Hozzászólok Aktív témák
-
Duracellm...
veterán
Vajon mennyi rajta a ROG tax.
-
válasz
Duracellm... #1 üzenetére
csillagos ég az tuti, de legalább nyerünk vele 1 fps-t...
~ B & B & L | Suomi Finland Perkele ~
-
-
Kolbi_30
senior tag
Ez kb a kicsi mint a kraken M22 meg a venti is ugy nez ki csak a rog jel nincs benne..helyette nzxt van..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
marcarc
senior tag
Igen drágább mint egy manli, vszeg jobb is. De nincs azzal baj, ha valaki az olcsóbb kártyát veszi mindenkinek szíve joga arra költeni a pénzét amire akarja.
@Micsurin Csapágyas? Gondolom veled egyszer előfordult azóta mind szar vagy hallottad valakitől aki ismert olyat?
@tudi13 Ezt nem tudom, de engem ez a probléma nem fenyeget. -
Geller72
veterán
Nem ment a bót, mi?
Minek vegyem meg 80-ért, ha 20-ért közel ugyanezt kapom.
--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--
-
Micsurin
veterán
970, 1060-at is benyaltam... 970 volt igazán durva, már már vinnyogott.
Utána tértem át MSI vonalra, igaz sokak szerint az is gané.Iponnal szerencsére gari téren még nem voltak rossz tapasztalataim.
Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.
-
Envo_
aktív tag
"Igen drágább mint egy manli, vszeg jobb is."
Nem gondolod hogy a két véglet között létezik egy tágabb világ is? A RoG egy feleslegesen túlárazott over-the-top. Az, hogy inkább veszek egy ugyanolyan jót olcsóbban, csak nincs rajta a logó, az azt jelenti, hogy a legolcsóbb hulladékot veszi az ember, és ahhoz hasonlítja?
Senki nem állította, hogy a legolcsóbb jobb, viszont semmiféleképpen nem jobb mint egy sokkal olcsóbb középkategóriás.
(Ez egy érvelési hiba volt tőled mellékesen)
"Nekem volt 1070, 1080 Ti egyikkel sem volt bajom."
Ismét érvelési hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
veterán
MSI lassan egy éve szépen ketyeg már amikor van időm rendesen leülni asztali elé!
970 valóban kimondottan csendes volt, az első három hónapban!
Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.
-
yericho800
tag
válasz
yericho800 #20 üzenetére
1080 volt misi gaming x
meg strixem is.
misi halkabb szerintem meg kb annyira meg van rántva mint a strix, és kb hozta amit kell. nem vágom miben különböznek ezek egy palit jetstream super jetstream kártyától??
nekem pl a super jetstream jött be a legjobban -
Balika911
nagyúr
Számomra a 750 Ti Strix és 1060 Strix hűtése is egy csalódás. Utóbbi főleg - gyárilag üvölt, 6-800 RPM-re szabályozva pedig olyan jellegű a hangja, mint egy traktoré.
Érdekes, hogy az Expedition 1050 Ti-vel dobozból kivéve teljesen elégedett voltam. (Csak kellett a két HDMI, ezért cseréltem le. A következő kártyám viszont nem Strix lesz.)
[ Szerkesztve ]
-
MeszesKPT
őstag
Ez is csak egy játékvíz annak minden hátrányával.
Hozzászólok Aktív témák
ph A zárt rendszerű vízhűtések lényegesen kevesebb valutát kóstálnak majd, mint a gyártó első próbálkozásai.
- Canon EOS 77D+18-55mm | Sigma DC 17-70mm 2.8-4 + Szett, Számlával!
- Exkluziv Pacard Bell All in One S3280 Számitógép,legolcsóbban,garival.
- Gamer PC + Oculus Rift CV1 + Touch controller
- új iPhone 11 kártyafüggetlen, üzletből, apple garanciával, mélyen ára alatt
- Üzletből, garanciával, Macbook Retina 12" 2017 Gray i5/8GB RAM/512GB SSD új állapot, új kijelző
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest