Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Skillet

  őstag

  nos. beszereztem egy wayteq xtab 7x quad-ot. aqua rendelés. fehér szín 29e ft.
  tapasztalatok.
  eddig egy concorde draco-t nyúztunk. az egyetlen bajom nekem az volt vele, hogy nem ips kijelzője volt. így ahogy döntöttem a gépet, úgy mosódott szét a kép. ennyi. más hiba nem volt vele.
  ahhoz a tablethez tudom hasonlítani. volt még egy nálunk, de azt inkább hagyjuk.
  borzalmas anyaghasználat. ez a fehér szín sem volt jó döntés, de az egy dolog. de az anyag pocsék. vékony mint a papír. illesztési hézagok. a műanyag sorjás. a gombok nevetségesen néznek ki. mint valami 100forintos bármi.
  kijelző. alul-felül (értelem szerűen fekvő mód) erősebb fényerő (vagy sárgásabb azokon a részeken, magam sem tudom). onnan van bevilágítva a cucc. kegyetlen pocsékul fest. az érzékelő (közelség és fényerő szenzor) rossz helyen vannak. fekvő módban a kezemben tartom. hangszóró bal oldalon (szerintem így kell fogni a telefont/tabletet) és a bal kezem pont rátakar a szenzorokra, ezért folyamatosan játszik a fényerővel, ha automatára van állítva. az ikonok nevetségesek. tiszta baromság ez a kocka ájfonos megoldás. a back, vissza "gomb" széle kilóg.

  ennek ilyennek kell lennie? szerintem nagyon fura. a kijelző amúgy érzékeny. mármint ez jó...pont megfelelő. nem kell agyon csiszolni az ujjunkkal, hogy történjen valami. gyárilag van a fólia alatt egy kijelző fólia is rajta. tűrhető. bár van alatta 1-2 bubi.
  telefon és gps nem volt még próbálva. talán nem is lesz. nem emiatt választottam a kütyüt.
  van alternatíva ebben az árkategóriában? csak mert ez így nagyon gyenge volt. vagy eladom, vagy visszaviszem.... vagy én marha, megtartom. de nekem csalódás. a dracot olcsón szereztem. 20e ft volt, amikor máshol 25, de az sokkal kellemesebb volt. ahogy írtam is, csak a kijelzővel volt bajom. ezen viszont nagyon látszik a "kínai" fíling. inkább onnan kellett volna rendelni cube-ot. 20ezer körül még talán elfogadtam volna egy ilyen minőséget...de 30-ért szerintem necces. talán, ha tudom, hogy ilyen lesz, inkább megtartom a draco-t.
  vélemény?

  [ Szerkesztve ]

  Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés