- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Nekem a rendelés menete: Német google store-ból rendeltem, ismerős címére.
Ha megérkezik hozzá a telefon, valóban ki kell bontania ahhoz, hogy én a fülest meg tudjam igényelni a telefonhoz ? -
Drakuf
tag
válasz
brainticket #847 üzenetére
Nekem semmi problémám nincs az ujjlenyomat olvasóval (Pixel 6 pro). Szombat óta használom, és az üzemidőn kívül mindennel tökéletesen meg vagyok elégedve, nálam 9/10
-
brainticket
aktív tag
Tesztelgetem az akkuidőt, még nem igazán állt be szerintem, viszont nem tudom hogy ezzel az ujjlenyomat olvasóval együtt tudok e élni, ha nem javítják frissítéssel akkor lehet más telefon után nézek.
-
Quattro
tag
Egy hülye kérdés. Egy megvásárolt telefonhoz egy füles kérhető, igaz? Kettőre nincs mód gondolom.
-
-
Rotate
veterán
Sikerült gond nélkül igényelni a fülest 19-én rendelt telefonhoz. A rendelési dátum számít.
Fontos, hogy kell a megrendelés szám, scannelt számla vagy szállítólevél a dobozból, IMEI, screenshot az IMEI-ről, a végén meg megadod hova küldjék. Szóval aki még nem kapta kézhez, hiába telt le a 2 hét, a telefon nélkül nem fog menni.
Hajrá!
-
TODI1111
veterán
Nincs valakinek egy eladó, bontatlan pixel 6 pro készüléke szegeden?
-
motmil
csendes tag
pixel 6 német mediamarkt számlával eredeti áron bontatlanul eladnám, a héten ér ide
-
bigrock
addikt
Nekem a sima 6-os:
Ordered: Oct 27, Delivered by 5–8 Nov. -
Rotate
veterán
ma kipróbálom, végre 36% körül járok... még nem nagyon sikerült igazán lemeríteni, nem tudtam sokat nyomkodni, meg random fel kellett dugni autoban Android Autohoz... most már 30 órája nem volt töltőn, akkor 89%-nal vettem le délután, aztán 75%-on zártam a napot, de nem tettem töltőre este, azóta 40%-ot merült csak. SOT 3 es fel óra az utolsó 24 órában (csak azt mutatja), netezessel FB-vel...
-
MC Pite
veterán
válasz
ghiottone #807 üzenetére
Azt hittem már későbbi terheléssel nem akarnak időt nyerni, de úgy néz ki még mindig él.
Be van foglalva az 1300€ (27-ei), majd beterhelték most újra (még nem sztornózták a korábbit).Ezeket a google-el vagy a bankkal simítottátok el, vagy addig is ha azt akarom haladjon, hagyjak nekik új terhelést
(4a rendelésre 16-19 napot jeleztek vissza). -
TTomax
félisten
Ja töltés.... nagyon nem mindegy milyen PPS töltőt rendelsz hozzá... olyan kell ami 21Von is működik...Tudomásom szerint csak a Samsungnak van ilyen EP-TA845XW a típusa...
-
bbendre
őstag
Volt aki a Store-ból rendelt Sima Pixel6 -ot? Nekem Első körben November 8-11 volt utána jött egy e-mail, hogy sorry, de az November 29-30 lesz. Most néztem meg és most 11.–12. Nov.
Mire lehet számítani szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest