- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danniel
tag
Felraktam, nagyon jó. 64x beletekerés, felirat tulajdonságok, belelépés a film megadott idejénél... Csupa hasznos ötlet. Viszont a wifi nem megy. Tp-link stick-em van (n-es) és dhcp-n "Lacinema could not connect to the network" üzenet fogad. Próbálok mindjárt keresni egy kompatibilitási listát a wdtv-hez. Elég az n-es wifi a stream-hez, ugye? Mert ugyebár csak egy usb van rajta, azaz, ha a stick be van dugva, akkor nem lehet vinyó bedugva, azaz a számítógépről menne a film. Ezzel megoldódna a vinyó állandó ki-be dugdosása és a filmek másolgatása a laptop és a wdtv között. Ez megoldható? Mindjárt nekiugrom a 10 oldalnyi fórumnak. A kompatibilis stick felismerésekor megjelenít valami üzenetet?
Köszi
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/cirmidesign/
-
dh66e
veterán
válasz Danniel #2351 üzenetére
Megmondtam.
Tp linket nem szereti a benne lévő chippekkel együtt.Nekem egy Belkin van de az csak 150mbps kéne az erősebb ha hd videókat néznék rajta hálózaton de nem nézek így nem erőltetem.Az N-es biztos hogy működik mert másnál is megy.
Két usb csati van rajta nézd meg hátul is. Ráadásul kezeli az usb hubokat is nekem azon lóg egy pár eszköz.A 2.5" vinyókon kívül a külső dvd lejátszó is gyári filmekkel együtt.
Sőt kezeli a vezeték nélküli billentyűzetet is hogy könnyebb legyen az életünk.
Szerintem most még nem veszed meg a v8-at.[ Szerkesztve ]
-
Danniel
tag
Köszi. Lehet akkor veszek én is egy dwa-140-et. A routerem ilyen:
[link]
Ez is 150Mbps. Akkor ez kevés 720p-hez? Mert akkor nem is hekkelek a stick-kel... Mondjuk ha már úgy tudnék másolni a vinyóra, hogy nem kell kihúzogatni a wdtv-ből (ergo wifin keresztül tudnám böngészni a tartalmát) én már azért is hálás lennék. Nem tudom, hogy ez elképzelhető-e... Amúgy, tényleg 2 usb van rajta Esküdni mertem volna rá, hogy csak egy Kb fél éve nem néztem a csatlakozóira...http://www.flickr.com/photos/cirmidesign/
-
dh66e
veterán
válasz Danniel #2353 üzenetére
Nem hiszem hogy kevés mert akkor nem néztem volna a 720p-s NASA Hubblecast videókat rajta,de filmet megosztva még nem.Az 1080p-s videók szerintem neccesek bár megpróbálni meglehet.Az oda vissza másolgatásról nem tudok érdemben nyilatkozni még nem csináltam bár úgy gondolom hogy ahhoz sztem lassú a wifi.
[ Szerkesztve ]
-
Danniel
tag
Rendben van, akkor szerintem az lesz, hogy hagyom a hálózatos dolgokat, egyelőre használom a cuccot, ahogy eddig, aztán ha megjelenik az első pár v8 a használtpiacon - amiket megvettek, majd mivel nem tetszett benne az illetőnek valami, eladja 2/3 áron - akkor majd váltok. Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél!
http://www.flickr.com/photos/cirmidesign/
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Sajnos megsemmisült a WD HD TV lejátszóm távirányítója.
Tudja esetleg valaki, hogy lehet-e valahol kapni?
Róla van szó:
[link]Esetleg ha valakinek van felesleges és megválna tőle, írjon pm-et.
Köszönöm!
-
Gigicuci
senior tag
Megoldódott, köszönöm!
-
wii90
tag
válasz CosmoBacsika #1 üzenetére
Teljes mértékben eggyetértek veled.
-
szkury
aktív tag
olyan iránt érdeklődnék, hogy szereztem egy Creative Desktop Theater 5.1 DTT2500-t ennek spdif bemenete van, ha összekötöm a wdtv (rev2)-vel toslink kábellel egy spdif adapter segítségével akkor lesz hangom?
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Akosman
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy hatalmas problémám.Szépen játszott idáig mindent a Wd azonban most az csinálja,hogy elindítok rajta egy mkv-t és kifagy tőle. Majd utánna a többi filet is csak akkor engedi lejátszani ha resetelek. De ha ujraínditanám az elözöt ismét ugyan ez van.A gyári firmware után most felraktam az 1.03.01 B Rad CC XDLXTV-0.5.8.1 firmwaret. Ezzel is ugyan ez a helyzet. Szeretném felrakni ezt a legujabbat amire azt írjátok visz mindent g2 cross lacie verziót de nem látja a gép ha felrakom a pendrivra. Hogyan tudnám felrakni,mit kell felülírni,és azt hogyan,mert olvastam,hogy valami verziószámot kell átírni. Kérlek segítsetek! Járt már így valaki? Nem lehet hogy chiphibás lett a készülék?
-
dh66e
veterán
válasz Akosman #2364 üzenetére
Szia!
Nincs semmi baja a gépednek ez biztos.A Lacie féle fw telepítése előtt nyisd meg a wdtvhd .ver file-t és írd át nagyobbra a verzió számot.Mivel B-rad van fent neked értelemszerűen annak a verzió számánál kell nagyobbat beírnod.Azt könnyen lecsekkolhatod hogy mekkora mert bemész a B-rad fw .ver fájlba és rögtön látod hogy az új FW-re milyen számot írj be.Ezután telepítheted.
Még valami.
Amennyiben a netes tartalmak is érdekelnek telepítés előtt azokat is engedélyezned kell.
Elérés:
-.lacinema ext mappa ezen belül pedig a cofig sys-t megnyitod.### enable/disable UMSP server (default disabled)
NET_SVC_UMSP=y
Minden módosítás után csinálsz egy mentést és telepítheted pár perc és működik majd minden.
Ezután minden lényeges dolgot menüből állíthatsz be nem kell varázsolni meg programozni. -
Akosman
aktív tag
Kérlek segíts mert nem sikerül.Mit írjak be a verzióhoz, ez van a b rad féle verzió filébe : VERSION='1.03.01.WDLXTV-0.5.8.1'
LOCATION='wdtv.bin'és ez a másikba:
VERSION='3.28.WDTVHD.0.3'
LOCATION='wdtvhd.bin'
PKG_LOCATION=''Ezt az utobbit kitöröltem és bemásoltam az elsőt ugy hogy a számok 1.03.02.WDLXTV-0.5.8.2' lett de úgy nem látta, azután már átírtam 1.04.02-re de így sem látja. kérlek segíts mi legyen a verziószám,hogy felismerje. Előre is köszönöm!
-
dh66e
veterán
válasz Akosman #2366 üzenetére
Hmmmmm....
A baj az hogy nem emlékszem már rá olyan régen tettem fel,de lehet hogy nem is kellett átírnom nagyobbra a verzió számot hisz eleve nagyobb van rajta.
A telepítés menetét jól csinálod?
-letölt, kicsomagol, penre (ami lehetőleg formázott )átmásolod(persze a beállítások módosításával és mentésével amit korábban említettem) ezt a három fájlt:
-bin
-fff
-ver
és indítod a telepítést.
Amennyiben nem megy akkor írd be ezt pl:
3.3.28
össze kell jönnie,ha nem akkor van még egy ötletem. -
Akosman
aktív tag
most visszarakom az eredeti gyárit azt engedi hogy felülírom a verziószámot és utánna majd megint megprobálom a b rad kihagyása nélkül
-
dh66e
veterán
válasz Akosman #2369 üzenetére
Akkor a következőt csináld meg kíváncsi vagyok mit reagál rá.Tedd fel a gyári utolsó firmet(1.01.77)INNEN letöltheted
aztán megyünk tovább......szerk:közben te is agyaltál
[ Szerkesztve ]
-
Akosman
aktív tag
msn címem akosman5@gmail.com ha felveszel úgy egyszerübb beszélni köszönöm a segítséget
-
Akosman
aktív tag
ezt az 1.01.77-et nem látja megint hiába írom át a verziószámot 1.03.04-re
-
acinok
újonc
Sziasztok WD TV Live lejátszómhoz jelenleg hol kapok olcsón olyan Wifi adaptert amit élből felismer és nem kell instalálni? Köszi!
R. Zoli
-
duffbeer
őstag
Itt megtalálod a támogatott típusokat. A többi gugli, meg árgép.hu.
-
PonPon
senior tag
sziasztok!
valaki aki wdlx tv ként használja, sikerült megoldani hogy filmeben időponthoz lehessen ugrani? -
Alien83
senior tag
Sziasztok van egy MKV filmem, amiből sem pc-n sem itt a kis media boxon nem jön hang, ez mitől lehet?
-
duffbeer
őstag
válasz Alien83 #2389 üzenetére
Milyen hangsáv van a filmhez?
Media player classic home cinemával próbáld meg. Ha az nem viszi, akkor semmi! Plusz meg is tudod nézni vele a hangsávot/kat. -
Alien83
senior tag
Annyit ír hogy audio 1 - english
audio 2 - japanisheAmúgy van megoldás arra hogy ezt a dts szinkront mert lehet a gép csak optikai kimetere nyomja hogy áttenni másik kimenetre? vagy olyan kábel nincs vagy megoldás hogy átalakítóval stereo-ba vagy ilyesmi?
Srác akié az eredeti film az azt mondja neki van hang.[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
Sőtt pc-n egy ideje van még 1 bajom!
Egyszer elnyomtam valamit és a Media Player Classic-ban néhány avi filmnél nincsen hang, ha belepörgetek akkor meg felgyorsulva játsza le a filmet, a windows media playerre szoktam ilyenkor átváltani és azzal megy rendseen nem tudom már mit nyomtam el...
-
Alien83
senior tag
Nah most ajánlottak egy Splash Lite Player....
Ezen van hang! Érdekes.....
Media Player-en meg nincs, se más lejátszon MP Classic meg WMP-en...:S
-
Alien83
senior tag
Egy utolsó kérdésem lenne:
A fent említett lejátszón van optikai kimenet.
Ezt nem tudom valahogy olcsó költségvetésből átalakítani RCA-ra?Mert Digitális a hang az MKV-ban és azt csak ott tud kipréselni magából...
-
dh66e
veterán
válasz Alien83 #2396 üzenetére
Mediainfoval meg kéne nézni hogy milyen az a spéci hang amit nem kezel a lejátszó meg a classic sem és azokat el kell kerülni mert a lejátszóra nincs már frissítés ezért ez mindig gondot fog okozni.Persze classicra tölthetsz rá kodeket ha van ilyen, de a playa az néma marad.Esetleg még egyet megpróbálhatsz mkv merge-n(3.x verzión)átfuttatod hátha az megoldja de ez csak tipp nem biztos hogy bejön.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest