- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Mindhiába. Ez már csak erőlködés.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
NandoXXL
senior tag
Jó játék volt, csak bele nyúltak és rossz irányba mentek el. Kár érte, gondolom boxon is hasonló lesz (azért kíváncsi vagyok lesz e pozitív változás konzolon). Persze a ww2-őt szépen ott hagyták, hogy wot-os felhozatal legyen (ezek az orosz játékok az elején ígéretesek, utána meg moslék lesz belőlük, mondom ezt úgy hogy fizettem mindkét cégnek, amíg értékelhetők voltak de nem bántam meg mert fantasztikus volt egy darabig mindkét játékélmény, kb. mint a politika minek indul és mi lesz a végén).
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
Raysen623
addikt
Elhiheted, ugyanabban a cipőben jártam...
Én akkor kaptam sírógörcsöt, amikor két IS4-es egymással szemben állva összekoccintott orral képtelen volt kilőni egymást. Mások sem tudták őket semmivel kilőni. Ekkor hagytuk ott a játékot és az egész klán kihalt egy pillanat alatt. Pedig jónak indult...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
idegen lény
őstag
Ezt is meghekkelték a ruszkik.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest