Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Sayiid919 #4881 üzenetére

    Lehet rám dobni a követ, de én 2008-ban a GTA IV-nél offline-online több száz-ezer óra után és most a RDR2-nél sem tapasztaltam semmilyen futtatásbéli problémát.

    És itt nem az optimalizálásra gondolok.

    Sanszos, hogy a Windows 10-nél az Xbox-os meg a Win10-es overlay és "game mod"-os baromságok azok amik nem szeretik az alt+tab-os ki-be lépkedést és hal le a renccer :)
    De ezt csak tippelgetem.

    Az itteni Windows 10 topikjában az arcodat kaparják le kiskanállal ha megemlíted azt, hogy az OS-ben túrkálsz és kikapcsolsz-letiltasz funkciókat-dolgokat, de látok sajnos némi rációt abban, hogy a Microsoft adott elképzelései inkább csak a játékos élményt rontják mint sem segítik és emelik...
    A Win95-98-nál eszembe nem volt az OS-ben túrkálni. Az XP-nél már kacsingattam felé. A Windows Vista meg kívánta, hogy piszkáld az agyvelejét... Win7 gyakorlatilag jó volt úgy ahogy megálmodták a készítői. A Win10... meg... meg olyan Visztásan kívánja a túrkálást, de mértékletesebben. De persze lehet nálam a hardver az ami kompenzálja valójában az OS gyengeségeit...? Miként és hogyan? Lehet a kikapcsolt lapozófájl 32GB RAM mellett? A fixált órajelű és feszültségű CPU 8mag/16szál 5100MHz-cen? Az egyik legjobb SATA csatlakozós SSD az OS és a játék alá pakolva? Passz. Ezek csak teóriák tippek és lázálmok.

    Az RTX 2060-ra meg ne haragudj. Az egy nagyon jó VGA-GPU, csak lehet nem az igényeidnek megfelelő teljesítményt hozza. Anno a GTX 1070-re fújtam, hogy ez nem hozza azt a teljesítményt mint elvártam... el is adtam pár hónap után... az utána következő GTX 1050 Ti viszont számomra meglepően jól teljesített, hát még a mostani GTX 1080 Ti, csak ezzel meg még mindig VGA limitem van amin nem lepődtem meg csak kicsit aaahhh.

    Ne vegyél 2080 Ti-t. Jövőre jön az új Nvidia széria. A madárkák szerint bejelentik júniusban, és jövő ilyenkor már biztos, de lehet előbb istöbbféle modellből válogathatsz kedvedre, amik erősebbek lesznek-lehetnek mint most a csúcs 2080 Ti meg lehet a Titan V-nél is.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák