- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Nem tudtok olyan témát, amiben nem ilyen halvány és vékony a betű: Vagy valami betűtípust ha be lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Fejvadi #25801 üzenetére
Régebben lehetett a témázóban betűket is letölteni. Ez megszünt?
A betűméret meg nagyon jól állítható a MIUI-ban. Vagy már nem?Próbálj keresni mtz kiterjesztésű betűket, emlékszem annak idején elég sokat találtam. Van egy kis app is, Font2mtz a neve. TTF betűket lehet vele mtz formába alakítani (.mtz a MIUI betűtípusa)
Közben megtaláltam: van pár mtz betűm a telefonon elmentve, ha kell, felteszem valahová. Bár azt hiszem különleges típusok.
És le sem írtam, hogy RR
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz mizoli #25802 üzenetére
Most is lehet a témákban keresni, cserélni, csak nem találok olyat ami fekete és vastagabb.
A méretet nem akarom növelni, mert akkor hülyén néz ki, inkább a kostransz lenne a jó. Fehér háttér és vastagabb fekete betűk.
Tudom, hogy (mtz.) mint a téma.
Nekiugrok, hátha valami jó láthatót találok.
Lenne ahol keressek, csak épp kitiltottak 3 napra. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz llaszlo #25796 üzenetére
Úgy emlékeztem, ott is van olyan. De mindegy, megoldottad. 👍
Nálam 1686MB a system data. Jó lenne valami mással is megnézni, mi lehet. Neten találtam egy régi problémát, de abban a megoldás csak a régi HTC-kre megoldás. Egy full wipe biztos neked is segítene valamennyit.Fejvadi esetleg innen választhatsz vastag betűket, aztán konvertálod azzal, amit Zoli mondott.
Vagy ha nagy kontraszt kell, van rá egy beállítás a kisegítő lehetőségekben is, hátha segít. Bár ahogy elnézem, az eredetileg színes betűket nem szereti.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Mr.C
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
Kipróbáltam, ez szépen kilistázza a partíciókat és a rajtuk lévő helyet, de valami olyasmi kéne, mint a DiskUsage. Ami egy bizonyos partíciót felbont részekre, hogy mi minden van benne. Abban kéne megnézni, hogy mi az, amire a DiskUsage simán System data-t ír.
Más: tegnap "elromlott" a színhőmérséklet állítás a legújabb multin. Legalább van ürügyem MIUIHU-ra váltani (mindenképp clean install kell, wipe cache/dalvik cache nem segít). Közben teszek egy kitérőt Flyme 5-re.
-
Mr.C
őstag
válasz Tomi_Ohl #25809 üzenetére
Szinte mindegyik ilyen fájlkezelo tudja ezt, még a miui beépített cleaner része....
Amúgy meg nem mindegy, mi minek nevezi? 1,2,3 vagy x,y,z vagy data,System data, internal storage?
Az a parancs megmutatja, mennyi helyed van csatolási pontokkal együtt. Ezt használja alapból a kernel, útvonalakat is ez alapján képez...sudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #25810 üzenetére
5.1.1
Úgy hallottam, nem is lesz Marshmallow, hanem egyből Nugát jön majd.
Egy próbát megér ez a Flyme 5, nem rossz. Ugyan már nincs meg az az egyedi beállítások menü, helyette olyan van, ami úgy néz ki, mint a MIUI 8-as (pedig a Flyme volt hamarább...). Tetszett, hogy mindenhol voltak lollipopos érintési effektek, jobb a lock screen is, mint MIUI-n. Viszont már feltettem a MIUIHU-t, mert nem éreztem valahogy otthon magam.Fejvadi nem feltétlen. Ki kell próbálni, lehet, hogy támogatják a magyar karaktereket.
Mr.C úgy érzem, nem ugyanarról beszélünk. A data/internal storage egy része az a valami, ami Diskusage-ban system data-ként van feltüntetve. Nem külön partíció, csak foglalt hely. Ezt kéne megtudni, mi lehet benne. llaszlo-nál gyanúsan nagy.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #25815 üzenetére
Azt elhisszük. Te mindig.
Mr.C érdekesképpen ott nincs semmi furcsa, pedig időközben a Diskusage még többet mutat. Akkor nem tudom, mi lehet az. Lehet, hogy csak simán az alkalmazások adatai (/data/data), azt szedi külön.
mizoli nálam a rekord, amennyit kibírtam nélküle az 2.5 hónap, mindjárt az elején. Aztán jött három hét MIUI, aztán megint 1.5 hónap custom ROM. Aztán másfél hónap MIUI, aztán egy hónap custom ROM, majd multirom (amiből egyik mindig MIUI volt és általában azt használtam ). Az RR, CM, Xperia ROM vagy Darkobas vannak olyan jók, hogy jól érezzem maguk rajtuk, de mindig olyan jó érzés utánuk a MIUI.
[ Szerkesztve ]
-
bagly
tag
Sziasztok! Egy kis változatosságra vágyom Melyik nem miui alapú romot ajánljátok? Az utolsó cm-t próbáltam eddig de nem működnek a szenzorok jelenleg.
-
Mr.C
őstag
-
bagly
tag
Még annyi kérdésem lenne, hogy mióta létezik cyanogenmod mi3-ra és annak főzetei, azóta szól rosszul a telefonhangszórón bármiféle hang, leginkább értesítési és csengőhang. Torzít. Erre azóta készült valami megoldás?
-
Tomi_Ohl
veterán
Vedd eggyel lejjebb a hangerőt. Csak maximumon torzít, ez van. A CM maintainernek említettük, de mérges, mert állítólag egyszer már azt mondtuk, hogy így jó.
Custom ROMok közül amin biztos, hogy tiszta a hang az a Darkobas, meg gondolom a CAF ROM is (de utóbbiban nem vagyok biztos).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
vampire17
addikt
Remek, termeszetesen a Mi3 kimarad a mai global betabol.....
-
Tomi_Ohl
veterán
Tegnap este utánakérdeztem, de nem érkezett válasz. Ki tudja, mi mindentől függ.
vampire17 épp előbb néztem, 5 random telefonra adták ki. Mi ez? Ráadásul a Mi Max-ra előtte bootloadert kell nyitni... Hát igen, ilyen egy hivatalos update... Azt meg a mai napig nem értem, hogy miért egy hetes dátummal adják ki a Global ROMokat. Nem tetszik a Xiaomi hozzáállása ehhez...
-
Ájvé
veterán
Redmi 3 is köztük van, az pedig semmilyen frissítést nem kapott eddig. Azokat a telefonokat frissítették ami eddig kimaradt, nem tudom miért kell ezen fennakadni. Mi 4c is is most kapott 6.0 AOSP-t, úgyhogy annak is lesz lassan 6.0 MIUI alapú ROM-ja is.
-
llaszlo
veterán
A secure settings-et miért nem tudom gyári appnak telepíteni? Szükségem lenne rá. rootolva van.
Az Mi marketet hogyan lehetne lecserélni a play-re, hogy az legyen az alapértelmezett? Mert a telepített appoknál nincs a megváltoztatható alapértelmezett appok között.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Azt nem tudom, miui feature-e, már régóta tudom csak gondoltam megosztom:
Ha a zárképernyőn 2x megnyomjátok a "home" azaz a középső gombot és a második tapit nyomva tartjátok, akkor a vaku bekapcsol addig, amég el nem engeditek (+2s delay). Ha meg a képernyő közben kikapcsol, akkor ha elveszitek is világítani fog végig.sudo rm -rf /*
-
Ájvé
veterán
Ez régi "ficsör", zárt képernyőnél ha feléleszted a kijelzőt és hosszan nyomod a home gombot akkor világít a zseblámpa, addig még el nem engeded illetve egy idő után (kijelző fénye kialszik kb) már nem kell tartani se a gombot hanem folyamatosan világít. Nagyon hasznos, nekem bejön.
-
mizoli
addikt
Itt az új RR. Verzió váltás is volt: 5.7.0 > 5.7.1 2016.07.11.-i build.
-
mizoli
addikt
válasz mizoli #25849 üzenetére
Oóó...
Ez az új RR. Előbb az előző verziót linkeltem.Dirty flasht csináltam, annyi látványos változás van, hogy ismét 100% az alapértelmezett rezgés, de most nem lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest