- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doncortio
senior tag
Úgy unom már, hogy sok egyén egy Galaxy 3-hoz hasonlítgatja szerencsétlen gépet...
NEM ugyanaz az árkategória! Trénél mondjuk pont nem adják de vodánál 48k Vitamaxxal, tehát a duplája!
Mivel ez a Vodafone 858 Smart ellenfele legyen itt egy gyors összevetés:
Proci: MSM7225 kontra MSM7227 -> Move-Smart 1:0 mivel ebben még Andreno mag is van
RAM: ugyanannyi
ROM: valószínűleg ugyanannyi, mert a Smartban 130Mb a szabad hely a Move-ban pedig 105 és ott van pár plusz alkamazás
Kijelző: ugyanakkora és ugyanúgy QVGA és kapacitív, de a Move-ban van multitouch -> Move-Smart 2:0
Adatátvitel: a Move-ban kétszerakkora a HSDPA átvitel, de a Smart tud hotspot is lenni, de ez a lehetőség nem volt megemlítve a Move-nál. Mindkettőjüknek egy-egy pont 3:1
A Move-on van egy fizikai gomb is, plusz egy pont 4:1
A kamera mindkét esetben egy nagy rakás szar
Az eredmény 3:1 akkor, hogyha nem vesszük a fizikai gomb meglététIsten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
Nekem még a régi verzió van meg amelyikben még nincs tetőfight
Egyébként is oylan nagy elánnal nyialtkozik mindenki egy telóról, hogy döglassú szar, a képernyő pixeles, a kamerája, a zenelejátszó egy fos, stb amikor egy ezresbe fogadnék, hogy sosem volt kezükben a kritizált példány! Androidon (majdnem) mindent meg lehet oldani: sebesség kell? Főzött ROM. Szar a zenelejátszó? Pattins le egyet a Marketről. Szar a böngésző? Mire való vajon a market?
Egyébként írtam is, hogy 2,8"-on egyáltalán nem vészes a "pixelesedés", egy 3,14-es Galaxy Mini-n sőt egy 3,2"-es Wildifre-ön viszont qrvára meglátszik a "pixelesedés"Csak én vagyok selejt vagy csak én nem hasonlítgatom az erősebb telókhoz az olcsó QVGA-sokat és inkább azt nézem mennyire szerethető egy ilyen kis droid?
[ Szerkesztve ]
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
válasz picur220 #118 üzenetére
Volt már Wildfire a kezemben és azt ne mondd, hogy 125 ppi nem vészes... bevallom nekem tetszett a futótűz, ajándékba el is fogadnám
szerk: és Galaxy Mini is volt a kezemben, de azt viszont öröm volt használni! (a tömzsibb telón sokkal kényelmesebb számomra a landscaping gépelés mint 480*320-as vagy annál nagyobb felbontású telónál )
[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
válasz picur220 #121 üzenetére
A Wildfire-be épített Sense-ben biztos van 2D-s anti-aliasing... Viszont nekem a Galaxy Mini jobban bejön, goyrsabb mint a Wildfire és még grafikus magja is van ( Ja és szerintem nem olyan vészes annak se a pixelessége, bár én már mondtam, hogy egy telefonban azt nézem mennyire használható és mennyire felel meg az én igényeimnek Nekem nem kell HVGA felbontás meg nHD meg ki tudja még milyenek vannak, sőt szerintem nekem a "fogyatékos" telók jobban bejönnek
-
doncortio
senior tag
Mivel új a teló az Android még "nem szokott" hozzá az aksijához, ezért kb. egy hét alatt belövi magának (ha megfigyeled észre is veheted hogy pl. 80%ig 5 óra alatt jut el, de egy órán belül 65 lesz, stb)
kariad. miért nem kérsz PC-n jelszóemlékeztetőt?
[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
Én ugraszottam [link]
Mivel ez a Vodafone 858 Smart ellenfele legyen itt egy gyors összevetés:
Proci: MSM7227 kontra MSM7225 -> Move-Smart 1:0 mivel ebben még Andreno mag is van
RAM: ugyanannyi
ROM: valószínűleg ugyanannyi, mert a Smartban 130Mb a szabad hely a Move-ban pedig 105 és ott van pár plusz alkamazás
Kijelző: ugyanakkora és ugyanúgy QVGA és kapacitív, de a Move-ban van multitouch -> Move-Smart 2:0
Adatátvitel: a Move-ban kétszerakkora a HSDPA átvitel, de a Smart tud hotspot is lenni, de ez a lehetőség nem volt megemlítve a Move-nál. Mindkettőjüknek egy-egy pont 3:1
A Move-on van egy fizikai gomb is, plusz egy pont 4:1
A kamera mindkét esetben egy nagy rakás szar
Az eredmény 3:1 akkor, hogyha nem vesszük a fizikai gomb meglététKiegészíteném az adatátviteli pontját a Smartnak, mert a Move is tud hotspot lenni, ezért elvenném a Smart egy szem pontját és 9:0 a végeredmény A proci gyorsabb, a rendszer jobban van optimalizálva, az anyagminőség is jobb
[ Szerkesztve ]
-
-
doncortio
senior tag
Csak akkor tudod eldönteni melyik neked a dobb, hogyha belenézel a tárcádba és kézbeveszed mindkettőt
A Move olcsóbb, az X8-nak nagyobb a felbontása. Mindkettőnek egyedi UI-ja van ami az X8-nál jobban belenyúl a rendszerbe és nekem meg főleg nem tetszik, de ez nézőpont kérdéseIsten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
válasz Dave1984 #173 üzenetére
Nem unod még magad??? Nem oltottak még eleget a Blade topikban ahova kötözködni mentél? LoL Reménytelen eset vagy.. Remélem nem fogod majd a Sony-keresztet lengetni itt is. Legyél boldog az X8-addal, ha neked az jön be mert nekem nem tetszik. Ennyi. Ja, és az egyszeri júzer nem törődik főzött ROM-okkal... egyébként Blade-et én sem vennék, de A sony eláshatja magát amiért nem tudta belerakni a multitouchot gyárilag...
Az X8 mellesleg egy bő tizessel dágább a Movenál. és a zenei részt leszarom, a Blade-topikban is megírtam már, hogy zenét a karórának álcázott iPod Nano-mon hallgatok.Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
válasz picur220 #183 üzenetére
4. legtöbb jól mondod, de profitban nem vernek meg semmit. Telekommunikációban tuti másodikak vagy negyedikek lévén adnak modemeket és építik idehaza is a 4G-s hálózatokat.
Mondj egy olyan okostelefont a ZTE-től amiből elment legalább tíz miska, hogy mondhasd, hogy ők a 4. legnagyobbak... (ugyanígy a Huaweitől)
-
doncortio
senior tag
válasz picur220 #189 üzenetére
ja, sikerült nekik levinni 16,8m telefont egy negyedévben így serezve meg a piaci részesedés 4%-át bravó... és az ő palettájukon a Skte a plafon és az se egy erőmű...
Szerintem egy gyártó nagyságát az éves bevétel, a profit és az eladási mutatók határozzák meg és az apple simán keres az iphonejaikkal vagy háromszor annyit...[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
Akkor vegyük a Samsungot: két és félszer több mobilt árusítanak, de vagy tízszer akkora a profitja. Ennyi.
iPhone-t azért hoztam fel mert nem egy fórumban volt vita arról, hogy a ZTE jobb mint az Apple. Nem vagyok fanboy. de azért már...Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
ha csak netezni szeretnél rajta jól jön az a plusz 80 pixel soronként, ha számít a márka akkor is, de ha szeretnél játszani is akkor move (shift is megy rajta - ez következtetés de ha az x10 minin is megy...) ha spórolnál egy keveset akkor move, ennyi!
-
doncortio
senior tag
Szerintem igen
Bár a két gép technikailag alig tér el (csak a kamera jobb és ha jól tudom van HSUPA) viszont job anyagból van összerakva, a kijelző ugyanakkora, stb) de vannak fizikai híváskezelő gombok És nem kínai (koreai, egyre megy )[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
Az új Google Maps is tud offline navigálni, ha előtte letöltötte (mondjuk wifi mellett) a környezeted térképét
Nah bementem a T-be kp-val és elhajtottak miszerint 18éven aluliak számára nem adnak telefont, szülői aláírás kell 3 hónapon mi múlik ?! Most muszály volt hazamennem (elkapott a jégeső) és faterom bezzeg azt mondta, hogy majd ha kedve lesz elmegyünk a trébe
[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
Hát már mindegy Vettem használtan egy X8-ast 18-ért?! A hülyének is megérte, hát még nekem Most is erről ontom az észt Dolphin Mini asszisztálásával
-
doncortio
senior tag
Grat hozzá
Appok:
-Rockplayel lite (videó)
-PowerAMP (zene)
-Dolphin Browser mini (net)
-eFile (fájlkezelő)
-Uninstaller (egyszerűbb törléshez)
-Cardio Trainer (egy kis futás sosem árt)
-Google Sky
-Advanced Task Killer (nehogy beteljen a RAM)
Játékok:
-Fruit Slice
-Drag Racing
-Angry Birds[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
válasz #40993792 #365 üzenetére
Hát én az Xperiámra raknék egy főzött romot főleg azért mert kell a multitaccs és nem jön be annyira a kezelőfelület. Alkalmazásfelület?? A működik az x10mini 2,6-os 4:3 arányú kijelzőjén az nem feltétlenül jó 3"-os HVGA-n...
Egyetlen ok miatt vettem meg: 18k-ért egy vadiúj trést nem hagyhattam ki!!!Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
válasz picur220 #405 üzenetére
Ejnye fiúk... picur, még csak tag, mire PH!-s rangja lesz a triplázásokból le fog szokni róla, hidd el
Attól, mert még elfut rajta (akár akadásmentesen) még nem üti meg a hivatalos mércét amihez a gyártók igazodnak. A GTA 4 is elfut egy egymagos procin (tapasztalat) úgy az Android is elfut akár 64MB-tal
[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
Biztos? A cikk szerint 256 van benne...
picur220: nem érted a lényeget... Az OHA kiadott egy "irányelvet" a Gingerbeard rendszerigényével kapcsolatban. A legtöbb gyártó alkalmazkodik is ehez, de a kicsik eltérően viselkednek: a ZTE Eclairrel adta ki a Blade-et hiába volt már Froyo és lépte meg a "Mézeskalács" igényeit(Ginger előtt egy hónappal jött ki a teló), a Huawei már 2.3-mal adja a legújabb telóit amik között van 256 megás is, az Alcatel meg lehet beàll a "nagyok" sorába és tartja magát az OHA-hoz. Egyenlőre. Az se kizárt, hogy akár már holnaptól Gingerbeardos bocimobilt osztogatnak majd a T-nélIsten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
Ha van fent Weather Widget akkor az bizonyos időközönként frissíti agát és ha használsz e-mail klienst akkor az is eszi az adatforgalmat mikor leellenőrzi jött-e új levél és a facebook-twitter páros se egy adatforgalomkímélő applikáció
-
doncortio
senior tag
Pár játék:
Drag Racing
City Jumper
iRunner
Racing Moto
Amgry Birds
Traffic Rush
Alien Invasion
Slice it!
Robo DefenseMind ingyenes
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Asztrofotózás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest