Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- MSI notebookok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
részletes teszt, jó a Bog-os stílus
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
kavicssli
addikt
Szép teszt grat
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Agostino
addikt
Üdv.
Érdekes kis teszt egy érdekes kis telóról, de mintha nem találkoztam volna azzal, hogy akkoriban mennyiért vesztegették, én meg még csak saccolni sem tudok.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
HardSanyeee
őstag
Szép teszt grat!! Eléggé vágom a Sony Ericssonos témákat de arról gözöm se volt h ebben a telefonban van miniUSB, 2.5ös Jack, valamint hogy ez volt az első 3G-s SE Ma is tanultam vmit XD Bár ha ez a modell 3G-s akkor nemtom hogy a K750i-ből (ami nem mellesleg egy évvel később jött ki mint a Z1010) miért kellett még az EDGE-t is kispórolni Nem mintha én netezésre használtam volna K750i-t de másnak szerintem jól jött volna...
-
joey04
titán
Mennyire tetszett ez a telefon amikor bejelentették!aztán nem volt rá lehetőségem hogy megvegyem sajnos!
A teszt kiváló lett!!
-
kavicssli
addikt
Tényleg!Mennyibe került akkoriba ez a tella?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
D4rkm4n
őstag
Nagyon érezni rajta Bog stílusát. Ugyanakkor jó teszt lett!
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
orbano
félisten
mennyire oda voltam én is ezért a telóért... de aztán a moto mpx200 győzött
A vér nem válik VAZZE!™
-
Reaper
őstag
Jó kis teszt lett, nekem is SE van, egy Z710 (ez is szép nagy ám ) hogy én mennyire hiányolom a jack csatlakozót róla! A gyári csati mindig lecsúszik, elég ha egy kicsit is hozzáérek, és egyből átvált hangszóróra. Nem értem azt sem, hogy bár EDGE (nem mintha tudnám használni) van az enyémben is, de a 3G miért maradt ki, mikor már ebben is volt .
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Szólítottál?
Egész jó teszt, de én még mindig maradok a T68-asomnál, túl sokat tud ez a telefon.hogy a kívánt billentyű mellett még 2-3 másikat is megnyomódna. - itt valami nem kóser
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nagyon alapos és korrekt írás, a stílus különösen kiváló
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
BloodRay
veterán
Tuti telefon volt a korában!
Kössz a tesztet!"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
a_tesz
Korrektor
köszönöm szépen mindenkinek, igyekeztem azért nem összecsapott munkát kiadni a kezemből.
Agostino, kavicssli: éreztem, hogy valamit kihagytam a leírásból, most átfogalmaztam kicsit, mert még csak másfél hónapja van nálam. újonnan annak idején egyébként lazán hatszámjegyű ára volt, és sokáig nem is engedett belőle.
yetike: köszi, javítottam ezt is.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Teszla_
senior tag
Na, látom végre sikerült beszerezni ezt a gyöngyszemet Gratula az íráshoz, nekem nagyon tetszett.
-
rendiboy
tag
Jó lett a teszt! Gratu hozzá, no meg ahhoz, hogy betudtál szerezni egy ilyen régi tellát!
Filmelőzetesek: http://www.film.origogsm.hu
-
bacsis
Közösségépítő
Hehh ilyen telót jópárszor láttam székesfehérári alba pláza telós részlegén utoljára 20k-ért volt kirakva...
emléxem mikor bejött, sehol nem lehetett kapni, pár fanatikus külföldről hozatta 80-100ezer ft-ért én is szemezgettem vele, de inkább egy p900as lett helyette, amit nem bántam meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Automobilista 2
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vírusirtó topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új HP ENVY Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i7-12700H 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
- Eladó kihasználatlan bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest