- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.kiss
tag
-
[w]
őstag
arra figyelj, hogy az itthoniak (ezen az áron) valószínűleg csak kijelzők keret nélkül. én aliexpressről korábban 7ezer körül vettem a kereteset, mert ebbe csak át kellett pattintani az alaplapot, akksit és gombmegvilágítást, ami még így is gyerekjáték volt ahhoz képest, ha az eredeti keretbe kellett volna beragasztani a magában álló kijelzőt. jó ragasztót szerezni hozzá kb. lehetetlen.
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Ayg0
senior tag
A WayteQ szerintem nem forgalmaz hozzá, mert amúgy kínai belpiacról kiszivárgott termék. De ha forgalmazna is,
arany... Izé, akarom mondani gyémánt árban adnák... Egyértelműen Ali...Apropó, találkozott már valaki olyan "effekt-tel" a képernyőn, hogy a káva mentén egy csíkban valamitől mintha megégett(?)/megbarnult volna a kijelző? Nálam bal felső sarokból indulva szépen, komótosan terjed lefelé, pedig elvileg a töltőnek sincs ott alkatrésze, meg egyébként melegedni sem szokott.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
foxymaci
senior tag
Sziasztok!
Jó pár hétre használnom kell a telót , ami amúgy még mindig tök jól müködik, viszont nincs hozzá tokom.
Nincs valakinél elfekvőbe egy?
Debrecen-Hajdúszoboszló vonalon el mennék érte vagy posta.
Előre is köszi_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
dody07
tag
Üdv
Kinek milyen utód jött be? Kettő van még üzemképes ebből a típusból. Egyik csak diagnosztikára "carly" másikat most is használom. Néznék utódot, elvárás: semmi csicsa, nem kellenek a felbontások az ezer pixeles kamerák, stabil gyors a Gps fontos, hogy jó legyen.
Lehessen telefonálni vele.Nem akartam partícionálni, flesselni, romolni!! A 21.században akartam telefonálni
-
l.kiss
tag
Szia,
Kb 10 napja cseréltem le a kiváló Mi4C-t (2/16) egy LG Velvet-re. Mivel a párom egy ideje ez utóbbi típust használja, ezért nem ért váratlanul a készülék méretének növekedése.A csere okai:
- az akkut egyszer már cseréltem és ismét kezd kimúlni
- navigációra korlátozottan alkalmas az Mi4C
- software biztonság
(itt arra gondolok, hogy az általam használt Pixel Experience custom rom biztonsági frissítése nem megoldott)
- egyre paranoiásabb vagyok az adataim használatával kapcsolatban, a modernebb rendszer talán védettebb
- és jó akcióban jutottam az újhoz...A fényképező az Mi4C-ben is megfelelt számomra, a tárhelyet pedig egy MEGA account-tal bővítettem.
És azzal is tisztában vagyok hogy az Mi4c-vel búcsúzom a "szabad" rom használat világától is.Sok sikert az utód kiválasztásához!
"... és a jó győzött, mint mindig."
-
XtremLor
őstag
Mi 9t nyuzok egy jo ideje, paromnak most poco x3 vettem 6/128 nfc 60-ert a ketto telefon kb hasonlo hardver etc....
Mindkettő ar/erteke jo volt vetelkor szerintem."Legen...Wait for it...Dary"
-
albundy87
csendes tag
szia, nekem betört kijelzővel is megy csak forgatni kell a telefont amolyan tartalék telefonnak bőven megfelel . samsung a40 lett az utódja . szerintem bőven megfelel egy átlag felhasználónak. gps megy rendesen sygic et használva, kamerája is vállalható képet készít , van nfc és nem egy féltégla!!
[ Szerkesztve ]
-
Schimi070
tag
Ha valakit érdekel egy jó kijelzővel , de rossz procival levő telefon, még az aksi is használható, és használatlan bőrtok, annak a tok árában oda adom. Tudom ez nem az hardverapró, de hátha tudja még valaki hasznát venni.
-
shun
csendes tag
Helló!
AICP 13.1(8.1) van a telefonon. Csináltam egy gyári visszaállítást és csak TWRP indul el.
Lehetséges, hogy bootloadert bezárta gyári visszaállításkor? Megpróbáltam másik ROM-ot feltenni TWRP-ben, sikerült is, de system reboot után TWRP indul csak. Mit lehet ilyenkor tenni?[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
-
shun
csendes tag
Ez nem semmi!
Lineage OS 18.1 For Xiaomi Mi 4C (Android 11)
[link]
Melyik TWRP kell ehhez? -
shun
csendes tag
Csak, hogy ne árválkodjon ez a fórum: Természetesen sikerült visszahozni a használatba a jó kis Mi4c-t. Azóta kapott egy új akksit és pár ROM-ot már túlélt. Most fogok újra ROM-ot cserélni kicsikémen. Teljesen jól működik még mindig. Jó telefont csináltak a kínaiak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest