Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mgTerminator

    veterán

    Korábban szó volt a fóliákról, gondoltam megosztom a tapasztalatomat, hátha másoknak is segít!
    Először szokás szerint Nillkin H+ Pro-t rendeltem, 2600 körül volt, viszont körbe nem tapadt fel rendesen, bár erős folyamatos nyomással a nagy része mégis odatapadt, ám felül visszavált, szarakodtam olajjal amit meguntam, így rendeltem hydrogel fóliát.
    Azt kell hogy mondjam, megtaláltam a fóliák fóliáját! Remek minőség nagyon olcsón!
    [link]

    Én 5db-ot rendeltem előre is, 5-öt hátra is, így volt kb 2800 körül. 4 réteg fedi magát a fóliát az
    1. alul van, ez után lehet csak lehúzni a 2. és 3. réteget. Először a 2.-at felragasztjuk, majd ha jó akkor jöhet a 3. Végül van egy 4. nagyon vékony réteg a tetején ami nincs jelölve, jó szem és pici köröm kell hozzá hogy le tudja húzni az ember, de muszáj, mert ezzel a réteggel nem tapad fel rendesen.
    A buborékoktól nem kell félni, kártya és egy szemüvegtörlő kendővel (hogy ne karcoljuk fel a puha fóliát) a nagyobb buborékokat ki lehet simítani, a kisebbek meg 24 órán belül maguktól eltűnnek!
    Előre hibátlanul fel lehet rakni, viszont hátulra én azt javaslom hogy egy pénz érme és egy toll segítségével picit kanyarintsunk le belőle, majd ollóval vágjunk le. A telefon sarka nagyon görbül lefelé minden irányban ezért vissza fog válni, de ha picit vágunk a sarkokból, hibátlan lesz!

    Vannak olyan hydrogel fóliák amik sárgák, azzal az a baj hogy a sárga réteg ami merevíti annyira rá van ragadva hogy vissza leszedi az egész fóliát, azt is fel lehet rakni jól csak nagyobb az esélye hogy elrontja az ember.

    Ha valaki szeretné akkor tudok képet is küldeni felrakás után és mostani állapotról.

Új hozzászólás Aktív témák