Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kergeboci

  tag

  LOGOUT blog

  :R

  Jó láttni, hogy amibe (és ahogy) én szenvedek kicsibe, az megy nagyobban is :) Csak nálad több vele a munka. Majdcsak belejövünk ebbe is na.
  Jövő héten már én is szűretelek (igaz még csak két darabocska chilit), remélem addig a poloskák sem szoknak rá a kapszaicinre.

  A málna, ahogy lentebb írták, mamánál úgy nőtt vadon a hátsó kert tövében a kerítés mellett, hogy ha akartuk sem tudtuk volna gondozni. Szúrt, tele volt csallánnal és darazsakkal. Bőven az ember főlé nőtt bozótóst alkotott, az akkori énemnek egy kisebb dzsungelt. Öcsémmel konkrétan be kellet másznunk, ha málnázni akartunk. Akkor viszont leszedtünk egy vödörnyit.
  Most meg veszem horror áron a maréknyit a zöldségesnél.. ehh

  Nálunk az eper (bocsánat.. földiszamóca.. :U) volt a nagy sláger. Sokat kellett ugyan gyomlálni/gondozni, de ha érett, akkor két hetente lehetett szedni az újat, akár másfél hónapon át. Egy folytontermő fajtán még én is elgondolkodtam (amúgy a paradicsomon is).. csak a hely kevés.

  [ Szerkesztve ]

  Os Iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon http://egyatucatbol.blog.hu/

Hozzászólok Aktív témák