Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    Tegnap előtt jutottam hozzá egy Mi 10 Ultrához (12/256). Hát nem is tudom mit mondjak. Mindenféle túlzás nélkül, vannak a mobiltelefonok és van az Mi 10 Ultra. Aki eddig hezitált, ne tegye egy pillanatig se, rendelje meg. Ez valami egészen elképesztő. Igaz, mondom ezt úgy, hogy nálam elsődleges szempont a kamera. Na abban mindennek odaver nem kicsit! Mint készülék is félelmetesen jó, MIUI rom még nem volt ilyen tökéletes. Egész más fazonra is. Most volt Mi 10 Pro-m és sima 10-em is, MIUI 11-gyel és 12-vel, de mintha ez tényleg tök más rendszer lenne. Nem tudom, hogy a kínai rom miatt, vagy erre valami különálló rendszert készítettek, de tök más. Az is lehet, hogy csak nem használtam elég ideig az Mi 10-et a 12-es rendszerrel (ott szinte csak a kamerát és a zenelejátszót próbáltam ki, aztán félretettem) és azért meglepetés most ez a 12, nem tudom.

    A 120W-os gyorstöltés valami eszement, viszont nem tervezem használni sűrűn, nem hiszem, hogy jót tenne a készüléknek. Tegnap elég nehezen hűlt vissza utána.

    Egyébként átlátszó hátlapos és irtó dögös ;] A kivitelezés non plus ultra, nincsenek idegesítő részek amik kényelmetlenül vágják a kezet, mint pl. sima és a Pro 10-nél a kamerasziget. Azon gondolkoztam, hogyha ezt az Apple vagy a Samsung tette volna le az asztalra, akkor minimum 600eFt lenne. Xiaomi megcsinálta a népnek 300-ért.

    Ja és van már rá EU rom! :C

    [ Szerkesztve ]

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák