Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardvervadászat november elején
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
hdsentinel
üzenetére
Attól tartok vmi más (is) lehet. a Másik topikban liksoft talált vmi hibát (sentinel report) nálam, de az az újabbik-"rosszul" működő driverrel volt. nekem sajnos nem sokat mond ez:
"Átviteli hibák viszont voltak. Ez nem százas kábelt jelenthet, vagy interface pontatlanságot. (Inkább kábel szokott lenni.)
199 Ultra ATA CRC Error Count 0 200 200 00000000002A"Ezzel a driverrel próbáltam a minimumra venni az akusztikát, de mindig maxon maradt. Most feltettem a régebbi drivert, kábelt és portot cseréltem. Nem tudom, h esetleg elküldhetek-e egy nyers riportot a mailedre, h szted korrekt-e most a vinyó?
Az akusztikát ezzel viszont egyáltalán nem tudom állítani. Tehát megnyitom a beállítást, nem állítok át semmit, megnyomom az OK-t és akkor is kiírja, h: [link], pedig ez tűnik még a legkorrektebb drivernek..A másolási sebességet csak azért nem értettem, mert magát a másolást kb 60mb/s-en kezdi és folyamatosan lassul 30mb/s-re, de akkor technikailag még örülnöm is kéne, h az elején ekkorát rádob.

A másik, h egyre több ember számol be egy bizonyos pattanó hangról(és a leggtöbbnek giga lapja van
). Én speciel seekelés közben hallom, teljesítménybeli eltérést/visszaesést nem tapasztalok. Elkezd seekelni és randomra hallható egy pár pattanás, hol több hol kevesebb. A kérdés, h mi adhatja ki ezt a hangot, vagy ez "természetes"? Sajna ez az első satás hddm, így nem tom, h mi az és mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Én speciel seekelés közben hallom, teljesítménybeli eltérést/visszaesést nem tapasztalok. Elkezd seekelni és randomra hallható egy pár pattanás, hol több hol kevesebb. A kérdés, h mi adhatja ki ezt a hangot, vagy ez "természetes"? Sajna ez az első satás hddm, így nem tom, h mi az és mi nem.