- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD FX
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Ezért a játékért simán vennék egy WiiU-t.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Angel1981
veterán
Tényleg jónak ígérkezik!
Jó lenne, ha azért idővel kiadnák PC-re is! -
Beri78
őstag
ez nagyon komoly)) pc-re is!
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Mister_X
nagyúr
Én mondjuk nem csípem a horrorjátékokat, de ez tényleg jónak ígérkezik és le a kalappal a GamePad kiasználása miatt.
Áucs, de fájdalmas az a francia akcentus
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
ldave
félisten
Amúgy meg tényleg lehet szidni az Ubisoft-ot, de akkor is bizonyos szempontból le a kalappal előttük, rengeteg kockázatos játékot támogatnak és kiadnak, amit a többi kiadók szerintem nem tennének meg. Itt van ugye például ez, egy új platformra, nyitócímnek és új játék. Ehhez képest a többiek régi játékok Wii U-s kiadásaival jönnek a nyitányra.
A Slime draws near! Command?
-
Gude
senior tag
Zombisok alapban nem jönnek be,de ez nagyon tetszik
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Prof01
veterán
Ez nagyon ütősnek tűnik! És elég jól kihasználják az új kontrollerben lévő lehetőségeket.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
ViZion
félisten
OK. Van vkinek PC-re Wii U emulátora???
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Polllen
nagyúr
Tetszik.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
chubii
senior tag
Jól néz ki ! Jöhetne valami hasonló PS-re is, mert különben kénytelen leszek én is Wii U-t venni
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
Geller72
veterán
Mennyibe fog fájni egy ilyen kütyü?
-
Gebriel
veterán
Grafikailag is Wii-hez képest elég tűrhető, sőt nagyon sok mostani játék még örülhetne ha így nézne ki.
A kontroller kihasználtsága meg egyenesen szuper. -
dunc
nagyúr
Tetszik !
-
Mister_X
nagyúr
Este megnéztem egy zombis filmet, azt hiszem a Holtak napját, erre milyen álmom is lett? ZombieU-s, de szerintem Kinecten vagy mi a rákon sikerült kivitelezni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Silenzio
addikt
Imádok fanyalogni, de erre szavam nincsen. Telitalálat.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
havasa
aktív tag
Lehet jó játék, de ez nem nextgen.
300 EUR-os nyitóárral ez nagyon nagy bukta lesz Eu-ban.Commodore 16 Hyper-V cluster
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest