- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
tőled spec. nem emlékszem normális hozzászólásra, viszont rengeteg értelmetlen beírok ide is, hogy lássák vagyok én is típusúra igen
ezekután ne csodálkozz, ha csesztetnekBlog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
-
engusz
veterán
Ebben az esetben nyilvánvaló, hogy azt fogom írni, amit olvasni szeretnél. Jobb lenne, ha tényleg odafigyelnél és nem süllyednél egy-két elhíresült user szintjére!
Az aláírásodra is ráférne egy kis tatarozás. Remélem a későbbiekben nem futunk össze, mert hülyeséget csináltál.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
-
Xelo
addikt
Jééé, miközben olvasom amiket ti irtatok jókat röhögök! Nagyon szórakoztató topic!
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Volt ma meccs és lemaradtam róla.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Gambit
őstag
Én meg Bencom-ot tereltem rá a helyes útra néhány lelkes önkéntessel.
Én elhiszem, hogy nem könnyű ide beilleszkedni a mai chat.hu -n edződött tudatlan tizenéveseknek, de ha már sokadszor mondjuk el, hogy nem díjazzuk a stílust, akkor miért kell folytatni? Ár ellen úszni hülyeség, ezt minden értelmes ember tudja.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Xelo
addikt
Ha Keronak a nevét nem igy kell irn bocsesz, de most ez ugrott be!
-
Xelo
addikt
Vááá kezdődik az Apafej az tévébbeeeeen. Húzok nézni. Majd holnap ujra leszek.
-
lapa
veterán
nos utánanéztem, alábbiakban egy többé-kevésbé definíció:
''intelligence quotient - a measure of a person's intelligence as indicated by an intelligence test; the ratio of a person's mental age to their chronological age (multiplied by 100)''
a quotient magyarul ''hányados'' vagy ''tört''. eszerint inkább nagyobb vagy kisebb, mint több vagy kevesebb. ''...itt áll mellettem Grétsy László tanár úr...''. csak a rend kedvéért, a meccset nem olvastam... -
rATdrAgOn
senior tag
Mivel egy eleg huzos ket honap all mogottem, ezert csak annyit szeretnek, hogy itt is alazzatok meg jol.
Mivelhogy ha visszanezitek, en sem irtam semmi szakmait, nem is segitettem senkinek sem, meg ilyenek... kerem azonnali lefokozasomat ujonccca es pont.
Ja, esetleg valaki megszanhatna egy .44-es magnummal meg egy toltennyel - ja es ha lehet felautomata legyen, mert amilyen szerencsetlen vagyok epp nem az a tolteny lesz az utoszeg elott...
Elnezest kerek az okozott kellemetlensegekert es a turelemert.
nem kell meglepodni, csak kicsit ki vagyok borulva ... ~1 ora mulva sokkal nyugodtabb leszek... erjesztett arpale + megfelelo kornyezet (korcsma) + cimborak csodakra kepesekA pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rATdrAgOn
senior tag
En nem akarok senkit sem a ''szarnyaim ala venni''.
Nem ertem a dolgot.
Egyszeruen csak unom mar ezt a ''mentsuk meg a vilagot a pusztulastol fazont, persze ingyen, mert szuperhosok vagyunk'' fazont. Mezei rendszergazda vagyok, ---belolem 12 egy tucat-, aki penzbol el... csak epp b*sznak fizetni.
Na, emiatt vagyok most kicsit elkenodve, latva a jovo havi kiadasi listat. Szep lesz.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
VladimirR
nagyúr
1: (csak erre valaszolok, mert a tobbi meg ennel is gyerekesebb, s az erre adott valasz talan megnyugtat) van, de hosszu evek alatt megszoktam, hogy angol billentyuzetkiosztast hasznalok - meg mielott belekotsz ebbe is, azert, mert igy eyges karaktereket konnyebb hasznalni (pl.: []{}<>;:'''/?\|=) - s programozonovendek leven nekem ezekre surubben van szuksegem, mint ekezetre
(mellesleg ez a hozzaszolasod is ugy nez ki, mint egy rohadt ujevi kepeslap es egy karacsonyfa otvozete) -
VladimirR
nagyúr
megis mi a halal f*szanak upolsz? az kell, hogy beledkossenek? akkor gyere ide, ha valaki bant, vagy valakit bantani akarsz, de addig k*ss
hogy szakadna ki a billentyuzetedbol a U, meg a P betu - mondtam mar, ha nincs mondanivalod, akkor huzzal haza
Gambit: megbecsult tag vagyok? lol (koszonom)
amne: lol
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Figyi, nézd már meg, kikbe kötöttél bele... VladimiR, I_Am, hogy csak azokat említsem, akik itt is jelen voltak. Nem vagy velük egy súlycsoport, ők megbecsült tagjai a közösségnek. Szóval okosan tennéd, ha nem hívnád fel magadra a figyelmet, legalábbis szerintem.
VladimiR: Nincs mit, az ellenszolgáltatást majd megdumáljuk!
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Vki
tag
Akkó magyarul:
Húzzak a p*csába?Nemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(
-
faster
nagyúr
Nagyon egyszerű: Nem szólj, ha nincs mondanivalód. Ha van mondanivalód, akkor az is lehetőleg értelmesen legyen megfogalmazva, és ne egy smileygyűjtemény legyen. Kábé ennyi.
(Nem bántásból mondom, de általában kötetlen csevejhez tényleg jobb a chat több szempontból is. A fórumban viszont az a jó, hogy visszakereshető, csak épp, ha értelmetlen témákkal, hsz-ekkel van tele, akkor hiába kereshető...)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ökölvívás témával a másik topik foglalkozik!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest