Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lizingrider

csendes tag

válasz kagzer #4462 üzenetére

Én azért alapvetően örülök, ha valaki nyugtatni próbál és felhoz olyan eseteket ahol ez korábban már előjött és rendeződött. Ennek az az oka, ahogy ezt korábban is írtam: alapvetően nagyon meg vagyok elégedve a Revoluttal és családban is terjesztem. Úgy terveztem, hogy ezt aktívan fogjuk használni, pl gyerekek napi kiadásainak egyszerű kezelésre (BKV bérlet, nyelvtanár, stb) De azért azt nem szeretném, hogy naponta ellenőrizgessem, hogy milyen feltöltéseim voltak és azok vajon csak egyszer lettek-e terhelve, mert akkor az egyszerűség és költséghatékonyság, amit egyik oldalon nyerek, az durván elmegy a másik oldalon ezek miatt. DE úgy döntöttem, hogy nem adom fel, egyelőre töröltem minden fizikai kártyát belőle (amivel eddig top-up-oltam) és egy virtuális kártyát hagyok meg, amin tényleg csak annyi pénzt tartok amennyit fel fogok tölteni, ezt elvileg és szerintem gyakorlatilag sem lehet túlhúzni. Aztán meglátjuk. Igazából én a kezdetektől így használtam, de mivel egy ideje stabil volt, ezért lettem bátrabb és adtaam hozzá fizikai kártyát a feltöltéshez, hogy még egyszerűbb legyen, de nem lehet a biztonságot feláldozni a kénylem oltárán.
    Még annyit előzményként, hogy mindenki értse mi van az aggódás mögött. Kb. 2 hete utaltam volna az OTP-s HUF számlámra teszt képpen a Revolutról. CIB felé már ment rendesen, gondoltam ezt is kipróbálom. Az én hülyeségemből fakadóan a megtakarítási számlám IBAN számlaszámát adtam meg, amire ugye nem lehet jóváírni, így a pénz most valahol kering. A Revolut azt mondja tőle elment és küldött egy PDF Confirmationt a terhelésről. Ezt eljuttattam az OTP-be amit most kivizsgálnak. Amit érzékeltetni akarok: kis összegeknél nem dőlünk a kardunkba az ilyenek miatt, de azért egy 50 - 100.000 ft-nál már nagyon nem mindegy, hogy egy ilyen baki esetén a saját bankod meg a Revolut mennyire fognak, tudnak együttműködni a hibafeltárásban. Ha nem, akkor kihez tudsz fordulni? Ezeket a kockázatokat is érteni kell és ennek ismeretében tényleg óvatosan használni a szolgáltatást, ezért tartom fontosnak, hogy itt beszéljünk ezekről a dolgokról is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák