- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiGg DoGg
csendes tag
Hellóztok
Lenne egy olyan problémám amire még nem bírtam rájönni, ezt ismeretem most:
AMD Athlon 64 X2-es 6000+ @ 3100 MHz processzorom van és az everest ultimate-ben a processzor maga, illetve a 2 core hőmérséklete között nagy az eltérés
Nem tudom mi lehet az oka. Úgy különösebben nem zavar, csak nem értem miért van ez így.
Esetleges válaszokat, ötleteket fogadok PM-ben is.
Kellemes napot!
U.I. : Mindig is így mutatta a processzor hőmérsékletét.
Samsung B2100 Xplorer + 2 GB MicroSD >>>> HTC Windows Phone 8X >>>> Xiaomi Mi Max 2 >>>> ASUS ROG Phone III Strix Edition
-
BiGg DoGg
csendes tag
Kösz szépen a válaszokat, amugy a processzor hőmérsékletet néztem tegnap le kellett cseréljem a gyári hűtést, mivel terhelés alatt 90 fokig felment és akkor kikapcsolt, vagy ujraindult.
Samsung B2100 Xplorer + 2 GB MicroSD >>>> HTC Windows Phone 8X >>>> Xiaomi Mi Max 2 >>>> ASUS ROG Phone III Strix Edition
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz darál0w #3143 üzenetére
Egy dologra rajottem, akinek nincs eleg penze az AMD-t vesz, akinek meg van az Intel-t
AMD parti vagyok en is, mint a haverod, de meg kell hagyni, hogy az Intel a vezeto processzor gyarto es lehet egy ilyen i5-os procival vegzem majd en is.
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz darál0w #3145 üzenetére
Elnezest, rosszul fogalmaztam.
Akinek jatekra, kell, de nincs eleg penze! Akinek meg izmosabb programokhoz (animalo, zene szerkeszto) annak lehet nem eleg az AMD.
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz czarpika #3216 üzenetére
Hello
A gyari hutokon (amit a procik melle adnak) szokott lenni egy kis kocka alaku hovezeto gel. AMD-nel biztosan tudom, Intel-t meg nem raktam ossze, de azoknal is kell legyen.
Kellemes napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest