- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
Skacok hogy a francba állítok be egy home screen-t alapértelmezettnek? Az istenért sem találom meg
-
törölt tag
A heti frissítéseket ( OTA és direkt letöltés ) csak twrp használatával lehet felrakni? Illetve ott mi a metodika,. hogy megmaradjon az összes app./beállítás ami a telón van már? Én ilyen heti dolgokat még soha nem raktam fel, csak legyalul/újat rak fel módszerrel dolgoztam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
vicces1
aktív tag
válasz #16729600 #408 üzenetére
OTA után wipe sem kell, sőt ha nem váltasz ROM-ot akkor sem, persze bajod nem lehet belőle. Developer ROM-ot kizárólag TWRP-vel lehet telepíteni Mi4c-re amennyiben viszont a kínai stabilt rátolod, akkor bukod a TWRP-t, és visszaáll a MiRecovery.
Más, itt megalálhatók a heti miui dev.ROM-ok(EU, nem csak Mi4c) ez esetleg az összefoglalóba a is mehetne.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
törölt tag
válasz #65577472 #412 üzenetére
Őőő, izééé, khmmmm, igazából azért is kérdeztem, mert a miuiandroid oldalán a következő van írva ( rendesen, betüvel ala besenyőpistabácsi) ,hogy:
" FIGYELEM! A telepítés és a az OTA frissítés csak TWRP-vel működik!!! "
(#416) vicces1 De van. Ellenben azt hittem ( rosszul ), hogy OTA frissítésnél nem kell twrp.
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Hogyan lehet újra láthatóvá tenni egy elrejtet mappát a galériában?
-
enginev3.0
félisten
Senki nem használja a stabil multi romot?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
vicces1
aktív tag
-
vicces1
aktív tag
-
jety91
őstag
válasz enginev3.0 #427 üzenetére
2 napja raktam fel a miuihu-t, előtte nekem az volt fenn. Itt egyedül a zárképernyőn lévő zenelejátszó zavar, hogy ha egy értesítés érkezik akkor csak a negyede látható.
-
pampika
őstag
Van valakinek olyan gondja, hogy telefon a zsebben, duplakoppos feloldás aktív és néha a telefon feloldja magát? A gomb kb esélytelen, hogy benyomódjon, mert a nillkin frosted shield tok eléggé takarja, szóval arra tudok gondolni, hogy a testtel való érintkezést veszi néha dupla koppnak.
Ami ezután jön, már teljesen random, össze-vissza elindított appok, be/ki kapcsolt toogle kapcsolók -
jety91
őstag
válasz enginev3.0 #435 üzenetére
Ébresztő bug miatt raktam fel most tesztképp a miuihu-t, eddig nálam kicsit laggolósaz eu-s romhoz képest De simán lehet nálam van a probléma vmi app miatt, ezt így nem tudom megmondani
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz enginev3.0 #437 üzenetére
Ébreszteni ébreszt, csak nem tudod kikapcsolni a legutolsó build-al, nem jelenik meg az ébresztő felülete. Ha kell egyel régebbi rom, amiben még jó volt, szólj és feldobom drive-ra.
-
jety91
őstag
Egyébként egy backup mentéssel mennyire járható a miuihu->smiui romcsere? Nekem annyira nem jön be a miuihu, így visszaraknám a smiui-t, de nincs kedvem újra megint mindent beállítani, így feldobnám a miuihu backupot rá. Sajna elfelejtettem smiui-ról backupot csinálni az utolsó rom előtt
-
ot93
senior tag
válasz #65577472 #421 üzenetére
Üdv,
Nem nagyon értek a mobilhálózatokhoz, ezért itt érdeklődöm, hogyha én csak telefonálásra használnám és semmi mobilnet, (csak wifi) akkor nekem megfelelő-e ez a telefon? még annyi, hogy: t-mobile, pápa, győr körzetek
Még egyébként az Mi4-et is nézegettem, az is érdekelne...
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
törölt tag
-
ot93
senior tag
válasz enginev3.0 #443 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat, akkor azért kérdeztem hülyeséget mert nem értek a hálózatokhoz
enginev3.0: nekem most xperia u-m van és az lehet, hogy azon nem használok se 3g-t se 4g-t, tehát csak a régi féle hálózaton vagyok? mert ha igen akkor nekem az is oké, persze lehet csak én vagyok elmaradott
CRF300L
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal