- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ha valaki használ Mi Band okoskarkötőt árulja el pontosan milyen rom mellett működik neki. Köszönöm!
Més que un club!
-
minimumgame
tag
Sziasztok!
MI fiók nélkül nem lehet beállítani semmit a telefonon ? (pl. ébresztő, képek, csengőhang)
Egy barátomnak segítenék, nem az én készülékem.
Köszönöm -
Atomgeszi
veterán
válasz dvogabi #1402 üzenetére
Spemall nem eu raktáras. Legalábbis tudtommal. Spanyolba szól a garancia( külön kérhető 2év 10$).
EU Expressel küldik Kínából vagy Hong Kongból, először Franciországban landol és ott fizetik be az (ottani díjszabás szerinti) ÁFA-t.
Tinydeal pld hiába küldi EU Expressel, az örökké valóságig várhatod, hogy megérkezzen, ugyanis ők nem fizetik be az áfát helyetted.Lehet,hogy +18$. De Spemall az egyik legolcsóbb shop.
Tehát mit érsz vele,ha ingyen posta van de fenn akad a vámon. Itt meg annyival olcsóbb a telefon és legalább tutira áfa mentes lesz mire ideér.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz minimumgame #1404 üzenetére
Én ilyenről még nem hallottam.
Tegyen fel egy MIUHU -t vagy pedig Stabil Multit, állítsa angolra a telefont és magán a telefonon próbálja meg beállítani a fiókot, akkor megjön az aktiváló sms.
Más kérdés, hogy a webes MiCloudot nem fogja tudni használni, mert nekem és még rajtam kívül pár száz embernek cseszi küldeni a ki#>]&@@t kínai fos sms-t.
Bezzeg a Viber San pedróból hív amikor aktiválom a telót.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
nexusking
aktív tag
válasz minimumgame #1404 üzenetére
Mi fiókot én is tudtam csinálni, Cloudot viszont nem. De ahogy emlékszem így egy hét távlatában, a Mi fiók sem kelett volna feltétlenül hogy rendesen lehessen használni a telefont.
Más: nem úgy volt hogy a MIUI frissítései hetente jönnek? Nekem nem nagyon ldtom hogy jöszögetne, egy hete vn meg a telefon.
Mivelhogy ebben a verzióban a fájlkezelő nem igazán működik rendesen, ha másik alkalmazásból próbálom megnyitni akkor beszarik, ami elég idegesítő, mivel más lehetőségeket nem is ajánl fel ilyenkor (le van töltve az ESexplorer is, de nem kérdezi meg hogy melyikben szeretném kikeresélni).[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz nexusking #1407 üzenetére
nálam eddig minden verzióban ment a file kezelő...
majd jön frissítés, de ha valami gány rom van a telefonon, akkor érdemesebb lenne leszedni rá egy jobbat...
Plusz valamiért, ha bármi anomáliát érzékelsz a telefonon, akkor menj a recoverybe, és csak a dalvik-ot wipeold. ilyenkor nem veszik el semmi, és sokszor ez is megoldja a rejtélyeket. (de azért nem rossz ha van egy backup)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Drenadar
veterán
válasz Napfénysüti #1410 üzenetére
a mi band-es topicban lehet többet tudnak segíteni.
Nekem nincs olyan kis izém.Maga a telefon be van lépve a mi fiókba?
-
nagyúr
válasz Drenadar #1411 üzenetére
Ott is érdeklődtem már, kaptam pár tippet de sajnos egyik se vált be.
Sajnos ha a beállításoknál akarok a Xiaomi fiókba lépni akkor ugyanez jön elő.Egy kérdés még: ha mégis romot kell cserélnem akkor azt csak úgy tudom megtenni hogy minden beállítás elveszik?
Més que un club!
-
lacora5
tag
válasz Napfénysüti #1412 üzenetére
nem. Ha miui-rol valtasz frissebb miui-ra akkor eleg lesz a dalvik cache-t es a cache-t wipe-olni, ezek sima gyorsitotarak, ettol az adatok es beallitasok nem fognak elveszni.
Ha masik rom-ra, pl. CM-re valtasz akkor tudsz backup-olni adatokkal egyutt programokat akar TitaniumBackup-al, de a tobbit esetleg a google menti.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz Napfénysüti #1412 üzenetére
ha működik nálad a backup, akkor ott külön be lehet állítani hogy mit szeretnél hogy lementsen.
De ha eleve szar minden, akkor nem javasolt a back up. (Én ilyen esetben max a wifi jelszókat szoktam lementeni, mert romoláskor jól jön).Ha nem tudsz belépni a mi fiókba akkor ez is lehet baj, sőt valszeg ez a baj.
(Én már nagyon régóta nem kaptam tőlük sajnos sms-t, és telefon váltáskor is úgy tudtam csak belépni hogy le volt mentve a mi fiók minden adata) -
Atomgeszi
veterán
Lehet hülye kérdés, de GPS be van kapcsolva?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
nagyúr
válasz Drenadar #1414 üzenetére
Az a fura hogy az sms nekem simán megjön tőlük, ez valami más gond lesz. Maga a rom amúgy tök jó, nincs vele gond barátnőm örömmel használja a telefont ezért is sajnálnám kicsit ha cserélni kellene.
De köszi a választ a másik kérdésre.Atomgeszi: látod ez még fel se merült bennem. Délután megnézem mert fejből nem tudom hogy van beállítva (páromé a telefon).
Més que un club!
-
jety91
őstag
válasz Napfénysüti #1416 üzenetére
Alul az emailes beléptetéssel nem megy? Nekem annó ment úgy is SMS nélkül.
-
Drenadar
veterán
válasz Napfénysüti #1416 üzenetére
berendeltem én is egy mi bandet... annyian használják hogy már kíváncsi lettem hogy ugyan mire jó ez...
ha majd megérkezik egy hét múlva akkor majd megnézem, hogy az én telefonommal mit csinál... de mivel miui ezért bzom benne hogy egyszerűen minden elsőre menni fog.
-
Matyi222
senior tag
Amit kolléga írt emailes belépéssel mennie kell, nekem is azzal lépet be. "sig in white email" sorra nyomj rá lent és úgy, tutira belép.
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
nexusking
aktív tag
-
nagyúr
-
Atomgeszi
veterán
válasz nexusking #1421 üzenetére
Mivel neked stabil multid van, erre nem jönnek hetente frissítések.
Abból a legújabb van neked.
Ha felteszed a MIUHU-t akkor hetente jön frissítés.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
nexusking
aktív tag
válasz Drenadar #1422 üzenetére
a dalvik cache törlését megcsináltam, de miután rányomtam hgy "Reboot system", lefagyott a telefon. Még mindig fagy. mit ajánlatos tenni ilyenkor?
Szerk: azóta elsötétült a képernyő, mikor a bekapcsoló gombbal újra megjelenítettem, a "swipe right to unlock" felirat jelent meg, majd ez is lefagyott.
[ Szerkesztve ]
-
-
Drenadar
veterán
válasz nexusking #1426 üzenetére
nem szabadna szana-szét fagynia.
De azok alapján amit mondtál eddig, lehet ott is a rommal lesz a baj :| + recovery?
kíváncsiságból megpróbáltam belépni a webes felületen... másnak is egy nagy üres weboldal jön csak elő? mert ha igen, akkor valszeg ez a baj
[ Szerkesztve ]
-
kstcsk
tag
Üdv!
A stabil multi rom-nál is jelentkezhet a "deep-sleep", azaz hívásnál nem tudom felvenni jelenség?
Valószínűleg beruháznék a telefonra, nincs bajom azzal ha mókolni kell, de inkább havonta mint hetente cserélgetnék romot. Én kb. az előbb említett hibajelenségnél maradtam le, a stabil rom valóban stabil, mondhatni bugmentes? Nagy lemaradása van a weekly-hez képest? Némi animáció nem érdekel, de pl. optimalizációk, akkuidő, stb. igen
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz zsinnyegtet #1294 üzenetére
Üdv!
Na megérkezett a GYÁRI ORANGE tok. Ilyet ne rendeljetek. Az "orange"-hoz annyi köze van...ló@asz se. Ilyen szép barackvirág szinű inkább...édibédi leszek vele.
Tanulópénz.A rock and roll az nem egy tánc...
-
Drenadar
veterán
válasz zsinnyegtet #1431 üzenetére
képet csinálhatnál róla
-
Drenadar
veterán
válasz zsinnyegtet #1433 üzenetére
pedig eddig a nilkinről csak jót hallottam...
Nekem most nincs rajta tok, mert azt olvastam, hogy ha nem pontosan... tökéletesen van rajta a nilkines üveg, akkor a tok nem is megy rá rendesen ^^
-
enginev3.0
félisten
Hülye észrevétel
Feltettem a YAAB-ot, és maxra felhúztam a fenyero állítást, így sokkal fényesebb a kijelző mint a gyári fenyero szabályzóval ha középre van állítva a csúszka, és ugyan annyi kijelzőidőt bír
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zsinnyegtet
aktív tag
-
moma
őstag
-
gghrtz
őstag
válasz zsinnyegtet #1436 üzenetére
Chinese orange
-
mgTerminator
veterán
válasz zsinnyegtet #1436 üzenetére
Csak pár árnyalatni eltérés van, nem olyan rossz az, viszont a doboza tényleg narancssárga Amúgy nem azt mondtad hogy hátlapot rendeltél? Vagy az nem te voltál?
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz mgTerminator #1440 üzenetére
De én mondtam csak akkor lehet, hogy nem jól fogalmaztam.
A képen a doboz pedig a telefoné...csak a szinek miatt raktam rá a tokot.A rock and roll az nem egy tánc...
-
surgery
senior tag
Sziasztok egy kis segítség kellen. Honnan érdemes rendelni ahol jó árba van megbízható a webshop hamar megjön és Eu raktárból küldik és nem piszkának bele a romba?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
6.1.28/29 Multi romból a Stable vagy a Weekly verzió ajánlottabb?
Stable-ből az alábbi verzió kell MI4C-re ugye?
xiaomi.eu_multi_libra_V7.1.6.0.LXKCNCK_v7-5.1.zipMés que un club!
-
enginev3.0
félisten
válasz Napfénysüti #1443 üzenetére
igen a libra kell
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Atomgeszi
veterán
Kis érdekesség a számológéppel kapcsolatban.
Álló módban, ha számolok pld.
26000 osztva 15-tel. Akkor a kapott számnak ugye 1733,3333-nak kellene lennie.
Nah, most a telefon ezt úgy jeleníti meg,hogy 733,3333.
Én meg nézem, hogy mi a fene van, hát el kell csúsztatni az ujjunkat a számon, hogy megjelenítse az elejét.
Ez kicsit szerintem szar, mert az ember nem figyel akkor simán beírja a fals értéket(jó persze egyértelmű,hogy ez most túl kicsi, de, ha valaki komplikáltabb számot számol).
Valahol lehet ezt ötletbe adni nekik,hogy javítsák, hogy inkább a szám elejét jelenítse meg ne pedig a tizedes vessző utániakat? Esetleg csinálhatnák mozgóba, vagy pedig ami nem fér ki azt egy nyíllal jelezzék. Nem hiszem, hogy ezt a feature-t olyan nehéz lenne belerakni.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
karit
csendes tag
Nálam XXL-es betűfokozaton is látszik az eredmény: 1733.33333
Meg tudná valaki mondani, hogy a cikk első képén látható Lánchidas időjárás cucc micsoda? Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
dvogabi
tag
Sziasztok!
Tegnap berendeltem egy ilyen kütyüt a spemall-ról.Izgatottan várom, kíváncsi vagyok a főzőtt romokra CM már hiányzik, mert a mostani Jiayu s3t-re nem írtak romot.Bár ahogy hallottam már nem a régi a CM banda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik