Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i3odnar

    csendes tag

    válasz UFO1 #2024 üzenetére

    Még mindig nem tudok azzal azonosulni, hogy Moh-n általában csak egy támadási felületet találnak az emberek, ezt látom több helyen is; és az a Mercivel ápolt kapcsolata. Azért lenne töketlen, mert nem kefél orrba szájba vele?! Ezt én inkább úgy gondolom, hogy becsületre méltó, hogy tartani tudja magát ahhoz amit már az elejétől kezdve mondogat a lánynak, hogy csak barátság (extrákkal: ami Moh esetében úgy veszem le, hogy az ölelkezésben, összebújásban, egymás mellett alvásban ki is merülne, ha a lány nem lenne ennyire rámenős és akaratos). #1630 -ban írtam már erről, ezt szeretném kiegészíteni, jobban kifejteni.

    Konkrétan Mercike kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát: csak gondoljunk bele az egészbe, ha fordítva történnének meg ezek, mennyire néznénk ezt ugyan ilyen toleranciával?! :F
    Ráadásul ezeket konkrétan Moh-n kérik számon, hogy mit csinál a kislánnyal, miért játszik az érzéseivel. Ezzel nem is lenne probléma addig, amig Maerci tényleg meg tudná állni, hogy nem zaklatja Moh-t és mindig a srác csalogatná be ismét a hálójába, hitegetné és végül hoppon hagyná. Csak ez nem így történik. Mindkettejüknek szükségük van egymásra, egyikük sem tudta megszakítani a kapcsolatot a másikkal, a különbség csak az, hogy Moh-nál tényleg az érezhető, hogy csak érzelmi feltöltődésre szolgál neki Merci, ami vica-versa igaz, viszont a csajszinál kiegészül mélyebb érzelmekkel is.

    Maerci saját magát hitegeti, reménykedik abban, hogy ebből szerelem lesz, közben lelkileg is terrorizálja kiszemeltjét, mert ha teljesen eltávolodik a lánytól, akkor az van számon kérve tőle, hogy barátként hagyja cserben, ha meg maradnak ebben a néha átlépjük a barátság határát dologban, akkor meg az van számon kérve rajta, hogy miért játszik Mercike érzéseivel, miért játssza a fejét.

    Himi-humizás minimum 1x, de legfeljebb 2x történt szerintem, ezt az alapján mondom, amikor Moh elmutogatta, ahogy Merci dörgölni szokta a popsit a padlizsánhoz és az is látszódhat úgy a takaró alatt, mintha történne valami, de közben csak Marcika rosszalkodik. Az meg megint nem jelent semmit, hogy Moh-t meztelenül látjuk a takaró alatt, aludt már úgy többször, anélkül hogy Mercivel lett volna valami, ez tisztán látható volt akkor, amikor még Retardóék jelenlegi ágya volt a kettejüké és egyik este a Danival folytatott beszélgetés során felemelte a takarót és kimutatta a seggét. :DDD

    Ne vegyük már elő azért, amit nem csinál, mert ugyan az megy Moh Mercivel, Virággal és Fruval való kapcsolatában is, hogy konkrétan azért cseszegetik, amit nem tett meg.

    Nem fog hátránya származni abból, ha nem jön össze Mercivel: kinek hiányzik, hogy olyan eszement vitákat kelljen hallgatni, mint amilyenek a másik 2 kapcsolatban is mennek, hogy menjen a féltékenykedés azon, hogy ha Moh ránéz valakire vagy kettesben marad egy helyiségben egy másik lánnyal vagy ne adj Isten hozzáér, esetleg azon, hogy Merci bohóckodik Bálinttal vagy Robival, leül melléjük átrakja a lábát rajtuk stb. Miért kellene Mohnak olyan helyzetbe hoznia magát, hogy részrehajlónak kelljen lennie vagy épp egy plusz gondolatmenettel kelljen foglalkoznia amiatt, hogy a barátnője amögé állt támogatónak, aki elhordta Moht mindennek, pl. a Gina - Bálint párbajnál ez már egy dilemma lett volna.

    Ha pedig valós előny nem származik belőle, akkor felesleges ezzel komolyan foglalkozni, mert ezekből a villában kialakult kapcsolatokból nem sok házasság lett eddig sem és önámítás hosszú távon számolni ezekkel, mivel összezárva 12 emberrel nem sok lehetőség van, de amint kijönnek kinyílik a világ, kapni fognak több száz üzenetet jobbnál jobb lányoktól/pasiktól és lehet köztük lesz a tökéletes ideál.

    (Képeket is akartam mellékelni, de nincs időm kikeresni az adott pillanatokat :( )

Új hozzászólás Aktív témák