- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
70 millió konzol mellé 2 millió VR az kifejezetten népszerűnek számít
-
bLaCkDoGoNe
veterán
X360 vs. PS4... erősen belekezdtél.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
leslieke
Jómunkásember
Szép eredmény, a karácsony ezen biztos dobni fog még.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
törölt tag
Gyorsan közzé kellett tenniük valamit az xbx hype mellé
-
Scholes9
nagyúr
Meg is érdemlik és ez csak durvulni fog
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Prof01
veterán
Az Xbox-on az új hardver se fog segíteni, amíg nincsenek exkluzív játékok. Örülhetnek, ha a generáció végére elérik az 50-60 millió darabos eladást.
A PS4 viszont ezzel a tempóval esélyes, hogy a minden idők legnépszerűbb konzolját, a PS2-t is utol fogja érni (155 millió).Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
D.Va
senior tag
Nem ez a durva hanem hogy GTA V-ből is kb ennyi az eladott példányszám... (mondjuk az nem mind PS)
-
Televan74
nagyúr
Grat! Szép szám!
Ha így halad a PC gaming,lehet jövőre +1 eladása lesz a Sonynak részemre.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
mike1334
veterán
Komolyan, mintha pénzt kapnál azért, hogy ki ne mond, hogy van amiben az xbox jobb. Én sok topikban leírtam már, hogy van amit irigylek a ps4 tulajoktól, pl a persona 5-öt, sanszos, hogy használtan fogok is majd venni egyet, ha olcsóbb lesz. Csak kíváncsi voltam megy-e ez fordítva is. De igazam lett
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
nanorambo
őstag
Nemrég vettem ps4 prot. Főként a ps exkluzívok miatt, de egyre többet jâtszom azon és egyre kevesebbet pc-n.
-
Prof01
veterán
Szerintem tévedsz. Mindkét konzollal rendelkezem, az Xbox javára a visszafelé kompatibilitást és az EA Access tudnám felhozni, ami a szolgáltatásokat illeti. Exkluzívokból a Forzákat szeretem, a Sunset Overdrive tetszett és kb. ennyi. A Halo és Gears minősége már nem a régi. Lerágott csontok, míg a Sonynál mernek teljesen új címeket indítani. Sokszínűbb a felhozataluk, az idén megjelent Horizon: Zero Dawn is nagy sikert aratott, aztán jönnek hamarosan a The Last of Us 2, Detroit, God of War, Ghost of Tsushima és sorolhatnám. Lehet az mondani, hogy valakit a multiplatform érdekel, de az nem érv, mert ugyanúgy elérhető PS4-en is, sőt sok esetben exkluzív tartalmakat vagy korai hozzáférést kapnak (Call of Duty, Destiny) a PS játékosok.
Úgy gondolom, hogy a PS4 a sikerét annak köszönheti, hogy ötvözi a két rivális kínálatát. Xbox: multiplafromok, Nintendo: exkluzívok, Playstation: mindkettő.
Nem tudom miben lett igazad, de jól van.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest