Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    Na most belefutottam egy érdekes dologba (vagyis nem most, de most lett világos, hogy szerintem van összefüggés). Kíváncsi vagyok, hogy másnál is vannak-e ilyen anomáliák.

    Vettem korábban csájnából egy Bluetooth-os LED szalag vezérlőt. A cucc fasza volt, majd 3 hét múlva megjelent az android10 a Mix3-ra, utána hol vezérelte, hol nem, pár hét után meg már teljesen nem kezeli. Szóval most több hónapja nem tudom használni. Folyamatosan ugatott nekem, hogy adjam meg a programnak a helymeghatározás engedélyt (a bluetoothhoz!!!!!!), mert csak akkor lesz jó. Hiába adtam meg, nem lett jó. De egyébként is valamit basztak az android10-be, mert frissítés után minden program rákérdezett az engedélyekre, hogy kamerát, helym.hat-ást, tárhelyet megadom-e nekik.

    NAMOST!

    Munkámból kifolyólag egy hónapja, hetente kijövünk külső telephelyre 24 órázni, esténként használnám a laptopomat a telefonom HotSpotján keresztül. Igen ám, de a laptop hibásan látja a telefonomat. Két eshetőség van: Vagy semennyit nem lát a WiFi jeléből (se 2,4Ghz, se 5Ghz) vagy látja, de 'nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz' hibaüzenetet ír ki, de sok random mókolás után viszont jel is lesz és csatlakozik is újraindításig. Egészen máig azt hittem a laptopom a szar, bár még otthon az otthoni routerrel faszán működött. Újratelepítettem a windowst, legújabb driverek ecetera, ugyan olyan szar minden, hol látja, hol nem, majd TALÁN egyszer sikerül. Ma reggel kolléga telóját elkértem, azzal hibátlan a HotSpot több próbálkozás után is. Ebből gondolom, hogy mégse a gépem a rossz.

    Futottatok már bele ezzel a Mix3-al hasonlóba? Nálam valami baj lehet a telóm hálózati részével, meg annak megosztásával. (Ja igen, USB hotspot sem működik vele!)
    Mit tudnék csinálni vele?

    [ Szerkesztve ]

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák