elkezdtek szólózni arra a következtetésre jutottam, hogy a SOAD-ban Serj vitte a művészi vonalat, míg Malakian az egyszerűbb/rockosabb stílust tolta bele. Ha viszont az új album SOAD-os lesz, akkor nem értem miért nem SOAD lemez jön...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Akelaus #11191 üzenetére
Nagyon ügyesek...
-
Akelaus
senior tag
válasz Bjørgersson #11198 üzenetére
Tegnap nekiugrottam délután melóban ismét. Förtelem. Egyik ismerősöm androidos telefonon, valami app-al "megkeverte" ő állítja nagyon jó album. Lehet, de komolyan nekem kell otthon utólag "megkeverni", hogy hallgatható legyen? Ezt az albumot is baromira vártam amúgy, szóval csalódás.
Vikthor: Marduk esetében kicsit elfogult vagyok, bár nem minden album tetszik egyformán. Vannak gyenge albumaik, és van amit akár 2-3x is képes vagyok meghallgatni akár egymás után is. Marduk az egyik zenekar amelyikre anno felkaptam a fejem, hogy ilyen nincs! A másik a Cradle volt a Vampire or dark.. ep-vel. Mind a kettőnek szolgamód vásároltam az aktuális albumait, egy darabig.
Viszont az új albumtól az eddigi két szám alapján tartok. Azaz, hogy sz.r lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS-COOLER MASTER - REDDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- Aktiválatlan könnyen megjegyezhető telefonszámok.
- Nintendo Switch Joy-Con pair, kontroller
- Xbox one kontroller, joystick
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest