Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oiblood
tag
Minek ennyi memória egy telóba? Akkor lenne értelme, ha olyan játékokat lehetne rajta játszani, mint pl. a számítógépeken.
-
nemma
addikt
Azért zenével, filmmel bőven meg lehet tölteni
-
zsiga667
addikt
Azt az apróságot ne felejtsétek el hogy az iPhone nem mobiltelefon, hanem egy olyan iPod (azaz zene- és videolejátszó) amivel mellesleg telefonálni is lehet.
Zenéhez (videókhoz meg pláne) nincs az a tárhely ami elég lenne.Én speciel örülök hogy végre kezdenek felnőni a flashmemóriás lejátszók arra a szintre amit eddig csak a hdd-s féltéglák tudtak.
-
zsiga667
addikt
32 filmet nem, de nem csak filmeket tennék rá. A mostani 4GB-s lejátszómat kb. négyszer tele tudnám pakolni olyan zenékkel amiket havi szinten hallgatok...
Szóval kb. a fele zene, a maradék meg mondjuk egy évad valami sorozatból amit épp nézek, meg pár film ha épp ahhoz lenne kedvem. De az sem hátrány ha marad rajta pár GB szabad hely amire pl. havernál fel tudok másolni valami filmet, vagy suliban tananyagot, stb.
Nem az a lényege a nagy tárhelynek hogy mindent végignézek-végighallgatok ami rajta van, hanem hogy tudok válogatni, sokminden elérhető, nincs megkötve a kezem. Ha tehetném magammal cipelném mindig mindenhova a teljes zene- és filmgyűjteményem, de sajnos 3TB-s hordozható lejátszót még nem találtam... -
-
(An)Dante
őstag
Nem a 32 GB memória a baj, hanem a támogatott formátumok. Vagyis inkább azok hiánya.. Ha ugyanis egy évadnyi filmsorozatot akarsz felmásolni és az történetesen nem h.264-es videó, akkor egy újabb évad mire áttömöríted. Egy multimédiás lejátszónak ne csak memóriája legyen, hanem formátum beli képességei is!!
Egyébként pont ma jelent meg a Prohardver-en egy iPod Touch teszt ahol szintén a konvertálgatás gyötretelmeit emlegették..
Amúgy meg minél több memóriát a telefonokba! ;-)
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
sztara
aktív tag
én n95-ön még a 6 gigát sem tudtam betelíteni van 2 giga szabad hely
[ Szerkesztve ]
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
MODERÁTOR
Az árhoz...
Gondsolom, az Apple nem lépi meg ismét azt, h. az árat jelentősen csökkentse a bejelentés után...
(Az ügyvédek már dörzsölik a kezüket... )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
zsiga667
addikt
válasz (An)Dante #13 üzenetére
Az idejét sem tudom mióta töltök mindent h264-ben, szóval ez nem zavar. Nálam inkább az lenne problémás hogy szinte mindent 720p-ben szerzek be, az meg valószínű csúnyán megfektetné szegényt, szóval mégis konvertálgatnom kéne, de nem halok bele, legfeljebb veszek négymagos procit. (Kétmagost is filmnézés miatt vettem...)
-
eldiablo
addikt
32Gb??Kicsit kevesebb mint a teljes zenei gyűjteményem. A 32Gb szerintem már csak nagyzási tébolynak kell.Filmet nehogy má' ekkora kijelzőn nézzek.
-
macikos
addikt
"32Gb??Kicsit kevesebb mint a teljes zenei gyűjteményem."
Ez benne a pláne. Felteszed szinte az összes zenédet, így nem kell majd pakolgatnod a későbbiekben, bármikor kéznél lesz az összes.
A kijelző méret azért nem olyan rossz. A 3,5"-os kijelző 40cm-ről nézve kb. egy 72cm-es tévé képének felel meg 3 méteres távolságból.
Az átkonvertálás pedig nem vészes. MP4-ben 480x320-ban 1200kbit/s-el tömörítve tökéletes a kép. Egy 2 órás film átkonvertálása pedig alig egy óra alatt megvan a 3GHz-es Prescott-omon 1GB RAM-al.
-
(Kolombusz)
veterán
Talán lesz 32 GB-os 3G iPhone is
És akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Esmein
nagyúr
válasz (Kolombusz) #21 üzenetére
Akkor az van, hogy egy hónap múlva be lehet jelenteni a 64 gigást, hogy azon is meghökkenj.
Vagyis inkább hogy arról is írjunk kommenteket.[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
LonGleY
veterán
Tényleg meghökkentő, hogy ez is egy hírnek számít. Eddig is hallottunk ekkora kártyákról, az nem teljesítmény, hogy képesek egy ilyen kis fika méretű lapkát beépíteni. Lehet, hogy a szemléletemmel van baj, és inkább áldanom kellene őket, hogy ekkora áldozatot hoznak értünk, még ha ezért meg is kérik az árat... bagatel...
-
joey04
titán
Mert ez egy mobilos oldal. a látogatókat érdekli hogy lesz-e 32GB-os iPhone(vagy akármilyen készülék) ilyen még nem volt a mobilok között, érdekses hír.az új (elvileg) csúcs SE telefon pláne érdekes hír főleg figyelembe véve azt hogy az SE mióta nem jött ki igazi felsős cuccal.
-
orbano
félisten
Én sem értem miért ne lehetne kihasználni 32gb memóriát akár csak zenére is. Nem minden pupák hallgat 128kbps minőségben zenét. Nekem javarészt 256/320kbps zenéim vannak, de amit lehet még jobb minőségben hallgatok. Na most egy flac album kb. 3-400mb. Persze az más kérdés, hogy egy ilyen fostaliga támogatja-e ezt a formátumot.
A vér nem válik VAZZE!™
-
-
Dé
aktív tag
hy.szerintem is simán kilehet használni aszt a 32 gb-ot.pl:ha sulis vagy akkor ráraksz sok zenét amit szeretsz+1pár kedvenc filmet+lehet hogy vannak pdf fájlaid( lehet h nem támogat az iphone ilyeneket) azok is némelyik fél gigát nyomnak stb..szal jó lesz ha lesz
Már 17 éve itt :)
-
nike_
addikt
Nekem megmondom őszintén 16GB is elég lenne. Tán még sok is. Úgyis ha ráraksz mondjuk 20 albumnyi zenét, mire azt végighallgatod, addigra az 1.-t megunod, letörlöd.
És így mindig marad szabad helyed.
Filmeknél is felraksz egy évadot, mire végignézed, biztos hogy nem kell már utána.
-
joey04
titán
nem is kell sulisnak leni.én is telepakolnám zenével filmekkel(inkább sorozatokkal pdf meg alap nálam abból mindig van egy pár.)
nike_: igen de mennyivel könnyebb ha feltolod az egész sorozatot egyben nem évadonként másolgatod törölgeted.így a 32GB is kevés. ezért mondom hogy tényleg nagy igazság az hogy tárhelyből sosem elég!
-
n6230i
tag
Szerintem a 32 GB sorozat(ok)ra, 1-2 filmre, zenékre és persze pdf-ekre elég, de nem mondanám soknak. Röviden: kihasználható mennyiség. Akinek sok, azoknak ott vannak a kisebbek (8 ill. 16 GB).
Quis custodiet ipsos custodes? - Ki őrzi az őrzőket?
-
kohi
tag
Olyan nincs, hogy túl sok hely. amennyid van annyit mindig kibírsz használni és ha még szabad hely marad az bármikor jól jöhet ha valakinél vagy.
-
eM'82
addikt
nekem bőven elég lesz (június után.. remélhetőleg az 1 gen. "ájfónok" ára lemegy, v. sokan fonak olcsón túladni rajta... ) a 8GB-os változat...(habár nemt'om fejből az oprsz. mennyit foglal). Kiváncsi leszek a 3G-s iPhone hivatalos speckójára...
képek, zenék, videóklip-ek, mókás videók tárolására bőven elég lesz...
jelenleg van egy 512Mb-os EZ-AV mp3 lejátszóm... tele van, de a rajta lévő kb 100 számból hallgatok max. 8-at, loopban.. -
alien_
őstag
"A DigiTimes úgy tudja, hogy a Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) megrendelést kapott a második generációs, 3G-t tudó iPhone-ok összeszerelésére. A hírek szerint a cég összességében mintegy 20-25 millió darab zenetelefon összeállítására kapott megrendelést. Az elemzők szerint a 3G-s iPhone-t az Apple várhatóan a június 9-én induló Worldwide Developers Conference 2008 rendezvényen jelenti majd be. Részeletek itt. A DigiTimes szerint a Foxconn jelenleg az egyedüli összeszerelője az első generációs iPhone-oknak."
Swarm is coming.
-
Ricardo
titán
Kérdés az hogy milyen kékfog lesz benne? Használható, vagy ismét beleraknak egy kiherélt példányt
-
Dé
aktív tag
hát jah nem sztem se mindegy hogy milyen bluetooth lesz benne ha raknak akkor már olyat amit hsználni is lehetne
és az elözök ára meg remélem h le is mennekMár 17 éve itt :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest