- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
-
KTTech
veterán
válasz kuyarashi #4584 üzenetére
Azért a mikroLED-től sem kell majd csodákat várni, egy erősebb LCD képminőségét tudja jelenleg (fényerő van bőven, feketeszint esetleges - egy jobb VA-LCD mélyebb feketét produkál -, kontaszt meg hááát, szóval nem végtelen, mint az OLEDnél - legalábbis a jelenlegi gyártói specifikációk alapján)... beégni meg ugyanúgy be fog, mint bármelyik másik alpixelenként aktív fénykibocsátású megjelenítő, hiszen a pixelek különböző mértékben lesznek terhelve, így külön is fognak öregedni. Ami viszont nem várható az a ghosting.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Krystal_s
addikt
válasz kuyarashi #4584 üzenetére
"TV-ből és monitorból is elég sok van hasonló méretben és árban, amelyek FHD felbontásúak és van rajtuk HDMI"
Tudnál párat mondani, ami szerinted jobb, mint ez a Dell? (2db HDMI, FHD és hangszórói is vannak)Tv-ből, ami jelenleg kapható. Minőség nulla, alsó kategóriás 5-ös széria, de majdnem megvettem már kínomban. Samsung UE32N5302, vagy UE32T5302
LG kilőve, van valami Philips alsó kategória és 150 körül Sony, amiről rossz vélemények vannak.
Monitorból...az összes Samsung ívelt. LG, ASUS, Acer.., nem kell, de azok között sem találtam. Úgy gondoltam, akkor már inkább egy Dell, a notebookom is az...
Újabb kompromisszum volt még, ha annyira jó valami, akkor ahhoz vettem volna hangszórókat. Hát én nem találtam olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Gmail
- iOS alkalmazások
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs